bende ki yeni guncelleme hic belirtim yoktu ama 2 gundur midem bulanmis gibi oluyor. arabayla uzun yola cikinca bi yol tutmasi olur ya oyle bisey kusmuyorum yemekte yiye biliyorum ama bi bulanti gibi gelip gidoyor. insan bulantiya sevinirmi yaa seviniyorum ki bir belirti geliyor
Kizlar ben bugun midemdeki tatsizlik icin ilac sordum doktoruma, biraz daha sabretmeni istiyorum, haftaya sikayetin devam eder veya siddetlenirse ilac yazicam söz dedi kendi bildigime rennie filan alip kullanmak istemedim o yuzden. Belki istifra falan etme duzeyinde olsaydi sikayetlerim vericekti ama sabredebiliyorum diye ne kadar az sey kullanirsan o kadar iyi deyip vermedi. Benzer sikayetleri olanlariniz varsa diye yazmak istedim buraya da
Kızlar dün kan sulandırıcıya başladım birde vajinal ultrason oldum bugün sabah hafif sulu kahverengi akıntı fitille beraber geliyor çok az az keyfim kaçtı ya
Sanırım ben bugün 6+1 olmuşum adetim 15 gün gecikmiş görünüyor. Uygulamada daha büyük çıkıyor 28 günlük periyoda göre öyle sanırım benim döngüm 35 son adet 22 ocak anlayan bi el atsın