6.3 gosteriyordu doktorda 6.1 ciktiDoktor kontrolüne giden Kızlar doktorun söylediği hafta ile uygulama haftası teyit ettiniz mi doğru mu hamilelik uygulamaları
Adet gecikmenin kaçıncı günü bugün kuzu6.3 gosteriyordu doktorda 6.1 cikti
Hangi uygulamaydı6.3 gosteriyordu doktorda 6.1 cikti
Evet senin sata göre hesaplayınca 7+0 cıkıyor uygulama da sata göre hesap yaptığı için farklı çıkıyorSanırım ben bugün 6+1 olmuşum adetim 15 gün gecikmiş görünüyor. Uygulamada daha büyük çıkıyor 28 günlük periyoda göre öyle sanırım benim döngüm 35 son adet 22 ocak anlayan bi el atsın
Evet seninle çok ortak yanımız var canisiAyy sende mi terazisin muhteşem burcumuz
Valla benim de hiç tutmuyor iki gebeliğimde de geç yumurtlama olduğu için sat tarihini doktorum düzenledi hep bakalım bunda nasıl olacak merak icerisindeuimEvet kızlar oturup hesapladım 6+1 bugün benim. Uygulamalarda 7. Haftaya girmiş görünüyorum ama 28 günlük döngüye göre öyle çıkıyor
Hayırlı olsun hosgeldin aramıza sağlıkla ilerlesin insallahAiyy bende kasım annesi olacağım nasipse :) çok heyecanlıyım :) ilk aşılamada tuttu çok şükür şuanda da kanda değerler olunlu ilerliyor :)
Ama 6+1 im bugün ben 15 gün gecikmem olmuşEvet senin sata göre hesaplayınca 7+0 cıkıyor uygulama da sata göre hesap yaptığı için farklı çıkıyor
Sevmediğim tek huyum kararsız kalıyorum bazen bide bazende dengem şaşıyorTerazi çok iyi ya anneye cok düşkün ve duygusal oluyor. Eşim de terazi çok severim kendisini ve huylarını
son adetim 26 ocak oldu bir dahaki adetimde subat 26 olmaliydi olmadi hamilelik olduAdet gecikmenin kaçıncı günü bugün kuzu
Senin 30 gün kuzu benim 35 gün tamamdırson adetim 26 ocak oldu bir dahaki adetimde subat 26 olmaliydi olmadi hamilelik oldu
Evet eşimin de huyu bu dengesi şaşıyor ne olduğunu anlayamadan geri düzeliyorSevmediğim tek huyum kararsız kalıyorum bazen bide bazende dengem şaşıyor
Sevmediğim tek huyum kararsız kalıyorum bazen bide bazende dengemKızlar benim kasık ağrısı geçti ya bi tek göğüslerim hassas başka hiç belirtim yokkızımda 6. Hafta başlamış mide bulantılarım not almışım daha var diye şimdilik kendimi avutuyorum var mı başka belirtisi olmayan
evet bende belirti yok sayilir derece simdilerde 6.3 haftada cok az bulanti basladi baska bir sey yok
ben adet gununude sayiyorum saydikta ocak 26 danSenin 30 gün kuzu benim 35 gün tamamdır
Kaç haftalıksınız suanKızlar ben gözümü açamıyorum nasıl uyumak nasıl uyumak anlatamam.
Sizde de var mı uyku
Çok yeni daha 4. HaftaKaç haftalıksınız suan
Bende de hiç yok belirttiKızlar benim kasık ağrısı geçti ya bi tek göğüslerim hassas başka hiç belirtim yokkızımda 6. Hafta başlamış mide bulantılarım not almışım daha var diye şimdilik kendimi avutuyorum var mı başka belirtisi olmayan
Benimde 4+6 haftaÇok yeni daha 4. Hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?