• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Aynen canım ben de iyi düşünüyorum işe geldim hatta ama uykudan uyandırınca korktum kabus gibiydi 😂
Ben dün dedim ya kasığımda ağrı hissedince hayattan soğuyorum. aşırı korkuyorum o anda yani kendimi boşluktan salasım geliyor :D ama sonra geçiyor işte ağrıdığnı bile unutuyorum. bide şöyle bir durum var, bi gün ağrılı geçiyor bi gün normal. demek ki gerçekten rahim genişledikçe olan bi ağrı bu

Benim de dün akşam sağ bacağıma bi ağrı girdi kemiğime yürürken battı sabah uyandım yine vardı duvara dayadım esneme hareketi yaptım geçti şükür

Merhabaaa,
Bende allah kısmet ederse kasım annesi olacağımm ve çok heyecanlıyım ilk hamileliğim. Sat30ocak 6 haftalık hamileyim şu an. 5+3 de keseyi ve yolksac kesesini gördük ama henüz bebeğimi göremedim. haftaya cuma tekrar kontrole gideceğim inşallah her şey çok güzel olur, endişeliyim. Size sormak istediğim benim geçen haftalarda kasık ağrılarım vardı bu hafta giderek azaldı ve şu an neredeyse kasım ağrım yok. Göğüslerimde de çok hafif bi hassasiyet vardı o da geçti hafif bir mide bulantısı başladı. Sizde de belirtiler sürekli mi yoksa ara ara geçiyorlar mı? Mesela 2 gün öcne çok kötü ve yorgun hissediyordum bugün çok enerjik hissediyorum ağrım yok vs.

Progestron istemedi suan uygulama 5+0 diye geçte yumurtlamadım bence adet günümde değerim 111 çıktı
Karından baktığında minicik nokta kadar da olsa görünmedi mi bişey.
YAni henüz çok küçük görünmemesi de elbet normal belki vajinal baksa görecekti. Ne dedi haftaya mı çağırdı

Merhabaaa,
Bende allah kısmet ederse kasım annesi olacağımm ve çok heyecanlıyım ilk hamileliğim. Sat30ocak 6 haftalık hamileyim şu an. 5+3 de keseyi ve yolksac kesesini gördük ama henüz bebeğimi göremedim. haftaya cuma tekrar kontrole gideceğim inşallah her şey çok güzel olur, endişeliyim. Size sormak istediğim benim geçen haftalarda kasık ağrılarım vardı bu hafta giderek azaldı ve şu an neredeyse kasım ağrım yok. Göğüslerimde de çok hafif bi hassasiyet vardı o da geçti hafif bir mide bulantısı başladı. Sizde de belirtiler sürekli mi yoksa ara ara geçiyorlar mı? Mesela 2 gün öcne çok kötü ve yorgun hissediyordum bugün çok enerjik hissediyorum ağrım yok vs.
Merhaba canım, pimpirikli kasım annelerine hoşgeldin :)
Ya günlerdir burada konuşmalarımızdan ben şunu anladım, herkesin gebeliği çoooook farklı. hiç belirtim yok diye üzülen var. Hergün karnım ağrıyor diye isyan eden var. Uykudan kafamı kaldıramıyorum diyen var. Göğüslerim şişmedi ama herşey yolunda görünüyor diyen var. Kabız var ishal var hiçbiri olmayan var :D O yüzden doktorumuz herşey yolunda dediği sürece bence hepimizin gebeliği kendine has ilerleyecek. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin. Cok anormal bi durum yaşarsak burdan fikir alışverişi yaparız zaten

Merhabaaa,
Normal canım normal burası annelerden çok evhamlı hatunlarla dolu mesela belim ağrıyor bugün ajajaj neden ağrıyor beli ağrıyan var mı ? 🤣

Ben dün dedim ya kasığımda ağrı hissedince hayattan soğuyorum. aşırı korkuyorum o anda yani kendimi boşluktan salasım geliyor :D ama sonra geçiyor işte ağrıdığnı bile unutuyorum. bide şöyle bir durum var, bi gün ağrılı geçiyor bi gün normal. demek ki gerçekten rahim genişledikçe olan bi ağrı bu
Evet ya yemin ederim her şey bitti sandım ödüm koptu 😟 ne zaman rahatlarız tahminen….

Kızlar benim de karın ağrılarım geçmişti dün tekrar başladı lekelenmem de az da olsa devam ediyor bugün doktor kontrolüm var inşallah bir şey olmamıştır 😔

Back
X