Seninki yavaşsa benimki hiç yok o zamankizlarrr ben gitdim geldim doktora sukur kalp atisini duyduk normalmis her sey son adete gore 6 hafta 3 gun ama 6 hafta 1 gunluk cikti usm da. bende hic belirti yoktu endiseliydim ama iyi oldu cok sukur. sadece kalp atisi biraz yavas dedi 119 vuruyor dakikada ama bu haftada 170 lerde olmasi lazimmis 2 hafta sonraya yazdi kontrolu bende 6 8 haftalar arasi 2 dusuk oldugu icin
Herseyi bir arada görcen o zaman hem kese hem kalp atışıYok öyle birşey istemedi 2 hafta sonra kontrole çağırdı.
Amin canim darisi basina insallahOh iyi ya inşallah benimki de karından görünür. Az da görünse ben bi sonraki haftaya kadar beklerim. Hadi bakalım bi eşikten daha atladın darısı başımıza
Evet canım umarım sağlıkla ilerlerde görebilirimHerseyi bir arada görcen o zaman hem kese hem kalp atışı
Eğer düzensiz atsaydı ya da olağandışı bisey görseydi söylerdi dur simdi bunu takma hiç kafayaYeni bir kafaya takma konusu oluştu şimdi benim hadi kolay gelsin
Bizim topikte kayıplar ve teraziler ne çok ajajsns hergün yeni birşey
bende de karindan bakti canim. bende usm muayinesinde bir sey soylemedi her sey iyi dedi. sonrada usm yagidini doktora goturdum o soyledi orda yaziyorduSeninki yavaşsa benimki hiç yok o zamanbana da 6 hafta dedi ama saniyede kaç attığını söylemedi sadece yeni oluşuyor dedi kafam karıştı şimdi. Karından baktığı için mi derinden geldi acaba benim
Hayırlı olsun kuzum inşallah sağlıkla kucağına da alırsınbende de karindan bakti canim. bende usm muayinesinde bir sey soylemedi her sey iyi dedi. sonrada usm yagidini doktora goturdum o soyledi orda yaziyordu
Bizim topikte kayıplar ve teraziler ne çok ajajsns hergün yeni birşey
birde crl 4.5 mm yaziyor o ne anlamadim tam bebisin olcusumu acabaSeninki yavaşsa benimki hiç yok o zamanbana da 6 hafta dedi ama saniyede kaç attığını söylemedi sadece yeni oluşuyor dedi kafam karıştı şimdi. Karından baktığı için mi derinden geldi acaba benim
Evetbirde crl 4.5 mm yaziyor o ne anlamadim tam bebisin olcusumu acaba
insallah hepimiz aliriz fotolarini atariz bu gunlerimizi hatirlayip gulerizHayırlı olsun kuzum inşallah sağlıkla kucağına da alırsın
Ay gerçekten bak bende hiç kimseye söylemediğim için burda sizler en büyük dayanağım oldunuz. Bana çok iyi geliyorsunuzinsallah hepimiz aliriz fotolarini atariz bu gunlerimizi hatirlayip guleriz
burda yazmak destek olmak cok rahatlatiyor insani basqa kimseye soyleyemediyim icin bir esim biliyor o da erkek anlamiyor dediyimi
İnşallah şöyle bi yarılasak oh dicezinsallah hepimiz aliriz fotolarini atariz bu gunlerimizi hatirlayip guleriz
burda yazmak destek olmak cok rahatlatiyor insani basqa kimseye soyleyemediyim icin bir esim biliyor o da erkek anlamiyor dediyimi
Selin çıktı mı sonuç kuzuOglum 3 ekim doğumlu yemin ediyorum harika bir burç bu arada kan verdim yarım saate cikar bir saat oldu çünkü
guzel haberin enerjisiBen bugün kendimi çok enerjik hissediyorum temizliğe daldım dinlene dinlene yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?