Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    117
Aptamil içen bebekler pof bi kilo aliyo sağlıklı ama yavaş olması daha iyi aslında
Aptamil kullandım ben tavsiye etmiyorum
Bebeğimde bağımlılık yaptı tadıda şekerli gibi hastane yüzünden başladık dayattılr aptamil diye
Bende araştırmıştım ozamanlar hepsinin içinde benzer içerikler var ama bana en yakın hipp organik geldi bu sefer de ne olur ne olmaz bir paket alacağım inşallah kullanmaya gerek olmaz

Merhaba,32 haftalık mısınız acaba?bende 30 haftalık iken 35 cm idi doktorum cücelikten şüphelendi kısa buldu kemik boyunusize böyle bir şey söylendi mi?
Çok geçmiş olsun inşallah bir problem çıkmaz
Peki haftasına ne diyorlar uyumlumu geridemi

Ben de bu cumadan itibaren izne ayrılıyorum artık çalışmıyorum ve önümüzdeki haftadan itibaren başlayacağım inşallah hazırlıklara. Emzirme sütyenim vs almıştım hep. Terlik meselesi duruyor bakalım. Bir de sıcak su termosu alacağım mama için. Emzik avent ultra ait aldım belki kullanmam ilk çocuğumda emzik vermedim. Bir kutu da doğuma yakın mama alayım diyorum. İnşallah mamaya gerek kalmaz da bol bol sütümüz olur

Bende nolur nolmaz diye Mama almak istiyorum kankim hangi mamayı alacaksın?

Merhaba kızlar,

cumartesi doktora gittim. karın bölgesinde ara ara olan sertleşmeyi sordum. bir taraf yumuşakken diğer taraf daha sert oluyordu. Doktor herhangi bir sıkıntı yok çok normal bebeğin duruş pozisyonu ile alakalı dedi. Burada da merak edenler vardı o yüzden yazmak istedim.

1 ay sonra tekrar çağırdı 32. hafta olacak o zaman nst ye başlayacağız dedi

Kizlar icinizde bebek kiyafetlerini sivi degilde toz olan bebek deterjaniyla yikayan olldumu ? Ddeterjjan kalintisi oluyor diolar bende toz olandan almistim. Gidip sıvı olandanda alsammi

Ya ben ilk çocuğumda aptamil kullanmıştım. Ama şuan emin değilim ne alacağıma çok emin değilim kankam
Ben hastanede yeni doğum yapmış biriyle konuşma fırsatı buldum. Sma mamasını vermişler bebeğe çok memnun kaldım dedi.sutu gelmemiş bebek erken doğmus.O nasıl acaba hiç biliyor musun kanki

Ben hastanede yeni doğum yapmış biriyle konuşma fırsatı buldum. Sma mamasını vermişler bebeğe çok memnun kaldım dedi.sutu gelmemiş bebek erken doğmus.O nasıl acaba hiç biliyor musun kanki
Kanka mesela bebek her mamayı da yemiyor. Bizim doktor ilk o zaman aptamil önerdi diye aptamil almıştık onu yedi. Sonra ben araştırmıştım mesela bu Sma ve hipp denemiştim yememişti.

Kizlar icinizde bebek kiyafetlerini sivi degilde toz olan bebek deterjaniyla yikayan olldumu ? Ddeterjjan kalintisi oluyor diolar bende toz olandan almistim. Gidip sıvı olandanda alsammi
İlk bebeğimde toz kullandığımda kalıntılar cok kalıyordu gerçekten. Ve makinede de birikiyordu toz koyma bölümünde. Sabun gibi granül olduğu için

İlk bebeğimde toz kullandığımda kalıntılar cok kalıyordu gerçekten. Ve makinede de birikiyordu toz koyma bölümünde. Sabun gibi granül olduğu için
Evet öyleymiş cnm. Ozaman sıvı olandan alayim bari. Eger toz kullanirsam bide ekstra durulama yapmam gerekir sanirim

Teşekkürler bunu merak ediyordum gerçekten ben cuma kontrole gideceğim 30+3 olacağım. 32. Haftada muhtemelen çalışmama izin raporu için giderim nst yakında kapıda sanırım çok heyecanlı

Evet öyleymiş cnm. Ozaman sıvı olandan alayim bari. Eger toz kullanirsam bide ekstra durulama yapmam gerekir sanirim
Evet durulama yapsan da çıkmadığı oluyordu mesela kaç kez durulama yapıyordum bu da kıyafeti yıpratıyordu ben de sıvı alıyorum o yüzden

evet canım ekstra durulama yapabilirsin çıkardıktan sonra da kontrol edersin. toz olanlar lekeleri elde ovalayınca biraz daha iyi çıkarıyordu. annem lekeli olanları önce tozla elde biraz çiteleyip öyle makinaya koyup sıvı deterjan koyuyordu. o şekilde de kullanabilirsiniz. ama ilk aylar zaten ek gıda vs de olmayacağı için pek leke falan da olmaz.

Kanka mesela bebek her mamayı da yemiyor. Bizim doktor ilk o zaman aptamil önerdi diye aptamil almıştık onu yedi. Sonra ben araştırmıştım mesela bu Sma ve hipp denemiştim yememişti.
Amaaan yandık desene her bez olmuyor her mama olmuyor ne alacağız yaw biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…