- 22 Ekim 2024
- 451
- 1.107
- 28
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #24.261
İyi bari sevindirici haber ajbxjsnxjd doğumdan sonra da başka şeylere gelip zırlarım burda artıkAynı ben işte hamileliğimin başından beri nefes almıyorum sanırım. Her yerim kapalı tıkalı. Mecburen horlayarak tıkanarak da olsa uyuyoruz iştenormale döneriz doğumdan sonra ilkinden tecrübeliyim
uyurken artık ağzımdan su akıyor. nefes almak için sürekli açık. kapatsam boğulurum zaten :dEn cok bu yüzden doğurmak isterim gerçekten öğrendik bebişi o haftadan beri tıkanık. Duşa girdiysem açılıyor max bi saat (iyi halli) veya kendim çeşmede sıcak suyla burnumu havalandiriyorum öyle her saat de yapamayacagim için ugrasamiyorum ağzımla devam Allah'tan boğazda tıkanıklık vs oluşmadı da yoksa daha da zor olurdu herhalde
Canım nefes darlığından ziyade burun deliklerim kapalı tıkalı. Üstüne bir de grip vs eklenince hepten kapandı. Teşekkür ediyorum önerin içinBenim doktor herhangi bir rahatsızlık hissediyorsan mesela nefes darlığı, ağrı vs ekteki gibi pozisyonda kal dedi 5-6 dk. Günde birkaç kez tekrarlanabilir
Sonra zaten bebek uyutmuyorİyi bari sevindirici haber ajbxjsnxjd doğumdan sonra da başka şeylere gelip zırlarım burda artık
Ya sırt üstü yatabilsek ona çözüm olacak da o da önceki haftalara kadar zorlamiyoru ara ara donuyodum ama son bir aydır sırt üstü çok uzanamiyorum hem nefes daeliyo hem baskı yapıyor belime hissediyorum dönüyorum tekraruyurken artık ağzımdan su akıyor. nefes almak için sürekli açık. kapatsam boğulurum zaten :d
benim hiç ölçmedi şimdiye kadar acaba son haftalara doğru mu ölçüyor? 28 hf şuan32 mm çok kısa bir ölçüt değil ki 30 mm olduğunda doktorum bana uzunluğu iyi demişti
vay be o sırada 2 haftada 1 doktora taşınan bizyok hiçbirini yaptırmadım merkeze çok uzak biryerde oturuyoruz küçük bebeğimde var bir yaşında gidemiyorum maalesef burda yollarda çoğu zaman kapalı zaten
Oram buram ağrıyorda sürekli dikkate almamaya çalışıyorum doğurmadığım sürecevay be o sırada 2 haftada 1 doktora taşınan biz
maşallah diyelim ne diyelim inşallah sağlıkla doğsun. sürekli bi şey çıkıyor mecbur sürekli dr dayız yani bizde
Tek yaşamadığım sıkıntı burun tıkanıklığı heraldeCanım nefes darlığından ziyade burun deliklerim kapalı tıkalı. Üstüne bir de grip vs eklenince hepten kapandı. Teşekkür ediyorum önerin için
Maşallah diyelim canımTek yaşamadığım sıkıntı burun tıkanıklığı heraldeçok duyuyorum ama hamilelerde bunu
ben regle göre 29+4 1815 haftaya göre iri dedi bilemediimmBana 30 dayken öndeydi ultrasonda 31 çıkmıştı 1650 falandı kilosu iri mi oluyo yani normal değil mi bu kilolar o hafta için
2 hafta önde olması ile ilgili herhangi bi şey dedi mi dr genelde şeker olunca ilerde oluyor diyorlar amaben regle göre 29+4 1815 haftaya göre iri dedi bilemediimm
evet benim şekerim var zaten2 hafta önde olması ile ilgili herhangi bi şey dedi mi dr genelde şeker olunca ilerde oluyor diyorlar ama
sağlıkla doğsunlar da artık inşallahevet benim şekerim var zaten
renkli fotosunu verdilermi bebisin :)ben regle göre 29+4 1815 haftaya göre iri dedi bilemediimm
renkli değil ama siyah beyaz ama netrenkli fotosunu verdilermi bebisin :)
Ben de dun cok zorlandim ama uykuya dalisimda degil, aksama dogru karnim cok sisiyor bebek de kaburgalarima kadar esniyor sagolsunKızlar, benim gibi geceleri nefes darlığı yaşayan var mı? Uyuyamıyorummmm. Bir anda başladı. Oturarak uyuyorum fkdldlls
Oyy tipe bak yaaa masallahrenkli değil ama siyah beyaz ama net
minik sıpacıkOyy tipe bak yaaa masallaho burnu o dudaklari yerim sıpa yaaa
Coomps testi ne canım?Gittim geldiiimm doktoraa, 1815 gram olmuşuz biraz iri bi bebek dedi. Ama şansımıza suyu fazla değil dedi. kan idrar aldı. Diyetisyene yolladı diyetisyenin kendine hayrı yok o ayrı hahha coombs testi tekrar yapıldı gene negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?