Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Bende daha çok ishal vari oldu yumurtlamadan beri kabızlık yok çok şükür 🙏 akıntım da bir kere oldu o da beyazımsı losyon kıvamında şuan sadece adet olacakmış gibi ıslaklık var o da çok değil.
Bu arada umudum kırılmaz canım sonuçta herkes ne yaşadığını kendi daha iyi bilir senin tecrübelerin farklı benimkiler farklı. Sonuç gebelik olsun da kim ne belirti yaşamış çok da önemi yok bence
İshal kabızlık onemlı dglkı sadece belirti değiller cogu Dr haklıymış bunu diyorum inşallah hamılesındır belirti olarak görme de hayal kırıklığı yasama diye dedim aksı olursa ki olmasın tabiki❤️

İnşallah canım. Az önce de yazdığım gibi bazı drlar haklıymış erken gebelik belrtisi diyebirşey asla yok artık böyle düşünüyorum. 2,3 madde oluyor sadece en net o da meme ucu ve yerlesme kanaması yuzde 99 dogruluk. Onun dışında gaz şişkinlik vs boş işler kızımda da notlarım ı buldum kullandgım bı programı gerı yukledım. Gögus agrısı herzmankı gb yazmısım sadece ucları acıyormus 3kala. 1. Gün adet agrısı delı gb. 2kala da uyku baslamıs. Ama daha önceki aylarda da olmus bunlar gbi cokca örnek. Dediğim gbi belirti dye bsy yok😐🤣
Evet bunlar senin tecrübelerin canım saygı duyuyorum ama ben belirtinin illa ki olacağını düşünüyorum ya

Evet bunlar senin tecrübelerin canım saygı duyuyorum ama ben belirtinin illa ki olacağını düşünüyorum ya
Net belirti iler oluyor evet meme ucu yerlesme kanaması vs basımdöndu ıcım kalktı Batmam oldu vs bunlarn Bos oldugunu gordum kızımdakı gebelgmı de dusununce artık kafam daha rhat ınsllah

İshal kabızlık onemlı dglkı sadece belirti değiller cogu Dr haklıymış bunu diyorum inşallah hamılesındır belirti olarak görme de hayal kırıklığı yasama diye dedim aksı olursa ki olmasın tabiki❤️
Canım yok zaten testim negatif çıktı burda sohbet etme amaçlı bişeyler yazıyor herkes ben de yazmak istedim. Kafama bir şey taktığım yok yani 😅

İnşallah canım. Az önce de yazdığım gibi bazı drlar haklıymış erken gebelik belrtisi diyebirşey asla yok artık böyle düşünüyorum. 2,3 madde oluyor sadece en net o da meme ucu ve yerlesme kanaması yuzde 99 dogruluk. Onun dışında gaz şişkinlik vs boş işler kızımda da notlarım ı buldum kullandgım bı programı gerı yukledım. Gögus agrısı herzmankı gb yazmısım sadece ucları acıyormus 3kala. 1. Gün adet agrısı delı gb. 2kala da uyku baslamıs. Ama daha önceki aylarda da olmus bunlar gbi cokca örnek. Dediğim gbi belirti dye bsy yok😐🤣
Zaten gebelik belirtiler daha cok bebegin kalbi atmaya başladıktan sonra basliyor benim düşüncem. Cunku benim mesela 6.haftanin sonuna dogru kalbini duydugumuz hafta tüm enerjim bi anda cekilmeye baslamisti. Yorgun uykusuz hissediyordum sürekli. Öncesinde tek bir belirtim vardi o da kasık ağrısı. Ama yatiracak kadar cok degildi mesela az bir agri ama hep vardi. Baska bulanti kusma bas donmesi hic biri olmadi gebelik belirtisi olarak. Filmlerde bile o bas donmeleri kusmalar adet gecikmesi yaşanıyor da sonra oluyor 😁

Bir dr var o geldi aklıma erken belirti dye birşey yok hanımlar diyordu
Zaten gebelik belirtiler daha cok bebegin kalbi atmaya başladıktan sonra basliyor benim düşüncem. Cunku benim mesela 6.haftanin sonuna dogru kalbini duydugumuz hafta tüm enerjim bi anda cekilmeye baslamisti. Yorgun uykusuz hissediyordum sürekli. Öncesinde tek bir belirtim vardi o da kasık ağrısı. Ama yatiracak kadar cok degildi mesela az bir agri ama hep vardi. Baska bulanti kusma bas donmesi hic biri olmadi gebelik belirtisi olarak. Filmlerde bile o bas donmeleri kusmalar adet gecikmesi yaşanıyor da sonra oluyor 😁
Bu ay ben calkalanınca belirti sandm kızımda da calkalandı hatrlyrm ama ogrenmstım 8 gün kala muhtemelen pskoljktı o 🤣 evet cnm bulantı 7. Haftada başladı bende uyku hali de oncekı hayalkırıklklarımda da olmus çokk benzerlik yasadım 7 ay beklerken demek ıstedgm tam anlamıyla asla erken gebelik belrtisi ollmadıgı hcbsyn. Artk ıcım dha rahat benm hchıcbısyı hcbseye yormayacagm. Yasaamadgm sey kalmadı. Yerlesme lekesı ble gelse düştüm herlde derim muhtemelen hahhha

Bir dr var o geldi aklıma erken belirti dye birşey yok hanımlar diyordu
Bu ay ben calkalanınca belirti sandm kızımda da calkalandı hatrlyrm ama ogrenmstım 8 gün kala muhtemelen pskoljktı o 🤣 evet cnm bulantı 7. Haftada başladı bende uyku hali de oncekı hayalkırıklklarımda da olmus çokk benzerlik yasadım 7 ay beklerken demek ıstedgm tam anlamıyla asla erken gebelik belrtisi ollmadıgı hcbsyn. Artk ıcım dha rahat benm hchıcbısyı hcbseye yormayacagm. Yasaamadgm sey kalmadı. Yerlesme lekesı ble gelse düştüm herlde derim muhtemelen hahhha
Aslinda hic biseyi dusunmeyip takmamak lazim da iste onuda yapacak rahatlik lazim. Düşünmediğimizde zaten geldiğinde sürpriz de olacak. Bakalim "BECEREBILIRSEM" reglim bittikten sonra hic takmadan ilerlemeyi deneyecegim. Bakalim kahramanimizi onumuzdeki günlerde neler bekliyor 🤓

Çok üzgünüm gerçekten benim de azonce lekem geldi aynı anda üzüldük.acık kahve geldi. Hem sana hem kendime üzüldüm 5i gecesi catlamıstı ve tam olarak bekledıgım saatte geldı. Gecikmedim yine.🥺 Bu ay beni rüyalar cok etkiledi. Üzülme dogru zmaanımız degilmiş. Elbet olacak inanıyorum sen de inan canım ilk mi istiyorsun gebelik
Üzüldüm ama yeni umur başlıyor en azından.

Bende ilginç bir rüya gördüm anlamına bakayım dedim direk çocuk diyince şaşırmıştım. O da psikolojik diyorum artık =(

Biz vazgecmeden umudumuz tazeyken gelsin 🙏 inşallah hersey kolayca istedigimiz gibi olur. Allahım tüm isteyen bekleyen herkesin kucagini doldursun hepimize nasip olsun o hamilelik ve evladımızı kucagimiza almak 🙏
Regl olmadiysan umut var canim.
Amin canım benim Amin inşallah umut hep war bin şükür 🥹🤲🏻

X