• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    109
bu rennie gaviscon falan plasenta eskimesine mi sebep oluyormuş yaa. 2 şişe bitirdim şu ana kadar, bilseydim kullanmazdım çok sinirlendim şimdi bunu bana yazan salak doktoruma
ne diyosuuun cidddi misiiinn doktorum bana yazmamıştı yediklerine dikkat et demişti sadece ben dayanamayıp 1 şişe gaviscon bitirrdiimm :(

Kızlar merhaba bu soruyu sormuştum ama bugün kontrole gittim de bebekleriniz haftasıyla uyumlu mu acaba
O kadar detay bilmiyorum ama ben 29 haftanın icindeyken ölçümler kilo kafa vs raporda 31 hafta yazıyordu bu kadar kayma da normal diye duydum zaten doktorlar da bişi demedi

Canım enginar suyu kendin de çok kolay yapabiliyormuşsun.

#reklam değil
Aa deneyeyim canim cok sagol 🥰

Merhaba kızlar benimde bugün kontrolüm vardı 31deyim 32.haftada gözüküyordu. Bir hafta önden gidiyor. Ama doktor problem olmadığını söyledi. Biraz önden gidebilir böyle. Karma aşıyı oldum çok şükür bir problem yok şuanda vurulurken ağrı ve yanma yaptı onun dışında bebiş kıpır kıpır sevdi aşıyı sanırım 😂

Merhaba kızlar benimde bugün kontrolüm vardı 31deyim 32.haftada gözüküyordu. Bir hafta önden gidiyor. Ama doktor problem olmadığını söyledi. Biraz önden gidebilir böyle. Karma aşıyı oldum çok şükür bir problem yok şuanda vurulurken ağrı ve yanma yaptı onun dışında bebiş kıpır kıpır sevdi aşıyı sanırım 😂
Bu bebişler de aşı bağımlısı oldu herhalde genelde aşıdan sonra sıkıntı diyen tipler oluyo ya skdnskjdkd bizimkiler tam tersi herhalde yarasın bebişe can olsun kan olsun 🧿🧿🧿

Korkuyorum işte hep iç içeyim çocuklarla. Anasınıfı da olunca 6 saat içeride kapalı ortamda ve her etkinlik iç içe. İlla ki bulaşıyor. Ve dünden beri çok kötüyüm bir grip oldum anlatamam kolum kalkmıyor iyi ki bugün okul yokmuş .🤧
Şimdi nasıl oldun kuzum benim 😞❤️❤️ çocuklarla iç içe olunca hasta olmamak kaçınılmaz malesef. İlaç içmen gerekiyorsa aksatma sakın iç ilaçlarını

Ben 1 doz tetanozu vuruldum sonra daha arayan soran da olmadi haftam geçti mi fikrim yok jdnxjdnx genel olarak hareketliydi 24 lerden sonra zaten şuanda da kıpır kıpır gece gündüz 🥰
Eveet evet benimde öyl. Günde sadece 30dk dinleniyor onun dışında mükemmel hareketler sergiliyor 🤗 dönüyor uçan tekme atıyor ayaktayken hareketli yürürken hareketli yatarken hareketli artık uyutmuyor 🤣🥺
1doz tetanoz yeterli oluyormu ki. İki yada üç doz vurulman gerekiyor diye biliyor. Şimdi kaç haftalık oldun istersen benim aşıdan ol 1doz tetanozdan sonra vurulabiliyor

Eveet evet benimde öyl. Günde sadece 30dk dinleniyor onun dışında mükemmel hareketler sergiliyor 🤗 dönüyor uçan tekme atıyor ayaktayken hareketli yürürken hareketli yatarken hareketli artık uyutmuyor 🤣🥺
1doz tetanoz yeterli oluyormu ki. İki yada üç doz vurulman gerekiyor diye biliyor. Şimdi kaç haftalık oldun istersen benim aşıdan ol 1doz tetanozdan sonra vurulabiliyor
Senin aşı ney bi de maks vurulma haftası var mı randevuma yetişiyorsa sorayım doktora

Back
X