• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    109
Senin aşı ney bi de maks vurulma haftası var mı randevuma yetişiyorsa sorayım doktora
Boostrix diye bir aşı. 3.trimestirda vuruluyor . 30lu haftalarda vururuz demişti ben bekliyordum vurulmayı 31de vuruldum canım. Sen yine bir sor doktoruna. Ücretli bir aşı. Birde adacel var onuda demişti bana doktor. Bilgin olsun.

Merhaba, benim 24. Haftalarda başladı. Doktoruma sordum normal dedi canım. Belli olmuyor vücut yapısıyla alakalı ağrıların ne zaman olacağı
Ben de bugün gittim kontrole normal dedi bana da belin sırtın kaburgaların da ağrır hepsi normal artık ağırlaşmaya başladığın için dedi. Teşekkür ederim cevap için :)

IMG_1742.jpeg

Kızlar yeni bir sürüm geliyor hazır mısınız 🤣 Bende bir tane Alfa var bakalım bu da beta ne olacak 🤣

Kızlar günaydın. Birşey sorcam. Biliyorsunuz gebelikte sağa yada özellikle sola yatmak bebeğe giden kanı daha verimli kılıyor. Son kontrolümde doktorumda söylemişti sırt üstü yatma diye. Ama bazen gece uyandığımda bir bakıyorum bilinçsizce sırt üstü yatıyorum. Bunu yaşayanınız varmı? Zararı çok mu. Uyku hali sonuçta. Sola dönüp yatıyorum. Sırt üstü pozisyonda uyanıyorum

Kanama araması yaparken sizin mesajlarınızı gördüm. Ozelden gitmedi msj bir turlu🤷🏻‍♀️
6+5 te kanamam var 2 gündür😔 (bazen kırmızı bazen kahve) Acil pek iyi degildi yatış yapmadılar. Kesenin üstünde hematom çıktı.
tup bebek doktorum, asprini kesti. İgne, fitil, hap devam ve istirahat dedi.
Size neler tavsiye edildi ya da nelere dikkat ettiniz?
Yatış yapıldığında neler yaptılar? Ne sıklıkla ultrason takibi yapıldı?
Yardımcı olabilirseniz sevinirim🌸
(Ozelden de donus yapabilirsiniz)
Geçmiş olsun öncelikle hiç kendini yıpratma Özelden yazdım zaten burada görülmezse diye canım.

Kızlar günaydın. Birşey sorcam. Biliyorsunuz gebelikte sağa yada özellikle sola yatmak bebeğe giden kanı daha verimli kılıyor. Son kontrolümde doktorumda söylemişti sırt üstü yatma diye. Ama bazen gece uyandığımda bir bakıyorum bilinçsizce sırt üstü yatıyorum. Bunu yaşayanınız varmı? Zararı çok mu. Uyku hali sonuçta. Sola dönüp yatıyorum. Sırt üstü pozisyonda uyanıyorum
Canım ben gün içinde de sırt üstü uzanıyorum koltukta vs, saatlerce aynı pozisyonda zaten kalamıyoruz sürekli değiştiriyoruz bence sıkıntı olacwğını sanmıyorum içini ferah tut çok kasmaya gerek yok

Kızlar ben bayadir hiç bir takviye kullanmıyordum bı kaç gündür doğum yaklaşınca depoların dolsun diye decavit gynoferrosanol ve devit3 kullanmaya başladım ama acayi şekilde midem yaniyor ve bunları içince sanki halsizlesiyorum bunları kullanıp aynı belirtielri yasayanlar var mı

Kızlar ben bayadir hiç bir takviye kullanmıyordum bı kaç gündür doğum yaklaşınca depoların dolsun diye decavit gynoferrosanol ve devit3 kullanmaya başladım ama acayi şekilde midem yaniyor ve bunları içince sanki halsizlesiyorum bunları kullanıp aynı belirtielri yasayanlar var mı
Ben 16.haftadan beri soylediginiz vitaminleri kullaniyorum. Ferrosanolu ac karnina ictigimde cok feci mide agrisi yapmisti o nedenle kahvaltidan 2 3 saat sonra iciyorum. Decaviti kahvalti yaparken kahvalti ortasinda. Deviti de gun icinde aklima gelince 3 damla aliyorum. Vitaminler halsizlik degil tam tersine enerji veriyor bence

Şimdi nasıl oldun kuzum benim 😞❤️❤️ çocuklarla iç içe olunca hasta olmamak kaçınılmaz malesef. İlaç içmen gerekiyorsa aksatma sakın iç ilaçlarını
Çok kötüyüm kuzum ses falan kalmadı boğazda ağırlık var hafif ağrı. Öksürük tekrarlıyor. Bugün tekrar göğüs hastalıklarına gideceğim randevu aldım. Umarım sağlığıma kavuşurum çok zorlanıyorum bir aydır atlatamadım bir kutu antibiyotik içtim nereme gitti bilmiyorum korkuyorum bebeğe de zarar verecek diye.

Çok kötüyüm kuzum ses falan kalmadı boğazda ağırlık var hafif ağrı. Öksürük tekrarlıyor. Bugün tekrar göğüs hastalıklarına gideceğim randevu aldım. Umarım sağlığıma kavuşurum çok zorlanıyorum bir aydır atlatamadım bir kutu antibiyotik içtim nereme gitti bilmiyorum korkuyorum bebeğe de zarar verecek diye.
öksürük için pekmez tereyağı denedin mi

Ben de oram buram ağrıdigi icin sanırım gece sırt üstü buluyorum kendimi çoğu gece ama bunu düzenli ve devamlı yapmadikca sprun yok bence çünkü sorun olsa bizim de gözler kararıp tansiyon düşer falan ordan anlariz rahat da edemeyiz o pozisyonda diye okumuştum. Yine de abartmamaya çalışıyorum ben

Back
X