Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    117
ben normalde çekmeceye yerleştirecektim. o zaman yıkayıp ütüleyip hurçlara koyayım tozlanmasın diye. doğuma yakında hurçtan çıkarıp çekmeceye mi dizeyim?
beni bi aydınlatın

Bebek aşağı baskı yapmadan ütülemek en mantıklısı Her şeyi hazır olunca kafa daha rahat oluyor. Sağlıkla gelsin

Benim de ilk açıkçası varsa ekstra bilmiyorum küçük boy hurclara ayirdim üstlerine de tülbent serdim tozlanmasinlar kesin diye. Etiketleri falan kestim yikadim kuruyunca da utuledim hepsini kaldırdım hastahane için de ayarladım ayrı olarak valizin içinde duruyor onlar da

ben normalde çekmeceye yerleştirecektim. o zaman yıkayıp ütüleyip hurçlara koyayım tozlanmasın diye. doğuma yakında hurçtan çıkarıp çekmeceye mi dizeyim?
beni bi aydınlatın
Ben de normal dizecektim ama olduğu yerde cekmece hic acmasak da tozlaniyor içi. Daha baya da var yine tozlanirlar diye dusunerek hurçlara koydum

beni bi aydınlatın
Aslında çekmecede de tozlanmaz diye düşünüyorum. Yıkayıp, ütüleyip istersen hurçta tutarak, istersen çekmecesine yerleştirip (kıyafetlerin üzerine bir tülbent örtebilirsin) hazırlığını tamamlayabilirsin. Hastane çantan da hazır olur. Hem kendi ihtiyaçların, hem bebeğinin eşyalarını farklı küçük hurçlarla valizine koyabilirsin. Hemşireye verilecek ilk kıyafetini battaniyesini de farklı bir minik hurca koyarsın. Oldu bitti
Bebek bezi paketli dursun, paketini açma bence hava almasın bezler.

beni bi aydınlatın
Ben geçen ay hazır etmiştim yıkama paklama işi bitmişti dolabına koymuştum yıkayıp ütüleyip. Şimdi artık 33.haftada olduğum için hastanede gerekli olan kıyafetleri hurçlara koyup bavulu hazır edeceğim.
Yani sende karar ver ama 29erken gibi bavul icin.Yinede belli olmaz şimdi bişey diyemem bebislerin sağı solu belli olmaz sen yıka ütüle hurcla hazır et bence dursun. Sonra zor oluyor.

Bebek aşağı baskı yapmadan ütülemek en mantıklısı Her şeyi hazır olunca kafa daha rahat oluyor. Sağlıkla gelsin
Kesinlikle öyle. Ben geçen ay bile zorlandım ütüde. Küçük küçük bir sürü şey çok uğraştırıyor. Belim kopmuştu. Ama severek zevkle gözlerin dolu dolu yapıyorsun o ütüyü
Şimdi herşey hazır bavula koyacağım artık. Ne olur ne olmaz dursun. Sağlıkla gelsin tüm bebeklerimiz

ay çok teşekkürler kızlarr ya :) ben hurç alıp o şekilde yapayım o zaman en iyisi. hurca koyup zamanı gelince de yerleştiririm. aklımdan çıksın en azından çok teşekkür ederim. bu arada içindeki marka etiketini falan her şeyi keseceğim. geçen bi videoda görmüştüm

bende bavula koymam hemen ama yıkarım, ütülerim hurçlarım. bi çantaya koyması kalır. hurçlardan çıkarıp çekmeceye dizerim sonrasında bavul hazırlarım. en azından yıkama işi vs aradan çıkar onlarla uğraşmam tekrar :)

Evet Aptamil için öyle söylüyorlar şeker oranı fazlaymış bende hipp alıyım bir paket bulunsun ama bayb goat markada TC olduğu için onuda duşünebilirim bez slepy aldım iyimi yaptım bilmiyorum pahalı markalarla başlamak istemedim inşallah pişik yapmaz

Aynen mesela bezin üstüne gelen kısımlar yine ok ama zibinlarda bel kısmından yapiliyo çoğu etiket onlar kasindirip tahris edebilir diye düşünüyorum bazi etiketleri baya dipten alayim diye dikişleri artırdığım için bi de onları dikmekle uğraşmıştım djdnjdndd ana olmak...

Evet haklısınız inşallah hiç birine gerek kalmaz. Güzelce emerler minnaklarımız

ahahahah güldürdün yaa

ay inşallah öyle bi iş becermem dikişim çok kötü

Kizlar lohusa kulodu pamuklu olarak ve emzirmw sutyeni olarak hangi marka tercih ettiniz? Hastaneden gerekli olan seyleri yazdilar da almamistim alayim onlari artik bir de hemsire pijama degil de gecelik al daha rahat oluyor dedi 3 tane

benim de hedefim 35-37 haftaya kadar çalışmaktı ama doktor erken doğum riski yüzünden 32 de çıkarmam lazım risk alamam dedi o yüzden mecburu çıkış benim ki

benim de hedefim 35-37 haftaya kadar çalışmaktı ama doktor erken doğum riski yüzünden 32 de çıkarmam lazım risk alamam dedi o yüzden mecburu çıkış benim ki
inşallah süreç güzel ilerler canım da sağlıkla doğarlar. sen dinlen sağlıkla doğsun en önemlisi bu. peki erken doğuma neye bakarak karar verdi acaba? cumartesi doktoruma sordum daha çok erken bunlar için vs dedi geçiştirdi. etrafımda herkes erken doğum için bekliyor o yüzden sordum bende ona göre bi hazırlık vs yapayım diye ama 32 de gel nst başlayacağız dedi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…