• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
bende ki yeni guncelleme hic belirtim yoktu ama 2 gundur midem bulanmis gibi oluyor. arabayla uzun yola cikinca bi yol tutmasi olur ya oyle bisey kusmuyorum yemekte yiye biliyorum ama bi bulanti gibi gelip gidoyor. insan bulantiya sevinirmi yaa 🤣 seviniyorum ki bir belirti geliyor

Kizlar ben bugun midemdeki tatsizlik icin ilac sordum doktoruma, biraz daha sabretmeni istiyorum, haftaya sikayetin devam eder veya siddetlenirse ilac yazicam söz dedi 🥹 kendi bildigime rennie filan alip kullanmak istemedim o yuzden. Belki istifra falan etme duzeyinde olsaydi sikayetlerim vericekti ama sabredebiliyorum diye ne kadar az sey kullanirsan o kadar iyi deyip vermedi. Benzer sikayetleri olanlariniz varsa diye yazmak istedim buraya da 🥰

Kızlar dün kan sulandırıcıya başladım birde vajinal ultrason oldum bugün sabah hafif sulu kahverengi akıntı fitille beraber geliyor çok az az keyfim kaçtı ya
Progestan al canım endişe etme bişey olmaz benim bi kez geldi bidaha gelmedi

Doktor kontrolüne giden Kızlar doktorun söylediği hafta ile uygulama haftası teyit ettiniz mi doğru mu hamilelik uygulamaları

Doktor kontrolüne giden Kızlar doktorun söylediği hafta ile uygulama haftası teyit ettiniz mi doğru mu hamilelik uygulamaları
Uygulama haftası önemli değil önemli olan usg de çıkan canım

Sanırım ben bugün 6+1 olmuşum adetim 15 gün gecikmiş görünüyor. Uygulamada daha büyük çıkıyor 28 günlük periyoda göre öyle sanırım benim döngüm 35 son adet 22 ocak anlayan bi el atsın😀

Evet kızlar oturup hesapladım 6+1 bugün benim. Uygulamalarda 7. Haftaya girmiş görünüyorum ama 28 günlük döngüye göre öyle çıkıyor

Ben sorularımı İnternet'e bir dr buldum herkese cevap veriyor artık ona da soruyorum

Eklentiler

• 1000124318.webp
    1000124318.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 31
Back
X