• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    2
2 ye indirdim ramazan ya iftar da sahurda eşimin içmemesi lazim kokuyu aldim mi dayanamiyorum inşaAllah ikmzde birakiriz
Valla ben iki sene savaş verdim bırakmak için, çok da zorladım kendimi. En sonunda bi yazı okudum sigaranın içindeki fare zehri miktarından bahsediyordu. O gün lanet olsun iradesizliğime dedim paketi parçaladım attım bi daha da elimi sürmedim. Benim şansım eşimin içmemesiydi işte. Annemin evinde olsam asla bırakamazdım çünkü annemle kardeşimle habire kahve sigara yapıyorduk

Kızlar işten gelip yemek yedikten sonra bir sıtma tuttu beni size anlatamam. Evde doğalgaz açık, üstümde hırka var battaniye var ben kutuplarda kalmış gibi üşüyorum bu neyin nesiydi şimdi😂
Ateşin yükselmesin canım ona dikkat et sadecee

Kızlar progestanı fitil olarak kullanan var mı aranızdaa? Ben 2 haftadır filan kullanıyorum hem ilaç sanki çok akıyor iç çamaşırıma hem de 3 gündür filan afedersiniz koyarken elime ilacın beyazlığı geliyor orada kalmış gibi. Ben mi beceremiyorum acaba 😂

Canım benim de aslında sat 26 Ocak ama ben ovülasyonla takip ettiğim için yumurtlamam 14 şubatta oldu mesela ona göre haftayı hesaplıyorum. Eğer yumurtlamayı tam bilmiyorsanız sat a göre bazen tutmayabilir hesaplar 🌸
Kuzum seninle aynı yaptık kan tahlillerini falan benim de 12 şubat pik günümdü o günde tutmuş çünkü tek ilişki olmuştu 😀

Kızlar progestanı fitil olarak kullanan var mı aranızdaa? Ben 2 haftadır filan kullanıyorum hem ilaç sanki çok akıyor iç çamaşırıma hem de 3 gündür filan afedersiniz koyarken elime ilacın beyazlığı geliyor orada kalmış gibi. Ben mi beceremiyorum acaba 😂
Derine bırakman lazım canım yoksa dediğin gibi geliyor

Back
X