Karindan da dinledik tamamen benim isguzarligimdan olduBurda yazdığını görmemişim aynı soruları sormuşumKarından net duyulmadı mı neden vajinal istedinnn. Bende cumartesi tam 6 haftalıkken gidicem de ondan bu merak vajinal usg hiç istemiyorum karından duyulur inşallahh
Aa bana da aynısını dedi derinden geliyordu dimi sesiAh dunyanin en guzel sesini duydum bugunsukurler olsun, her sey cok yolundaymis haftaya bugun yine gidicem, cok daha net duyariz dedi kalp atisini. Simdi isi yaydigi icin cok dinletmek istemiyorum dedi bir on sn anca duyduk darisi hepinizin basina olsun canim saglikla
Ay evet boyle boguk boguk ama duzenli haniAa bana da aynısını dedi derinden geliyordu dimi sesi
Benimki de öylee hatta atıyım fotisini düzenli ama derindendi 6 haftalık dedi bana yeni çıkmış yola geliyor arkadaş dediAy evet boyle boguk boguk ama duzenli hanidoyamadim dinlemeye, esim diyor ki hic kalkayim demiyorsun ne uzattin
Ayy sende mi terazisin muhteşem burcumuzAyyyy kusummm bende öyle düşünüyorum benim de 13 Ekim doğum gunum belki o kadar erken doğuramam ama terazi yapabilirim bebisi
Ben de teraziyim ama bebo akrep olcak sanirimAyy sende mi terazisin muhteşem burcumuz
Akreplerde azimli hırslı oluyor severimBen de teraziyim ama bebo akrep olcak sanirim
Bizim topikte kayıplar ve teraziler ne çok ajajsns hergün yeni birşeyOglum 3 ekim doğumlu yemin ediyorum harika bir burç bu arada kan verdim yarım saate cikar bir saat oldu çünkü
Ben tüp bebekle hamile kaldım . Son adet tarihime göre değil galiba hesaplama . Transfer tarihine göre hesaplanacak .Merhaba son adet tarihiniz neydi. Bende yarın gideceğim ilk muayeneye benim 3 şubattı görünür mü acaba.
Benim transfer tarihi 17 Şubat . 7 martta keseyi gördüm . Doktor 35 günlük demiştiAllah bağışlasın canım benim de 6 buçuk yaşında 2 buçuk yaşında iki oğlum var hiç aklına getirme kendini olumla hersey güzel olacak sağlıkla ilerlesin insallah
O tamamen yumurtlama gününle alakalı farklılık gösterir canım benim battan 2 gün sonra kan verdim 374 cikmisti
Ne güzel işte tadını çıkar her hamilelik farklı oluyor kimisinde prenses gibi oluyorsun kimisi de annenden emdigin süt burnundan geliyor
Allah bagislasin canım sağlıkla ilerlesin gebeliğin de
Canım topik başkanımızTopuzlu ona bilgilerini yazarsan ekliyor tabloya
Yaaaaa çift embriyo muydu canım hayırlısı ne ise o olsun insallah heyecanlı bekleyiş
Hayırlı olsun hosgeldin aramıza usg de kaç kaftalik görünüyordu bebek
Oh iyi ya inşallah benimki de karından görünür. Az da görünse ben bi sonraki haftaya kadar beklerim. Hadi bakalım bi eşikten daha atladın darısı başımızaCok tesekkur ederim canimtam 6 haftalik oldum bugun. Karindan bakti sonra ben daha net goremez miyim duyamaz miyim diye pimpiriklenince iyi hadi gel kisacik bir vajinal de bakalim dedi millet ondan kacinir ben zorla vajinal muayene ettirdim kendimi ama cok daha net gozuktu gercekten de
Canım tebrik ederimkizlarrr ben gitdim geldim doktora sukur kalp atisini duyduk normalmis her sey son adete gore 6 hafta 3 gun ama 6 hafta 1 gunluk cikti usm da. bende hic belirti yoktu endiseliydim ama iyi oldu cok sukur. sadece kalp atisi biraz yavas dedi 119 vuruyor dakikada ama bu haftada 170 lerde olmasi lazimmis 2 hafta sonraya yazdi kontrolu bende 6 8 haftalar arasi 2 dusuk oldugu icin
Düzenli olması çok önemli maşallahBenimki de öylee hatta atıyım fotisini düzenli ama derindendi 6 haftalık dedi bana yeni çıkmış yola geliyor arkadaş dedi
karindan bakti bende kalbim cikicakti heyecandan ordaCanım tebrik ederimvajinal mi baktı sana da
Ben gitmedimkarindan bakti bende kalbim cikicakti heyecandan ordakalp atisida cok kisa dinletdi bir kac saniye. sende gitmissin galiba bu gun doktora canim tam okuyamadimda mesajlari
Yok öyle birşey istemedi 2 hafta sonra kontrole çağırdı.Süperyarından sonra 200 olur. Progesteron da baktırdın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?