• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Kızlar merhaba umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi 💖 sat 2 Şubat 10 gün önce idrar testiyle öğrendim bende hala doktora gitmedim kan da vermedim şu an 6+1 sata göre erken diye düşünüyorum kese ve bebek için strese girmek istemiyorum git haftaya gel diyeceklerdir hastaneyi yol etmek istemiyorum gittiğimde bebeği de kalp atışını da görmek istiyorum sizce ne zaman gitmeliyim? Sizler şu an ne durumdasınız bebeği kalp atışını gören var mı bilgilendirirseniz sevinirim 🫶🏻
5+1 diye hesapladım ben sizinkini ama ?

Kızlar bende de tam tersi ne ağrı var ne mide bulantısı ne de uyku hiç belirti yok 😢 yani ağrı sızı bulantı olsa bir dert yapıyoruz olmasa bir dert ama bulantı kalp atışından oluyormuş benim bulantım yok korkuyorum biraz 🤦🏽‍♀️
hiçbir belirtim yok ne mide bulantısı ne bel ağrısı vs vs. 7. haftama girdim kalp atışı her şeyi normal dün baktırdım korkma :KK200:

Bu kasık ağrısı bi bende mi oluyor yani ya gerçekten çok korkuyorum ve rahatsız oluyorum bu durumdan. Önceki kayıp gebeliklerimde de hep vardı ağrı. Pozitif düşünmek pozitif olmak istiyorum ama kasığımdaki sızlamayı hissedince hayattan elimi eteğimi çekesim geliyor bak gerçekten
Bana doktorum ben daha sormadan ağrılarımı birebir tarif etti hatta beter ol diye şaka bile yaptı 😂 rahim genişliyor yanlardan tutulup çekiliyormuş gibi düşün

normal daha erken haftalardayiz bulanati herkeste olmaz. benim oglum da da oyle olmusdu 7 haftadan sonra
Benim de kızım da 6. Hafta da başladı ama ne başlamak🫠 3 ayda 5 kg vermiştim çok fenaydı şu dahi içemedim.
O yüzden cesaret edemedim zaten çocuk yapmaya çok korkuyorum bulantılardan kusmalardan kızlar. Aman yaşamayın yaşayamalım. Benim travmam oldu resmen

Bulantı konuşulmuş. Kızlar her hamilelik het bünyede farklı hatta tek bünyede her hamilelik farklı. Önceki kaybımda hiç bulantı yaşamadım yaşadığım gün de bebeğimin kalbi durmuş zaten fakat bunda yaşıyorum iki hamilelik arasında bile çok fark var beta artış hızları bile farklıydı. Belirti yaşamıyor olmanız problem olduğu anlamına gelmiyor bulantı da öyle.
Kalbimizi içimizi ferah tutuyoruz lütfen canlarım
Güzel haberler alıp vermeyi nasip etsin Rabbim

Benim 5+1 galiba ama geç döllenme olmuş o yüzden bilmiyorum kese ne zaman gözükür kalp atışı ne zaman duyulur. Göğüslerim çok şişti ve ağrıyor bulantım yok ama uyku halsizlik çok fena Progestan hem iğne hem fitil kullanıyorum bende de kasık ağrısı yapıyor bence her bünyede farklı ama çok güzel şeyler hissediyorum tadını çıkaralım lütfennn 🫶😇😇

Progestan fitil gaz sancısı yapar mı bu arada ?

Kuzu senin ağrın nasıl bi ağrı tam olarak nerede ? Şiddetli mi ?
Ya kuzum şiddetli diyemem ama biraz hareketlensem iki adım atsam anında sağ ya da sol kasığımda sanki o tüplerin olduğu yerde çekiştirirmiş gibi bir batma oluyor. Gece uykuda soldan sağa döneyim hemen sancı hop ben burdayım diyor. Bazen saatlerce hiç olmuyor bazen bi başladı mı tüm gün yanma sızısı gibi hissediyorum rahatsız oluyorum. Batıyor sızlıyor tek bi nokta ama.kasığa yayılmıyor hep aynı iki nokta sızlıyor

Ya kuzum şiddetli diyemem ama biraz hareketlensem iki adım atsam anında sağ ya da sol kasığımda sanki o tüplerin olduğu yerde çekiştirirmiş gibi bir batma oluyor. Gece uykuda soldan sağa döneyim hemen sancı hop ben burdayım diyor. Bazen saatlerce hiç olmuyor bazen bi başladı mı tüm gün yanma sızısı gibi hissediyorum rahatsız oluyorum. Batıyor sızlıyor tek bi nokta ama.kasığa yayılmıyor hep aynı iki nokta sızlıyor
Kistin var mıydı senin kuzu

Back
X