- 1 Eylül 2019
- 567
- 698
- 103
Ayaklarini sıkı giyin ısıt vucudun dengelenir inşaAllah canımAy zaten hastaydım kuzum yeni yeni iyileşiyorum belki onun etkisidir hala üzerimde. Asla ısınmıyorum bak şuan iki battaniye![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayaklarini sıkı giyin ısıt vucudun dengelenir inşaAllah canımAy zaten hastaydım kuzum yeni yeni iyileşiyorum belki onun etkisidir hala üzerimde. Asla ısınmıyorum bak şuan iki battaniye![]()
Tuzlu fıstık özellikle erkek belirtisiOğlumda hiç böyle değildim galiba kızım geliyor![]()
Onu da istemiyorum :))))Tuzlu fıstık özellikle erkek belirtisi![]()
Ben onu geçen sene bıraktım allahtan çok zor bi illet. Günde 3ten fazla içmemeye çalış canım zamanla vücudun alısır bırakırsınKeşke banada sigaradan nefret gelse yavicdan azabi yaşiyorum her defasinda
Kızlar benim sat 17 Şubat ovulasyon 28 Şubat cuma cumartesi adet günüm yani 15 Şubat ben 3 haftaligim demi
Bi doktor diyordu zararlı olan şeyler vücut istemiyor diyeYaaaa eveeeeet ne kahve ne çay asla tat vermiyor içesim gelmiyor. İyi bisey aslında bosver
Allahın mucizesi ya tepeden tırnağaBi doktor diyordu zararlı olan şeyler vücut istemiyor diye
2 ye indirdim ramazan ya iftar da sahurda eşimin içmemesi lazim kokuyu aldim mi dayanamiyorum inşaAllah ikmzde birakirizBen onu geçen sene bıraktım allahtan çok zor bi illet. Günde 3ten fazla içmemeye çalış canım zamanla vücudun alısır bırakırsın
Valla ben iki sene savaş verdim bırakmak için, çok da zorladım kendimi. En sonunda bi yazı okudum sigaranın içindeki fare zehri miktarından bahsediyordu. O gün lanet olsun iradesizliğime dedim paketi parçaladım attım bi daha da elimi sürmedim. Benim şansım eşimin içmemesiydi işte. Annemin evinde olsam asla bırakamazdım çünkü annemle kardeşimle habire kahve sigara yapıyorduk2 ye indirdim ramazan ya iftar da sahurda eşimin içmemesi lazim kokuyu aldim mi dayanamiyorum inşaAllah ikmzde birakiriz
sata göre 6+1 şuanda 6+3 olarak gösteriyor uygulamalarda5+1 diye hesapladım ben sizinkini ama ?
Benim de kahve vs istemiyor aslında ama ben aa bi kahve içeyim modunda oluyorum bazen onu da kafeinsiz aldımAllahın mucizesi ya tepeden tırnağa
Ateşin yükselmesin canım ona dikkat et sadeceeKızlar işten gelip yemek yedikten sonra bir sıtma tuttu beni size anlatamam. Evde doğalgaz açık, üstümde hırka var battaniye var ben kutuplarda kalmış gibi üşüyorum bu neyin nesiydi şimdi![]()
Kuzum seninle aynı yaptık kan tahlillerini falan benim de 12 şubat pik günümdü o günde tutmuş çünkü tek ilişki olmuştuCanım benim de aslında sat 26 Ocak ama ben ovülasyonla takip ettiğim için yumurtlamam 14 şubatta oldu mesela ona göre haftayı hesaplıyorum. Eğer yumurtlamayı tam bilmiyorsanız sat a göre bazen tutmayabilir hesaplar![]()
Derine bırakman lazım canım yoksa dediğin gibi geliyorKızlar progestanı fitil olarak kullanan var mı aranızdaa? Ben 2 haftadır filan kullanıyorum hem ilaç sanki çok akıyor iç çamaşırıma hem de 3 gündür filan afedersiniz koyarken elime ilacın beyazlığı geliyor orada kalmış gibi. Ben mi beceremiyorum acaba![]()
2 gün filan var o zaman aramızdaaKuzum seninle aynı yaptık kan tahlillerini falan benim de 12 şubat pik günümdü o günde tutmuş çünkü tek ilişki olmuştu![]()
Ay beceremiyorum da korkudan çok derine gitmesin diye ama bugün öyle yapıcam bakalımDerine bırakman lazım canım yoksa dediğin gibi geliyor
Aynen sen bugün 5+6 sın yarın 6+0 olacaksın bende 6+22 gün filan var o zaman aramızdaa![]()