Ciddi bişey olduğunu sanmıyorum ama doktor randevunu erkene al istersen için rahat eder hiç değilseHiçbisey yok tertemiz dedi doktor
Hiçbisey yok tertemiz dedi doktorKistin var mıydı senin kuzu
eğer böyle devam ederse ararım zaten artık bugünCiddi bişey olduğunu sanmıyorum ama doktor randevunu erkene al istersen için rahat eder hiç değilse
instgrmda gördüm su amin diyerek ünlenen kız da hamile daha kese bile görmeden herkese duyurdu hamile olduğunu bi biz mi korkuyoruz anlamıyorm. Niye biz rahat olamıyoruzEndişelenmeyin kızlar bazı kadınlar hiç hissetmiyormuş bazıları çok fazla hissediyor herkesin vücudu farklı stres yapmayın bebişiniz etkilenmesin güzel şeyler düşünün
Hersey psikolojik rahat olun bebek kıyafetleri bakıninstgrmda gördüm su amin diyerek ünlenen kız da hamile daha kese bile görmeden herkese duyurdu hamile olduğunu bi biz mi korkuyoruz anlamıyorm. Niye biz rahat olamıyoruz
ben kac haftada olduğu bilmiyorum :) 3 ocakta regl ile transfer tedavisine başlayacaktım.Doktor lucrin diye bi iğne vurdu 20 gün pas geçtik 24 ocakta transfer hazırlığına başladık 13 şubatta transfer oldum. Yani son regl tarihi ne baz alınacak bilmiyorum. Doktoruma kotrolde soracağımKaçıncı haftanız
Ay yok artık ya sen söyleyince girdim baktım hiç korku yok bunlarda. Korkmadıkları için 8 tane arka arkaya doğururlar. Biz anamıza söylemedik daha korkumuzdaninstgrmda gördüm su amin diyerek ünlenen kız da hamile daha kese bile görmeden herkese duyurdu hamile olduğunu bi biz mi korkuyoruz anlamıyorm. Niye biz rahat olamıyoruz
Testi de ağızlarının içine sokacaklar nerdeyse ay tetiklendim çişli çişliinstgrmda gördüm su amin diyerek ünlenen kız da hamile daha kese bile görmeden herkese duyurdu hamile olduğunu bi biz mi korkuyoruz anlamıyorm. Niye biz rahat olamıyoruz
ay hiç korkmuyorlar tedirginlik yok idrarda görmüş beta bil vermeden millete duyuruyor. Bir de hikayesinde bebek ürünleri reklamı alınır yazmış bir de gecenlerdeTesti de ağızlarının içine sokacaklar nerdeyse ay tetiklendim çişli çişli
Geçmiş diye okudum :)Hiç sanmam 50,60 arası bişey çıkar bence. Adeti 3,4 gün geçerse o civarda çıkar diye düşünüyorum
İkiz taşımak zor olur zaten bacım sen tek gibi düşün, ikiz çıkarsa sürpriz olsunkızlar birde benim kese muanesinde doktor bi kese daha gördü ama o keseyi beğenmedim dedi baya küçük dedi. Sana ikiz diyemiyorum ama iki kese var dedi.Bende bi durakladm nasıl yani dedim. Beta da aşırı yüksek değildi. 2 Haftaya gel dedi kalp atışı için geldiğinde bakarız kese gelişir bebek olursa sağlıklı bi keseyse devam eder dedi değilse kaybolur dedi .Sen suan kendini tel bir kese için odakla dedi.
Çıktımı sizin sonuçGeçmiş diye okudum :)
Hayırlı olsun hoşgeldiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba arkadaşlar bende kasım annesi olacağım inşallahkeseyi gördük . Haftaya kalp atımı için randevumuz var
Hepimiz güzel haberler alalım inşallah
hoşgeldin canım aramızaMerhaba arkadaşlar bende kasım annesi olacağım inşallahkeseyi gördük . Haftaya kalp atımı için randevumuz var
Selin verdin mi kanGeçmiş diye okudum :)
Yok bebeğim daha okuldayım eşim gelip alacakSelin verdin mi kan
Vercem ins eşim gelebilirse kendisi hamile de çok zor oluyor onaÇıktımı sizin sonuç
Merhaba son adet tarihiniz neydi. Bende yarın gideceğim ilk muayeneye benim 3 şubattı görünür mü acaba.Merhaba arkadaşlar bende kasım annesi olacağım inşallahkeseyi gördük . Haftaya kalp atımı için randevumuz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?