- 22 Kasım 2022
- 433
- 292
- 33
- 30
olsun olsun mide bulantısı iyidir derler. kasıklarım ağrımasın midem bulansın diyorum vallaBenim hep vardı aşko![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun olsun mide bulantısı iyidir derler. kasıklarım ağrımasın midem bulansın diyorum vallaBenim hep vardı aşko![]()
Ben dun gittim 5. Haftamin son gunuydu bakalim gorunecek mi dedi kese gorundu. Iyi bari gorundu gorunmese de gayet normaldi dediKızlar doktor karından baktı dedi bisey görünmüyor alttan baktırmak istemedim karından ne zaman görünüyor ki
Allahtan uzun sürmüyor hayatı zindan etmiyor gün içinde 4 5 kez ağzımı kapatıp ıyyy oluyorumolsun olsun mide bulantısı iyidir derler. kasıklarım ağrımasın midem bulansın diyorum valla![]()
Ben dün dedim ya kasığımda ağrı hissedince hayattan soğuyorum. aşırı korkuyorum o anda yani kendimi boşluktan salasım geliyorAynen canım ben de iyi düşünüyorum işe geldim hatta ama uykudan uyandırınca korktum kabus gibiydi![]()
Canım tam kaç haftalıksın, geç mi yumurtluyorsun? Progesteron ya da beta falan istedi miKızlar doktor karından baktı dedi bisey görünmüyor alttan baktırmak istemedim karından ne zaman görünüyor ki
Progestron istemedi suan uygulama 5+0 diye geçte yumurtlamadım bence adet günümde değerim 111 çıktıCanım tam kaç haftalıksın, geç mi yumurtluyorsun? Progesteron ya da beta falan istedi mi
Karından baktığında minicik nokta kadar da olsa görünmedi mi bişey.Progestron istemedi suan uygulama 5+0 diye geçte yumurtlamadım bence adet günümde değerim 111 çıktı
Merhaba canım, pimpirikli kasım annelerine hoşgeldin :)Merhabaaa,
Bende allah kısmet ederse kasım annesi olacağımm ve çok heyecanlıyım ilk hamileliğim. Sat30ocak 6 haftalık hamileyim şu an. 5+3 de keseyi ve yolksac kesesini gördük ama henüz bebeğimi göremedim. haftaya cuma tekrar kontrole gideceğim inşallah her şey çok güzel olur, endişeliyim. Size sormak istediğim benim geçen haftalarda kasık ağrılarım vardı bu hafta giderek azaldı ve şu an neredeyse kasım ağrım yok. Göğüslerimde de çok hafif bi hassasiyet vardı o da geçti hafif bir mide bulantısı başladı. Sizde de belirtiler sürekli mi yoksa ara ara geçiyorlar mı? Mesela 2 gün öcne çok kötü ve yorgun hissediyordum bugün çok enerjik hissediyorum ağrım yok vs.
Yok hiç birsey görmedi dedi iki gün sonra acilde kan ver ultrason baksınlar yine dediKarından baktığında minicik nokta kadar da olsa görünmedi mi bişey.
YAni henüz çok küçük görünmemesi de elbet normal belki vajinal baksa görecekti. Ne dedi haftaya mı çağırdı
Normal canım normal burası annelerden çok evhamlı hatunlarla dolu mesela belim ağrıyor bugün ajajaj neden ağrıyor beli ağrıyan var mı ?Merhabaaa,
Bende allah kısmet ederse kasım annesi olacağımm ve çok heyecanlıyım ilk hamileliğim. Sat30ocak 6 haftalık hamileyim şu an. 5+3 de keseyi ve yolksac kesesini gördük ama henüz bebeğimi göremedim. haftaya cuma tekrar kontrole gideceğim inşallah her şey çok güzel olur, endişeliyim. Size sormak istediğim benim geçen haftalarda kasık ağrılarım vardı bu hafta giderek azaldı ve şu an neredeyse kasım ağrım yok. Göğüslerimde de çok hafif bi hassasiyet vardı o da geçti hafif bir mide bulantısı başladı. Sizde de belirtiler sürekli mi yoksa ara ara geçiyorlar mı? Mesela 2 gün öcne çok kötü ve yorgun hissediyordum bugün çok enerjik hissediyorum ağrım yok vs.
5+0 daha küçük canım özele mi gittin devlete miYok hiç birsey görmedi dedi iki gün sonra acilde kan ver ultrason baksınlar yine dedi
Evet ya yemin ederim her şey bitti sandım ödüm koptuBen dün dedim ya kasığımda ağrı hissedince hayattan soğuyorum. aşırı korkuyorum o anda yani kendimi boşluktan salasım geliyorama sonra geçiyor işte ağrıdığnı bile unutuyorum. bide şöyle bir durum var, bi gün ağrılı geçiyor bi gün normal. demek ki gerçekten rahim genişledikçe olan bi ağrı bu
Hiç bilmiyorum 9 ay sancı çeken de var, 7. haftadan itibaren rahatladım diyen de varEvet ya yemin ederim her şey bitti sandım ödüm koptune zaman rahatlarız tahminen….
Benimde öyle geçen hafta ağrıdan panik olup ağlayarak işten çıktım, şimdi ağrımıyor her şey normal mi diye korkuyorum :) Bu hamilelik bende ankisiyete yarattı resmenEvet ya yemin ederim her şey bitti sandım ödüm koptune zaman rahatlarız tahminen….
Ayyy o kadar rahatlattınız ki beni şu anBenimde öyle geçen hafta ağrıdan panik olup ağlayarak işten çıktım, şimdi ağrımıyor her şey normal mi diye korkuyorum :) Bu hamilelik bende ankisiyete yarattı resmen
Devlete gittim öğlenden sonra beta çıkacak 4000 falansa mecbur vajınal bakacam dedi5+0 daha küçük canım özele mi gittin devlete mi
Devlette görünmeyebilir kuzu cihazları iyi değil yani bizim burada öyleDevlete gittim öğlenden sonra beta çıkacak 4000 falansa mecbur vajınal bakacam dedi