5+1 diye hesapladım ben sizinkini ama ?Kızlar merhaba umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizisat 2 Şubat 10 gün önce idrar testiyle öğrendim bende hala doktora gitmedim kan da vermedim şu an 6+1 sata göre erken diye düşünüyorum kese ve bebek için strese girmek istemiyorum git haftaya gel diyeceklerdir hastaneyi yol etmek istemiyorum gittiğimde bebeği de kalp atışını da görmek istiyorum sizce ne zaman gitmeliyim? Sizler şu an ne durumdasınız bebeği kalp atışını gören var mı bilgilendirirseniz sevinirim
Ah amin ne güzel duaBende öyle bak asla kalbime tam anlamıyla huzur girmiyor sıkıntı çekiyorum korkuyorum.. Bazen unutup biseylere dalıyorum o zaman rahatlıyorum. Kurban olduğum allahım karnımızın büyüdüğü günlere eriştir bir an önce yalvarırım
normal daha erken haftalardayiz bulanati herkeste olmaz. benim oglum da da oyle olmusdu 7 haftadan sonraCanım benim de bulantım hiç yok sırt ağrısı ve çok uyuyorum bilerek bende bunu soracaktım bulantı olmaması normal mi kızlar ?
hiçbir belirtim yok ne mide bulantısı ne bel ağrısı vs vs. 7. haftama girdim kalp atışı her şeyi normal dün baktırdım korkmaKızlar bende de tam tersi ne ağrı var ne mide bulantısı ne de uyku hiç belirti yokyani ağrı sızı bulantı olsa bir dert yapıyoruz olmasa bir dert ama bulantı kalp atışından oluyormuş benim bulantım yok korkuyorum biraz
Hmm kanama olarak olmuş senin benim lekelenme oldu kahverengiBende de 3 gun yerlesme kanamasi geldi damla damla cik degil sonra durdu adete 3 gun kala oldu sanirim
Yaa çok sevindimm hayırlı olsunhiçbir belirtim yok ne mide bulantısı ne bel ağrısı vs vs. 7. haftama girdim kalp atışı her şeyi normal dün baktırdım korkma
Bana doktorum ben daha sormadan ağrılarımı birebir tarif etti hatta beter ol diye şaka bile yaptıBu kasık ağrısı bi bende mi oluyor yani ya gerçekten çok korkuyorum ve rahatsız oluyorum bu durumdan. Önceki kayıp gebeliklerimde de hep vardı ağrı. Pozitif düşünmek pozitif olmak istiyorum ama kasığımdaki sızlamayı hissedince hayattan elimi eteğimi çekesim geliyor bak gerçekten
Benim de kızım da 6. Hafta da başladı ama ne başlamaknormal daha erken haftalardayiz bulanati herkeste olmaz. benim oglum da da oyle olmusdu 7 haftadan sonra
Kaçıncı haftadasın kuzum oluyor mu sana daBana doktorum ben daha sormadan ağrılarımı birebir tarif etti hatta beter ol diye şaka bile yaptırahim genişliyor yanlardan tutulup çekiliyormuş gibi düşün
Kuzu senin ağrın nasıl bi ağrı tam olarak nerede ? Şiddetli mi ?Kaçıncı haftadasın kuzum oluyor mu sana da
Doğru söylüyorsun bünyeye göre değişiyor sanırım sadece koku hassasiyetim çok fazlalaştı kokuları daha baskın hissediyorum.normal daha erken haftalardayiz bulanati herkeste olmaz. benim oglum da da oyle olmusdu 7 haftadan sonra
Ya kuzum şiddetli diyemem ama biraz hareketlensem iki adım atsam anında sağ ya da sol kasığımda sanki o tüplerin olduğu yerde çekiştirirmiş gibi bir batma oluyor. Gece uykuda soldan sağa döneyim hemen sancı hop ben burdayım diyor. Bazen saatlerce hiç olmuyor bazen bi başladı mı tüm gün yanma sızısı gibi hissediyorum rahatsız oluyorum. Batıyor sızlıyor tek bi nokta ama.kasığa yayılmıyor hep aynı iki nokta sızlıyorKuzu senin ağrın nasıl bi ağrı tam olarak nerede ? Şiddetli mi ?
Kistin var mıydı senin kuzuYa kuzum şiddetli diyemem ama biraz hareketlensem iki adım atsam anında sağ ya da sol kasığımda sanki o tüplerin olduğu yerde çekiştirirmiş gibi bir batma oluyor. Gece uykuda soldan sağa döneyim hemen sancı hop ben burdayım diyor. Bazen saatlerce hiç olmuyor bazen bi başladı mı tüm gün yanma sızısı gibi hissediyorum rahatsız oluyorum. Batıyor sızlıyor tek bi nokta ama.kasığa yayılmıyor hep aynı iki nokta sızlıyor
Evet beni şiddetli ishal yapıyor birde. Allahtan kullanmıyorum suan yoksa vücudumda su kalmıyor. Şiddetli ishal, gaz, bel ağrısı yapıyor bendeProgestan fitil gaz sancısı yapar mı bu arada ?
gaz bende de var sancı da yapıyor doktora bir sormak lazımProgestan fitil gaz sancısı yapar mı bu arada ?
Ay dünden beri sancıdan ölcemEvet beni şiddetli ishal yapıyor birde. Allahtan kullanmıyorum suan yoksa vücudumda su kalmıyor. Şiddetli ishal, gaz, bel ağrısı yapıyor bende
Hiçbisey yok tertemiz dedi doktorKistin var mıydı senin kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?