Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Endişelenmeyin kızlar bazı kadınlar hiç hissetmiyormuş bazıları çok fazla hissediyor herkesin vücudu farklı stres yapmayın bebişiniz etkilenmesin güzel şeyler düşünün
instgrmda gördüm su amin diyerek ünlenen kız da hamile daha kese bile görmeden herkese duyurdu hamile olduğunu bi biz mi korkuyoruz anlamıyorm. Niye biz rahat olamıyoruz

Kızlar midesi bulanan varmı? 7. Haftayım midem çok kötü sürekli havada heran kusacakmış gibi bazen öğürme hissi geliyor valla aşırı zorluyor

Kaçıncı haftanız
ben kac haftada olduğu bilmiyorum :) 3 ocakta regl ile transfer tedavisine başlayacaktım.Doktor lucrin diye bi iğne vurdu 20 gün pas geçtik 24 ocakta transfer hazırlığına başladık 13 şubatta transfer oldum. Yani son regl tarihi ne baz alınacak bilmiyorum. Doktoruma kotrolde soracağım

instgrmda gördüm su amin diyerek ünlenen kız da hamile daha kese bile görmeden herkese duyurdu hamile olduğunu bi biz mi korkuyoruz anlamıyorm. Niye biz rahat olamıyoruz
Ay yok artık ya sen söyleyince girdim baktım hiç korku yok bunlarda. Korkmadıkları için 8 tane arka arkaya doğururlar. Biz anamıza söylemedik daha korkumuzdan

kızlar birde benim kese muanesinde doktor bi kese daha gördü ama o keseyi beğenmedim dedi baya küçük dedi. Sana ikiz diyemiyorum ama iki kese var dedi.Bende bi durakladm nasıl yani dedim. Beta da aşırı yüksek değildi. 2 Haftaya gel dedi kalp atışı için geldiğinde bakarız kese gelişir bebek olursa sağlıklı bi keseyse devam eder dedi değilse kaybolur dedi .Sen suan kendini tel bir kese için odakla dedi.

Testi de ağızlarının içine sokacaklar nerdeyse ay tetiklendim çişli çişli
ay hiç korkmuyorlar tedirginlik yok idrarda görmüş beta bil vermeden millete duyuruyor. Bir de hikayesinde bebek ürünleri reklamı alınır yazmış bir de gecenlerde

İkiz taşımak zor olur zaten bacım sen tek gibi düşün, ikiz çıkarsa sürpriz olsun

Merhaba arkadaşlar bende kasım annesi olacağım inşallah keseyi gördük . Haftaya kalp atımı için randevumuz var
Hepimiz güzel haberler alalım inşallah
Merhaba son adet tarihiniz neydi. Bende yarın gideceğim ilk muayeneye benim 3 şubattı görünür mü acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…