Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Karindan da dinledik tamamen benim isguzarligimdan oldu derinden derinden geliyor boyle, daha gumgum degil

Aa bana da aynısını dedi derinden geliyordu dimi sesi

Ay evet boyle boguk boguk ama duzenli hani doyamadim dinlemeye, esim diyor ki hic kalkayim demiyorsun ne uzattin
Benimki de öylee hatta atıyım fotisini düzenli ama derindendi 6 haftalık dedi bana yeni çıkmış yola geliyor arkadaş dedi

Oglum 3 ekim doğumlu yemin ediyorum harika bir burç bu arada kan verdim yarım saate cikar bir saat oldu çünkü

Merhaba son adet tarihiniz neydi. Bende yarın gideceğim ilk muayeneye benim 3 şubattı görünür mü acaba.
Ben tüp bebekle hamile kaldım . Son adet tarihime göre değil galiba hesaplama . Transfer tarihine göre hesaplanacak .
Transfer tarihim 17 şubattı . 7 martta da keseyi görmüştüm arkadaşım

Benim transfer tarihi 17 Şubat . 7 martta keseyi gördüm . Doktor 35 günlük demişti

kizlarrr ben gitdim geldim doktora sukur kalp atisini duyduk normalmis her sey son adete gore 6 hafta 3 gun ama 6 hafta 1 gunluk cikti usm da. bende hic belirti yoktu endiseliydim ama iyi oldu cok sukur. sadece kalp atisi biraz yavas dedi 119 vuruyor dakikada ama bu haftada 170 lerde olmasi lazimmis 2 hafta sonraya yazdi kontrolu bende 6 8 haftalar arasi 2 dusuk oldugu icin

Oh iyi ya inşallah benimki de karından görünür. Az da görünse ben bi sonraki haftaya kadar beklerim. Hadi bakalım bi eşikten daha atladın darısı başımıza

Canım tebrik ederim vajinal mi baktı sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…