Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    117
Egzamalarım da geçiyor gibi oluyor sonra geri hortluyor. El ve ayaklarımın üzerinde vardı cildiyeye gitmiştim merhem ve losyon vermişti kullanmıştım geçmişti geçti zannetmiştim bir daha çıktı çıktıkça krem ve losyon sürdüm. Ama şimdi her çıktığında bir üst level atlıyor kollarıma ve bacaklarıma çıkıyor bu hamilelikte değişik şeyler yaşadım ilaçlar kullanmak zorunda kaldım . Krem ve losyonun kağıdını okusak hamileler gerekli olmadıkça kullanmamalı yazıyor ama cildiye doktorum ve kadın doğum doktorum kullanabilirsin dedi. İnşallah bir zararı olmuyordur bebeğime sürsem bir dert sürmesem her yerime yayılırsa hap kullanmak zorunda kalınıyormuş onu da önermiyorlar bakalım sağ Salim doğursaydık gerçekten

Merhaba bayanlar bugün ebebekten eksiklerimi aldım mamalara baktım bir kutu alsammi diyorum hipp düşündüm ama bayb goat diye bı marka var türk malıymiş siz almayı düşünüyormusunuz

Merhaba bayanlar bugün ebebekten eksiklerimi aldım mamalara baktım bir kutu alsammi diyorum hipp düşündüm ama bayb goat diye bı marka var türk malıymiş siz almayı düşünüyormusunuz
Canım selam. Ablam çok araştırıp aldı baby goat u çok temiz içerikli ve anne sütüne en yakın olduğu için. Ama bebiş hep kustu yavaş kilo aldı mama yemesine rağmen. Tabi her bebekte aynı şey olacak diye bir şey yok. Ama biz bunu tecrübe ettik

Aptamil içen bebekler pof bi kilo aliyo sağlıklı ama yavaş olması daha iyi aslında

Aptamil içen bebekler pof bi kilo aliyo sağlıklı ama yavaş olması daha iyi aslında
Doğrudur canım ama bizim bebiş 1 hafta yoğun bakımda kaldı. Yoğun bakımdan çıkan bebeklerin mama takviyesiyle alması gereken kiloya ulaşamadı. O yüzden değiştirdiler mamayı

İki doktor da aynısını söyledi pozisyondan dolayı diye bi umut vermediler inşallah dediğiniz gibidir
Fetal DNA testi yaptirmışmıydınız onda bu durum belli oluyomu acaba bilgim yok o yüzden soruyorum benim ilk kızımda bacak boyunun kısa olduğunu söylemişlerdi çok şükür gayet iyi 17 yaşında

Benim normalde mart 25 görünüyor ama ilki sezaryen olduğu için muhtemelen bu da öyle olur gibi düşünüyorum bu yüzden daha önce olur gibi geliyor doğum
Bide ikimiz peş peşe doğuruyormuşuz
Benim tam bir karambole tarih de yok ortada belki geç gelmek ister bilemiyorum her şey her an olabilir ondan eksikleri Kasım sonu halletmistim yıkama ütü vs hurclara koydum hepsini tozlanmasinlar diye. Hastahane için de bebegin benim hazır. Bana terlik lazim olcak dediler ama ne tip bir şey almam gerekiyor hiç bilmiyorum sjbdjsndkd bugün babymall gittik geberdim bir şey de alamadan döndüm bebisin alez de bizim yatağın ölçü kalmamiş kendi yatağıma da alez alcam onu yarın özdilege gidersem halledicem artık çok yoruldum bugün 5 saattir de uyuyorum zaten emzirme sütyeni vs yok onları belki ebebegin gördüm güzel duruyor süngerli olursa daha rahat ederim düz atlet gibi olsun istemiyorum dışarıda vs giymek için bebeğe de emzik alacaktim genelde tutuyor diye avent ultra air falan önerildi ama chicco da benzer gibi duruyor diye onu deneyelim dedik aldik tutarsa tutar tutmazsa yapcak bir şey yok zaten

Aklıma başka eksik de gelmiyo ama bi yandan da sanki eksiğim var gibi hissediyorum bi garip
Ben bi ara hızımı alamadım ekim 2024 kasim falan hepsini okuyodum neler yaşamışlar vs diye skxndkjdkdjdjdj

İki doktor da aynısını söyledi pozisyondan dolayı diye bi umut vermediler inşallah dediğiniz gibidir
Canım lütfen canını sıkma demesi kolay ama allah büyük lütfen hep iyi ve olumlu düşün. Bir de detaylı ultrasonda ölçüm yapılmamış mıydı? 30 a kadar neden söylenmedi

Canım lütfen canını sıkma demesi kolay ama allah büyük lütfen hep iyi ve olumlu düşün. Bir de detaylı ultrasonda ölçüm yapılmamış mıydı? 30 a kadar neden söylenmedi
Ben hep perinatoloji takipliydim 26. Haftaya kadar herşey normaldi 26 da tepetaklak olduk ikili testim bile 17200/1 düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…