Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Seninki yavaşsa benimki hiç yok o zaman bana da 6 hafta dedi ama saniyede kaç attığını söylemedi sadece yeni oluşuyor dedi kafam karıştı şimdi. Karından baktığı için mi derinden geldi acaba benim

Yeni bir kafaya takma konusu oluştu şimdi benim hadi kolay gelsin

Bizim topikte kayıplar ve teraziler ne çok ajajsns hergün yeni birşey
Seninki yavaşsa benimki hiç yok o zaman bana da 6 hafta dedi ama saniyede kaç attığını söylemedi sadece yeni oluşuyor dedi kafam karıştı şimdi. Karından baktığı için mi derinden geldi acaba benim
bende de karindan bakti canim. bende usm muayinesinde bir sey soylemedi her sey iyi dedi. sonrada usm yagidini doktora goturdum o soyledi orda yaziyordu

bende de karindan bakti canim. bende usm muayinesinde bir sey soylemedi her sey iyi dedi. sonrada usm yagidini doktora goturdum o soyledi orda yaziyordu
Hayırlı olsun kuzum inşallah sağlıkla kucağına da alırsın

Bizim topikte kayıplar ve teraziler ne çok ajajsns hergün yeni birşey
birde crl 4.5 mm yaziyor o ne anlamadim tam bebisin olcusumu acaba

Hayırlı olsun kuzum inşallah sağlıkla kucağına da alırsın
insallah hepimiz aliriz fotolarini atariz bu gunlerimizi hatirlayip guleriz
burda yazmak destek olmak cok rahatlatiyor insani basqa kimseye soyleyemediyim icin bir esim biliyor o da erkek anlamiyor dediyimi

burda yazmak destek olmak cok rahatlatiyor insani basqa kimseye soyleyemediyim icin bir esim biliyor o da erkek anlamiyor dediyimi
Ay gerçekten bak bende hiç kimseye söylemediğim için burda sizler en büyük dayanağım oldunuz. Bana çok iyi geliyorsunuz

İnşallah şöyle bi yarılasak oh dicez

Ben bugün kendimi çok enerjik hissediyorum temizliğe daldım dinlene dinlene yapıyorum

Kızlar dün kan sulandırıcıya başladım birde vajinal ultrason oldum bugün sabah hafif sulu kahverengi akıntı fitille beraber geliyor çok az az keyfim kaçtı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…