• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Burda yazdığını görmemişim aynı soruları sormuşum 🙈 Karından net duyulmadı mı neden vajinal istedinnn. Bende cumartesi tam 6 haftalıkken gidicem de ondan bu merak🙈 vajinal usg hiç istemiyorum karından duyulur inşallahh
Karindan da dinledik tamamen benim isguzarligimdan oldu 🤣 derinden derinden geliyor boyle, daha gumgum degil 🐣

Ah dunyanin en guzel sesini duydum bugun🩷 sukurler olsun, her sey cok yolundaymis 🙏🏼 haftaya bugun yine gidicem, cok daha net duyariz dedi kalp atisini. Simdi isi yaydigi icin cok dinletmek istemiyorum dedi bir on sn anca duyduk🙈 darisi hepinizin basina olsun canim saglikla 🌸
Aa bana da aynısını dedi derinden geliyordu dimi sesi

Ay evet boyle boguk boguk ama duzenli hani ♥️ doyamadim dinlemeye, esim diyor ki hic kalkayim demiyorsun ne uzattin 🤣🤣
Benimki de öylee hatta atıyım fotisini düzenli ama derindendi 6 haftalık dedi bana yeni çıkmış yola geliyor arkadaş dedi

Oglum 3 ekim doğumlu yemin ediyorum harika bir burç bu arada kan verdim yarım saate cikar bir saat oldu çünkü

Merhaba son adet tarihiniz neydi. Bende yarın gideceğim ilk muayeneye benim 3 şubattı görünür mü acaba.
Ben tüp bebekle hamile kaldım . Son adet tarihime göre değil galiba hesaplama . Transfer tarihine göre hesaplanacak .
Transfer tarihim 17 şubattı . 7 martta da keseyi görmüştüm arkadaşım 🥰

Allah bağışlasın canım benim de 6 buçuk yaşında 2 buçuk yaşında iki oğlum var hiç aklına getirme kendini olumla hersey güzel olacak sağlıkla ilerlesin insallah ❤️

O tamamen yumurtlama gününle alakalı farklılık gösterir canım benim battan 2 gün sonra kan verdim 374 cikmisti

Ne güzel işte tadını çıkar her hamilelik farklı oluyor kimisinde prenses gibi oluyorsun kimisi de annenden emdigin süt burnundan geliyor 🙈

Allah bagislasin canım sağlıkla ilerlesin gebeliğin de❤️

Canım topik başkanımız Topuzlu Topuzlu ona bilgilerini yazarsan ekliyor tabloya

Yaaaaa çift embriyo muydu canım hayırlısı ne ise o olsun insallah heyecanlı bekleyiş 😍

Hayırlı olsun hosgeldin aramıza usg de kaç kaftalik görünüyordu bebek
Benim transfer tarihi 17 Şubat . 7 martta keseyi gördüm . Doktor 35 günlük demişti 🥰

kizlarrr ben gitdim geldim doktora sukur kalp atisini duyduk normalmis her sey son adete gore 6 hafta 3 gun ama 6 hafta 1 gunluk cikti usm da. bende hic belirti yoktu endiseliydim ama iyi oldu cok sukur. sadece kalp atisi biraz yavas dedi 119 vuruyor dakikada ama bu haftada 170 lerde olmasi lazimmis 2 hafta sonraya yazdi kontrolu bende 6 8 haftalar arasi 2 dusuk oldugu icin

Cok tesekkur ederim canim♥️ tam 6 haftalik oldum bugun. Karindan bakti sonra ben daha net goremez miyim duyamaz miyim diye pimpiriklenince iyi hadi gel kisacik bir vajinal de bakalim dedi 🥹 millet ondan kacinir ben zorla vajinal muayene ettirdim kendimi 🤣 ama cok daha net gozuktu gercekten de
Oh iyi ya inşallah benimki de karından görünür. Az da görünse ben bi sonraki haftaya kadar beklerim. Hadi bakalım bi eşikten daha atladın darısı başımıza 😍

kizlarrr ben gitdim geldim doktora sukur kalp atisini duyduk normalmis her sey son adete gore 6 hafta 3 gun ama 6 hafta 1 gunluk cikti usm da. bende hic belirti yoktu endiseliydim ama iyi oldu cok sukur. sadece kalp atisi biraz yavas dedi 119 vuruyor dakikada ama bu haftada 170 lerde olmasi lazimmis 2 hafta sonraya yazdi kontrolu bende 6 8 haftalar arasi 2 dusuk oldugu icin
Canım tebrik ederim 😍 vajinal mi baktı sana da

Back
X