Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar bende bir hemşire olarak diyorum evet acil beta baktırmak için değildir. Bunun adı acımasızlık değil ki. İşin işleyişi bu değil. gebelik acil bir durum mu bir düşünün? Zaten kadın doğum bunun için var. Hatta ilk aşama aile hekimlikleri. Gidip şüphem var dediğinde bakıyorlar. Ekstra bir hastalık durumu vardır ilaç içecektir vs ona okeyiz ama acil servis anlayışımız ne yazık ki yanlış.. Lütfen ilk aile hekimlerinize gidin 🫶🏻

Kızlar lekelenmem geldi azonce. eşim diyor bukdr saatıne dek nasıl biliyorsun. Size demiştim 5 Aralık gecesi çatladı diye. Şaka gibi ama saat bile şaşmaz adetim artı 14le olurum yine öyle oldu. Ovulasyon testine ıhtycm yokaslında ama kayınvalıdemler olacak dye alacagım bu ay 4,5 tane. Ama bu ay hıc takmam eminim. Sadece rüya beni heveslendirmişti. Bı anonce de hsg cekılecegm
Bu kadar düzenli olması da çok olumlu birşey değil mi aslında eva? Yumurta kaliteni artıracak şeyler tüketebilirsin bence. Sende yeni başlamıştın denemeye diye kalmış aklımda hsg neden?

Kızlar bende bir hemşire olarak diyorum evet acil beta baktırmak için değildir. Bunun adı acımasızlık değil ki. İşin işleyişi bu değil. gebelik acil bir durum mu bir düşünün? Zaten kadın doğum bunun için var. Hatta ilk aşama aile hekimlikleri. Gidip şüphem var dediğinde bakıyorlar. Ekstra bir hastalık durumu vardır ilaç içecektir vs ona okeyiz ama acil servis anlayışımız ne yazık ki yanlış.. Lütfen ilk aile hekimlerinize gidin 🫶🏻
Her gebelik değil ama tabi ki acil olanlar var. Benim sürekli kimyasal olduğu için acil mesela. Pıhtılaşma var ve gebeliği ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi çünkü iğneye başlamam gerekiyor.

Çok doğru söylüyorsun ama maalesef bazı özel hastanelerde uçuk rakamlar var diye bu yollara basvurulabıliyor. Sabırsızlık tam h.sonuna denk gelince özellikle. Buarada eşimn kuzenınin eşi hemşire acilde beta baktırıyor ıstedgı zaman bu durum calısanlarda da gecerli olmalı öyleyse😐

Her gebelik değil ama tabi ki acil olanlar var. Benim sürekli kimyasal olduğu için acil mesela. Pıhtılaşma var ve gebeliği ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi çünkü iğneye başlamam gerekiyor.
Ki böyle bir durumum olmasına rağmen bugün yine bin ton dil dökmem gerekti. Kesinlikle böyle durumlar yaşanmamalı acil servis adı üstünde acil durumlar için var düşük de bence en acil ve kötü durumlardan biri ama yaşamayan bilemez ne yazık ki 🤦🏽‍♀️

Çok doğru söylüyorsun ama maalesef bazı özel hastanelerde uçuk rakamlar var diye bu yollara basvurulabıliyor. Sabırsızlık tam h.sonuna denk gelince özellikle. Buarada eşimn kuzenınin eşi hemşire acilde beta baktırıyor ıstedgı zaman bu durum calısanlarda da gecerli olmalı öyleyse😐
Onu hiç saymıyorum bile zaten. Bazı şeyler sadece hastalarda uygulanıyor

10 ml üzeri algılıyor canım
Günümüz aynıydı galiba seninle hala 5 günümüz var ben iki gün kala çok az bi değerke öğrendim yumurtlamada olmasına rağmen. Dünden beri regl sancısı gelip gidiyor normalde bu kadar erken ağrı yaşamam günümdr ağrım başlar hemen olurum. Bi heves test yaptım negatif moralim bozuldu yapmamak lazım böylr şeyleri de duramıyoruz

Ki böyle bir durumum olmasına rağmen bugün yine bin ton dil dökmem gerekti. Kesinlikle böyle durumlar yaşanmamalı acil servis adı üstünde acik durumlar için var düşük de bence en acil ve kötü durumlardan biri ama yaşamayan bilemez ne yazık ki 🤦🏽‍♀️
Canım bu genellikle başhekimle alakalı bir şey olabilir glb ben kızımdan once yaşadıgım dusukte yakınımda şehir hastanesi de vardı gittim Beta baktırdım 2. günü başka doktor vardı o bakmadı dedim iki gün önce baktılar bana burada bakılıyordu dedim öylelikle baktı yani ne yaptıkları belli değil maalesef kendi çalışanlarına torpilleri işliyor ama normal insanlara bu kurallara geçerli.. yine aynı şekilde normalde yaşadığım şehirdeki çok yakın arkadaşım yoğun bakım hemşiresi sürekli kan veriyordu yani artışa bakıyordu üstelik 6 gün öncesi başladı kan vermeye bunları bilmesek okey Ama bunları bildiğim için ben umursamıyorum yine olsa yine giderim midem bulanıyor derim

Bu arada buradaki yaşadıgım sehirde direkt bakıyorlar gebelik için geldım deyince bahanesiz. Sanırım yöreye göre de degısen bırsey ilginc bucebuse bucebuse
Küçük şehirlerde tolere ediyor zaten hekimler ama istanbul gibi yerleri düşün baya gelen oluyor halbuki acilde sıra beklemek yerine asmden baktırmak çok daha kolay hepsibden kolayı beklemek ama beceremiyoruz bilmek istiyoruz 🥹

Küçük şehirlerde tolere ediyor zaten hekimler ama istanbul gibi yerleri düşün baya gelen oluyor halbuki acilde sıra beklemek yerine asmden baktırmak çok daha kolay hepsibden kolayı beklemek ama beceremiyoruz bilmek istiyoruz 🥹
Yaşadıgım yer buyuksehir kuzum suanda kendi evimin oldugu yer de büyükşehir druna da den k gelnce bakıyorlar bence hele kı ınan hemsıre arkadaslarm catır cayır baktırıyor oyuzden gıderm yıne yaparm aynısını ınankı

Canım bu genellikle başhekimle alakalı bir şey olabilir glb ben kızımdan once yaşadıgım dusukte yakınımda şehir hastanesi de vardı gittim Beta baktırdım 2. günü başka doktor vardı o bakmadı dedim iki gün önce baktılar bana burada bakılıyordu dedim öylelikle baktı yani ne yaptıkları belli değil maalesef kendi çalışanlarına torpilleri işliyor ama normal insanlara bu kurallara geçerli.. yine aynı şekilde normalde yaşadığım şehirdeki çok yakın arkadaşım yoğun bakım hemşiresi sürekli kan veriyordu yani artışa bakıyordu üstelik 6 gün öncesi başladı kan vermeye bunları bilmesek okey Ama bunları bildiğim için ben umursamıyorum yine olsa yine giderim midem bulanıyor derim
[/QUOTE
Aynen öyle malesef durumlar bunu gerektiriyor

Kaç günün war regl ye bende yaptım daha 6 günüm war keşke yapmasaydım umudumu kaybettim bu ayda
6 gün kala çıkmaması çok normal ama. Lütfen ümitsizliğe kapılma. Kızıma gebeyken 4 gün kala bile çıkmadı. 2 gün kala net çıktı

6 gün kala çıkmaması çok normal ama. Lütfen ümitsizliğe kapılma. Kızıma gebeyken 4 gün kala bile çıkmadı. 2 gün kala net çıktı
2 kala yapın net sonuc çatlamadan enminseniz kızlar. 2kala yapın negatfse inandırın kendinizi ve adeti bekleyn benm testler de bozuk deglmıs enazndan dogru oldugunu gordum 3 tane var elmde suan öbür aya belki nasip olur😍

2 kala yapın net sonuc çatlamadan enminseniz kızlar. 2kala yapın negatfse inandırın kendinizi ve adeti bekleyn benm testler de bozuk deglmıs enazndan dogru oldugunu gordum 3 tane var elmde suan öbür aya belki nasip olur😍
Benim de awox tu canım ama iğne etkisinden böyle gösterdi diye düşünüyorum. Awox gerçekten güzel sonuç veriyor hcg de

Zaten bu durumları istisnai yazdım canım adı üstünde acil hal oluşuyor ama daha regle 5 6 gün olup acile gidenler yazıyor forumda garip geliyor bana insanlarda biribirden görüp normal sanıyor

X