Daha güzel sonuç alırsınız birsey olmazVercem ins eşim gelebilirse kendisi hamile de çok zor oluyor ona
İnş 13 tu bakalım kaç olmuş ilk bebeğim 12.72 51 yükselmişti bu ne olacak bakalimDaha güzel sonuç alırsınız birsey olmaz
Ay saatini kaçırmaYok bebeğim daha okuldayım eşim gelip alacak
Bitti bebeğim iki gün önce de 2 gibiydiAy saatini kaçırmadün kaçta verdin lekelenme bitti mi
kasıklarda batma ağrı bu dönemde normal canım sonuçta kese büyüyor kendine bir alan açıyor biz de bunu hafif ağrılarla hissediyoruzBu kasık ağrısı bi bende mi oluyor yani ya gerçekten çok korkuyorum ve rahatsız oluyorum bu durumdan. Önceki kayıp gebeliklerimde de hep vardı ağrı. Pozitif düşünmek pozitif olmak istiyorum ama kasığımdaki sızlamayı hissedince hayattan elimi eteğimi çekesim geliyor bak gerçekten
Heh iyi bari tamam daha varmış çok heyecanlıBitti bebeğim iki gün önce de 2 gibiydi
bence doktorunuzun dediklerine odaklanın internette kadar saçma şeyler yazıyor ki insanın kafası karışıyor ama bu bilginin yalan olduğu çok belli :) dikkate almayın derim :)İnternette okumuştum ama inşallah bir sıkıntı olmasın da gerisi önemli değil. Benim tek derdim daha önce olumsuzluklar olduğu için devamını getirememekten korkuyorumAllah hepimizin bebişlerine sağlık versin diye dua ediyorum sürekli
Yani evet kuzum şiddetli değil orta hafif derecede ama kafaya takıyorum bazen. Cumartesi bi görsem rahatlıcam heraldekasıklarda batma ağrı bu dönemde normal canım sonuçta kese büyüyor kendine bir alan açıyor biz de bunu hafif ağrılarla hissediyoruz
Kızlar kişiden kişiye hamilelikten hamileliğe göre bile değişiyor benim annem 3 tane doğurmuş hiç midemin bulandığını bilmem diyor benim de hiç bulanmadı sadece biraz işhtahım kapanmıştı açıldı o daKızlar bende de tam tersi ne ağrı var ne mide bulantısı ne de uyku hiç belirti yokyani ağrı sızı bulantı olsa bir dert yapıyoruz olmasa bir dert ama bulantı kalp atışından oluyormuş benim bulantım yok korkuyorum biraz
Bacım bunlar hep cahillikten boşuna demiyorlar cahillik mutluluk diyeinstgrmda gördüm su amin diyerek ünlenen kız da hamile daha kese bile görmeden herkese duyurdu hamile olduğunu bi biz mi korkuyoruz anlamıyorm. Niye biz rahat olamıyoruz
Evet ben de 12 kasım doğumluyum bebeğim de kasimmmmmKızlar bu arada bizim bebeler sağlıkla dünyaya gelirse akrep burcu mu oluyor
hiç takılma bu en normal belirti :)Yani evet kuzum şiddetli değil orta hafif derecede ama kafaya takıyorum bazen. Cumartesi bi görsem rahatlıcam heralde
Benim de geçen hafta rahat uyuyamayacağım kadar çok ağrıdı yanma gibiydi bütün karnım yanıyordu acile gittim serum yaptılar geçti sonra da daha ağrımadı. Bir de lekelenmem var benim ama hiçbir şey olmamış kalbi atmaya devam ediyordu çok şükürBu kasık ağrısı bi bende mi oluyor yani ya gerçekten çok korkuyorum ve rahatsız oluyorum bu durumdan. Önceki kayıp gebeliklerimde de hep vardı ağrı. Pozitif düşünmek pozitif olmak istiyorum ama kasığımdaki sızlamayı hissedince hayattan elimi eteğimi çekesim geliyor bak gerçekten
Sen annene düşkün müsünnEvet ben de 12 kasım doğumluyum bebeğim de kasimmmmm
Çok şükür allahımBenim de geçen hafta rahat uyuyamayacağım kadar çok ağrıdı yanma gibiydi bütün karnım yanıyordu acile gittim serum yaptılar geçti sonra da daha ağrımadı. Bir de lekelenmem var benim ama hiçbir şey olmamış kalbi atmaya devam ediyordu çok şükür
Çok düşkünüm bak ben çocuk gelisimi ve sağlığı uzmanıyım o sen ve babasıyla alakalı egitim ile oluyor cnmSen annene düşkün müsünnnasıl oluyor acaba akrep bebekleri
Eminim ki normal diyecek ben de panik yapıp doğum yapan arkadaşıma sordun benim 8. haftaya kadar kasıklarım hep ağrıdı dediÇok şükür allahımhadi inşallah benimde normaldir umarımmmm
Allah bağışlasın canım benim de 6 buçuk yaşında 2 buçuk yaşında iki oğlum var hiç aklına getirme kendini olumla hersey güzel olacak sağlıkla ilerlesin insallahtesekkur ederim aslinda 1 haftadir uye oldum buraya. 1 oglum var 7 yasinda ondan sonra 2 kaybimiz oldu 6 8 hafta araliginda. onun icin korkuyorum yine ayni seyler olmasin.
O tamamen yumurtlama gününle alakalı farklılık gösterir canım benim battan 2 gün sonra kan verdim 374 cikmistiKızlar bugün de benim bat günüm. Dün kan vermiştim tahmini kaç çıkar sizce beta hcg
Ne güzel işte tadını çıkar her hamilelik farklı oluyor kimisinde prenses gibi oluyorsun kimisi de annenden emdigin süt burnundan geliyorKızlar bende de tam tersi ne ağrı var ne mide bulantısı ne de uyku hiç belirti yokyani ağrı sızı bulantı olsa bir dert yapıyoruz olmasa bir dert ama bulantı kalp atışından oluyormuş benim bulantım yok korkuyorum biraz
Allah bagislasin canım sağlıkla ilerlesin gebeliğin deteşekkür ederim bi kızım var 3 yaşında o da tüp bebek :)
Canım topik başkanımızBenide ekleyin tabloya sat 11 subat
Yaaaaa çift embriyo muydu canım hayırlısı ne ise o olsun insallah heyecanlı bekleyişkızlar birde benim kese muanesinde doktor bi kese daha gördü ama o keseyi beğenmedim dedi baya küçük dedi. Sana ikiz diyemiyorum ama iki kese var dedi.Bende bi durakladm nasıl yani dedim. Beta da aşırı yüksek değildi. 2 Haftaya gel dedi kalp atışı için geldiğinde bakarız kese gelişir bebek olursa sağlıklı bi keseyse devam eder dedi değilse kaybolur dedi .Sen suan kendini tel bir kese için odakla dedi.
Hayırlı olsun hosgeldin aramıza usg de kaç kaftalik görünüyordu bebekMerhaba arkadaşlar bende kasım annesi olacağım inşallahkeseyi gördük . Haftaya kalp atımı için randevumuz var
Hepimiz güzel haberler alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?