Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Ben sezaryen doğurup 15 20 ekime bu işi bitiririm annesi gibi terazi burcu olur

Arkadaşlar genel bir yorum yazmak istedim. Hepimiz ilk haftalarda olduğumuz için şuan endişeli ve gerginiz. En ufak belirtiden nem kapar durumdayız. Bu durum bizi mutsuz etmekten öteye geçmez hepimiz için (kendim de dahil) en güzelini düşünüp bebeğimizin gelişiminin ilerlediği günlere odaklanmak olacak. aman birşey olacak mı diye düşünmek yerine şu ayda şunu yaparım doğunca bunu yaparım gibi şeyleri düşünmek hem olumluyu çeker hem de bizi psikolojik olarak rahatlatarak mutlu günlere hazırlar. Beynimiz çok güçlü zihin ne söylersek onu kendine kanun alır, tabii kalben de inanmak mühim, biz güzeli söylersek güzel şeyler bizi bulacaktır. Elbetteki Rabbimin de izniyle Umarım hepimiz bunu yapmayı başarabiliriz, bu grupta hep güzel anlarımızı konuşuyor oluruz.

Çok çok sevgiler

Ben sezaryen doğurup 15 20 ekime bu işi bitiririm annesi gibi terazi burcu olur
Ayyyy kusummm bende öyle düşünüyorum benim de 13 Ekim doğum gunum belki o kadar erken doğuramam ama terazi yapabilirim bebisi

Sağlıkla gelsin inşallah sor bakalım bende pek anlamadım canım

Kızlarrr bende eğer bebek ilerlerse kasım annesi olucam adetten 3 gün önce beta değerim 12.03 tü öyle öğrendim 1 gün önce 20.26 idi dün adet günümdü bugün tekrar kan vermeyi düşünüyorum başına böyle bişey gelen oldu mu adet öncesi 2 kat artmaması normal mi çok endişeliyim

Kuzum çok haklısın. Endişeyle kaygıyla bugüne kadar hiçbiseyi çözemedik, olmazı olduramadık. Dediğin gibi olumlu yanlarını düşünüp bugünümüze şükredelim

simlumina senden güzel haberler bekliyoruz bugün
Ah dunyanin en guzel sesini duydum bugun sukurler olsun, her sey cok yolundaymis haftaya bugun yine gidicem, cok daha net duyariz dedi kalp atisini. Simdi isi yaydigi icin cok dinletmek istemiyorum dedi bir on sn anca duyduk darisi hepinizin basina olsun canim saglikla

ayyy çok sevindim canım tebrik ederim. sende de sat yoktu tarihi nasıl hesapladı bana bu bilgi de lazım şuan keseye göre kaç haftalık görünüyorsun inşallah ben de duyarım cuma günü o zaman kalp atışını göbekten mi baktı peki?

Sat a gore hesapladi canim. Bugun tam 6+0 im ultrasonda da oyle cikti. 29 ocak sat im. Cuma duyarsin sen de evet evet karindan bakti. Sonra ben daha net goremez miyiz diyince icime sinmesi icin kisacik vajinal de bakti vajinal de cok daha net her sey tabi

Yaaaa canım benimmm gözün aydınnn tam kaç haftalıksın?? Vajinal usg ile mi baktı yoksa karından mı

Kızlar lekelenmesi uzun süren var mı? Benim 2 haftadır devam ediyor kahverengiyle başladı şu an sarı kahverengi gibi. Neden oluyor bilmiyorum kalp atışını da keseyi de çok erken gördüm sata göre 5+3te lekelenme dışında başka kötü giden bir şey yok ama ara ara moralimi çok bozuyor

Ayyy kalbini erkenden nasıl duydunuz erken mi yumurtlamışsın lekelenmeyi dert etme pembe bile değil sarımsı kahve diyorsun. Çoğu kadında oluyor lekelenme sen bol bol istirahat et bir sonraki randevuna kadar. Ağrın sızın yoksa biseycik olmaz

Burda yazdığını görmemişim aynı soruları sormuşum Karından net duyulmadı mı neden vajinal istedinnn. Bende cumartesi tam 6 haftalıkken gidicem de ondan bu merak vajinal usg hiç istemiyorum karından duyulur inşallahh

Ağrım vardı ama geçti bu hafta yok çok şükür. Erken döllenme olabilir dedi ultrason fotoğrafında 5+6 haftalık yazıyor ilk gittiğimde vajinalden baktı kese de kalp atışı da görüldü ama işte leke olmasa

Yaaaa canım benimmm gözün aydınnn tam kaç haftalıksın?? Vajinal usg ile mi baktı yoksa karından mı
Cok tesekkur ederim canim tam 6 haftalik oldum bugun. Karindan bakti sonra ben daha net goremez miyim duyamaz miyim diye pimpiriklenince iyi hadi gel kisacik bir vajinal de bakalim dedi millet ondan kacinir ben zorla vajinal muayene ettirdim kendimi ama cok daha net gozuktu gercekten de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…