- Konu Sahibi elektroforez
-
- #24.541
Hehe evet yaa gülüyor ,esniyor poz veriyorAy bizimki sürekli iki elini yüzüne kpaatiyo 30 haftaligiz daha hiç görmediksizinkine yine de şükür
Canım selam. Ablam çok araştırıp aldı baby goat u çok temiz içerikli ve anne sütüne en yakın olduğu için. Ama bebiş hep kustu yavaş kilo aldı mama yemesine rağmen. Tabi her bebekte aynı şey olacak diye bir şey yok. Ama biz bunu tecrübe ettikMerhaba bayanlar bugün ebebekten eksiklerimi aldım mamalara baktım bir kutu alsammi diyorum hipp düşündüm ama bayb goat diye bı marka var türk malıymiş siz almayı düşünüyormusunuz
İki doktor da aynısını söyledi pozisyondan dolayı diye bi umut vermediler inşallah dediğiniz gibidirBelki bebeğin pozisyon dan dolayı tam olcememis olabilir
Aptamil içen bebekler pof bi kilo aliyo sağlıklı ama yavaş olması daha iyi aslındaCanım selam. Ablam çok araştırıp aldı baby goat u çok temiz içerikli ve anne sütüne en yakın olduğu için. Ama bebiş hep kustu yavaş kilo aldı mama yemesine rağmen. Tabi her bebekte aynı şey olacak diye bir şey yok. Ama biz bunu tecrübe ettik
Doğrudur canım ama bizim bebiş 1 hafta yoğun bakımda kaldı. Yoğun bakımdan çıkan bebeklerin mama takviyesiyle alması gereken kiloya ulaşamadı. O yüzden değiştirdiler mamayıAptamil içen bebekler pof bi kilo aliyo sağlıklı ama yavaş olması daha iyi aslında
Evet ozaman tabi farklı bende hipp düşündümDoğrudur canım ama bizim bebiş 1 hafta yoğun bakımda kaldı. Yoğun bakımdan çıkan bebeklerin mama takviyesiyle alması gereken kiloya ulaşamadı. O yüzden değiştirdiler mamayı
Tekrar kontrol nezaman anne veya baba boyu kisami pekiİki doktor da aynısını söyledi pozisyondan dolayı diye bi umut vermediler inşallah dediğiniz gibidir
Fetal DNA testi yaptirmışmıydınız onda bu durum belli oluyomu acaba bilgim yok o yüzden soruyorum benim ilk kızımda bacak boyunun kısa olduğunu söylemişlerdi çok şükür gayet iyi 17 yaşındaİki doktor da aynısını söyledi pozisyondan dolayı diye bi umut vermediler inşallah dediğiniz gibidir
Benim normalde mart 25 görünüyor ama ilki sezaryen olduğu için muhtemelen bu da öyle olur gibi düşünüyorum bu yüzden daha önce olur gibi geliyor doğum
Benim tam bir karambole tarih de yok ortada belki geç gelmek ister bilemiyorum her şey her an olabilir ondan eksikleri Kasım sonu halletmistim yıkama ütü vs hurclara koydum hepsini tozlanmasinlar diye. Hastahane için de bebegin benim hazır. Bana terlik lazim olcak dediler ama ne tip bir şey almam gerekiyor hiç bilmiyorum sjbdjsndkd bugün babymall gittik geberdim bir şey de alamadan döndüm bebisin alez de bizim yatağın ölçü kalmamişBide ikimiz peş peşe doğuruyormuşuz
Ben bi ara hızımı alamadım ekim 2024 kasim falan hepsini okuyodum neler yaşamışlar vs diye skxndkjdkdjdjdjEn iyisini yapıyorsun bebeğimBen de öyle yapıyorum valla hem bilgi alıyorum hem de zaten doktor da Şubat sonu deyince şubata kaydım ama gönlüm martla sizide bırakamıyorum. Bakarsın 1mart olur heran herşey olur
Canım lütfen canını sıkma demesi kolay ama allah büyük lütfen hep iyi ve olumlu düşün. Bir de detaylı ultrasonda ölçüm yapılmamış mıydı? 30 a kadar neden söylenmediİki doktor da aynısını söyledi pozisyondan dolayı diye bi umut vermediler inşallah dediğiniz gibidir
Kordosentez yaptırdım bir ayda çıkıyor sonuç iki haftamız kaldı sonuca cnvli wes yaptırdımTekrar kontrol nezaman anne veya baba boyu kisami peki
Kordosentez yaptırdım çünkü 26.Haftaya kadar herşey normaldiFetal DNA testi yaptirmışmıydınız onda bu durum belli oluyomu acaba bilgim yok o yüzden soruyorum benim ilk kızımda bacak boyunun kısa olduğunu söylemişlerdi çok şükür gayet iyi 17 yaşında
Ben hep perinatoloji takipliydim 26. Haftaya kadar herşey normaldi 26 da tepetaklak olduk ikili testim bile 17200/1 düşününCanım lütfen canını sıkma demesi kolay ama allah büyük lütfen hep iyi ve olumlu düşün. Bir de detaylı ultrasonda ölçüm yapılmamış mıydı? 30 a kadar neden söylenmedi
Hayır eşim baya uzun bende 1.60,13 yaşında kızım da gayet sağlıklıTekrar kontrol nezaman anne veya baba boyu kisami peki
Kalbinizi ferah tutun Rabb'im güzel sonuçlar almanızı nasip etsinKordosentez yaptırdım çünkü 26.Haftaya kadar herşey normaldi
Allah razı olsun inşallahKalbinizi ferah tutun Rabb'im güzel sonuçlar almanızı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?