- 1 Nisan 2014
- 2.774
- 4.044
- 333
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #24.561
Aptamil kullandım ben tavsiye etmiyorumAptamil içen bebekler pof bi kilo aliyo sağlıklı ama yavaş olması daha iyi aslında
Çok geçmiş olsun inşallah bir problem çıkmazMerhaba,32 haftalık mısınız acaba?bende 30 haftalık iken 35 cm idi doktorum cücelikten şüphelendi kısa buldu kemik boyunusize böyle bir şey söylendi mi?
Ben yapmadım ama kaynar suda kaynatıcamGünaydın kızlaarbu bebelerin biberonudur emziğidir yıkayım dıyorum bugun.ama nasıl yıkayacagız bılgısı olan bı aydınlatsın please kaynatacakmıyız yoksa sadece sıcak sudamı bekletecegız
Ben de bu cumadan itibaren izne ayrılıyorum artık çalışmıyorum ve önümüzdeki haftadan itibaren başlayacağım inşallah hazırlıklara. Emzirme sütyenim vs almıştım hep. Terlik meselesi duruyor bakalım. Bir de sıcak su termosu alacağım mama için. Emzik avent ultra ait aldım belki kullanmam ilk çocuğumda emzik vermedim. Bir kutu da doğuma yakın mama alayım diyorum. İnşallah mamaya gerek kalmaz da bol bol sütümüz olurBenim tam bir karambole tarih de yok ortada belki geç gelmek ister bilemiyorum her şey her an olabilir ondan eksikleri Kasım sonu halletmistim yıkama ütü vs hurclara koydum hepsini tozlanmasinlar diye. Hastahane için de bebegin benim hazır. Bana terlik lazim olcak dediler ama ne tip bir şey almam gerekiyor hiç bilmiyorum sjbdjsndkd bugün babymall gittik geberdim bir şey de alamadan döndüm bebisin alez de bizim yatağın ölçü kalmamişkendi yatağıma da alez alcam onu yarın özdilege gidersem halledicem artık çok yoruldum bugün 5 saattir de uyuyorum zaten emzirme sütyeni vs yok onları belki ebebegin gördüm güzel duruyor süngerli olursa daha rahat ederim düz atlet gibi olsun istemiyorum dışarıda vs giymek için bebeğe de emzik alacaktim genelde tutuyor diye avent ultra air falan önerildi ama chicco da benzer gibi duruyor diye onu deneyelim dedik aldik tutarsa tutar tutmazsa yapcak bir şey yok zaten
Aklıma başka eksik de gelmiyo ama bi yandan da sanki eksiğim var gibi hissediyorum bi garip
Ben bi ara hızımı alamadım ekim 2024 kasim falan hepsini okuyodum neler yaşamışlar vs diye skxndkjdkdjdjdj
Bende nolur nolmaz diye Mama almak istiyorum kankim hangi mamayı alacaksın?Ben de bu cumadan itibaren izne ayrılıyorum artık çalışmıyorum ve önümüzdeki haftadan itibaren başlayacağım inşallah hazırlıklara. Emzirme sütyenim vs almıştım hep. Terlik meselesi duruyor bakalım. Bir de sıcak su termosu alacağım mama için. Emzik avent ultra ait aldım belki kullanmam ilk çocuğumda emzik vermedim. Bir kutu da doğuma yakın mama alayım diyorum. İnşallah mamaya gerek kalmaz da bol bol sütümüz olur
Ya ben ilk çocuğumda aptamil kullanmıştım. Ama şuan emin değilim ne alacağıma çok emin değilim kankamBende nolur nolmaz diye Mama almak istiyorum kankim hangi mamayı alacaksın?
Ben hastanede yeni doğum yapmış biriyle konuşma fırsatı buldum. Sma mamasını vermişler bebeğe çok memnun kaldım dedi.sutu gelmemiş bebek erken doğmus.O nasıl acaba hiç biliyor musun kankiYa ben ilk çocuğumda aptamil kullanmıştım. Ama şuan emin değilim ne alacağıma çok emin değilim kankam
Kanka mesela bebek her mamayı da yemiyor. Bizim doktor ilk o zaman aptamil önerdi diye aptamil almıştık onu yedi. Sonra ben araştırmıştım mesela bu Sma ve hipp denemiştim yememiştiBen hastanede yeni doğum yapmış biriyle konuşma fırsatı buldum. Sma mamasını vermişler bebeğe çok memnun kaldım dedi.sutu gelmemiş bebek erken doğmus.O nasıl acaba hiç biliyor musun kanki
İlk bebeğimde toz kullandığımda kalıntılar cok kalıyordu gerçekten. Ve makinede de birikiyordu toz koyma bölümünde. Sabun gibi granül olduğu içinKizlar icinizde bebek kiyafetlerini sivi degilde toz olan bebek deterjaniyla yikayan olldumu ? Ddeterjjan kalintisi oluyor diolar bende toz olandan almistim. Gidip sıvı olandanda alsammi
Evet öyleymiş cnm. Ozaman sıvı olandan alayim bari. Eger toz kullanirsam bide ekstra durulama yapmam gerekir sanirimİlk bebeğimde toz kullandığımda kalıntılar cok kalıyordu gerçekten. Ve makinede de birikiyordu toz koyma bölümünde. Sabun gibi granül olduğu için
Teşekkürler bunu merak ediyordum gerçektenMerhaba kızlar,
cumartesi doktora gittim. karın bölgesinde ara ara olan sertleşmeyi sordum. bir taraf yumuşakken diğer taraf daha sert oluyordu. Doktor herhangi bir sıkıntı yok çok normal bebeğin duruş pozisyonu ile alakalı dedi. Burada da merak edenler vardı o yüzden yazmak istedim.
1 ay sonra tekrar çağırdı 32. hafta olacak o zaman nst ye başlayacağız dedi
Evet durulama yapsan da çıkmadığı oluyordu mesela kaç kez durulama yapıyordum bu da kıyafeti yıpratıyordu ben de sıvı alıyorum o yüzdenEvet öyleymiş cnm. Ozaman sıvı olandan alayim bari. Eger toz kullanirsam bide ekstra durulama yapmam gerekir sanirim
Evet öyleymiş cnm. Ozaman sıvı olandan alayim bari. Eger toz kullanirsam bide ekstra durulama yapmam gerekir sanirim
Amaaan yandık desene her bez olmuyor her mama olmuyorKanka mesela bebek her mamayı da yemiyor. Bizim doktor ilk o zaman aptamil önerdi diye aptamil almıştık onu yedi. Sonra ben araştırmıştım mesela bu Sma ve hipp denemiştim yememişti.
Ben tozla yıkadım çift durulama yaptım kurutmaya attımKizlar icinizde bebek kiyafetlerini sivi degilde toz olan bebek deterjaniyla yikayan olldumu ? Ddeterjjan kalintisi oluyor diolar bende toz olandan almistim. Gidip sıvı olandanda alsammi
Bebelac bebelac gold sma optipro comfort kullandım ilk çocuğumda yarayan tek aptamil oldu mama işi şans hatta alerji olunca tamamen şansAmaaan yandık desene her bez olmuyor her mama olmuyorne alacağız yaw biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?