Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Canım benim de bulantım hiç yok sırt ağrısı ve çok uyuyorum bilerek bende bunu soracaktım bulantı olmaması normal mi kızlar ?
bende ne bulantı var ne bel ağrısı bazen gögüslerde hassasiyet oluyor o da hemen geçiyor.

Tedirginligim 2 kimyasal 1 bos yasayinca o kalb ve bebek gormek icin zaman gecmiyo bide hemen hamile kalamoyorum 5 senedir uğraşıyorum

benim de hiç bulantım yok ama çok baş dönmem oluyor mide bulantımız olmadığı için şanslı gruptayız bence buna şükretmelisin korkmak yerine :) bulantının kalp atışından olduğunu kim söylüyor bunu ilk defa duyuyorum öyle birşey olduğunu düşünmüyorum

Kızlar benim de iştahım kapandı ağzımda kötü bir tat var ilk bebegim oğlumda hiç belirtim olmadı taş gibiydim bu bebeğim beni biraz yoracak sanki

Kesinlikle katılıyorum benim 1 kizim var ona hamileykende kesinlikle kusmadim sadece kusacakmis gibi miden tuhaf oluyo ya oyle olmusdu sagliklada dogdu

Yanlis biliyorsam duzeltin arkadaslar kese icin 4 bin civari olmasi gerekiyor degerin

Bu kasık ağrısı bi bende mi oluyor yani ya gerçekten çok korkuyorum ve rahatsız oluyorum bu durumdan. Önceki kayıp gebeliklerimde de hep vardı ağrı. Pozitif düşünmek pozitif olmak istiyorum ama kasığımdaki sızlamayı hissedince hayattan elimi eteğimi çekesim geliyor bak gerçekten

Rahim büyürken oluyor diyorlar canım

İnternette okumuştum ama inşallah bir sıkıntı olmasın da gerisi önemli değil. Benim tek derdim daha önce olumsuzluklar olduğu için devamını getirememekten korkuyorum Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin diye dua ediyorum sürekli

Tedirginligim 2 kimyasal 1 bos yasayinca o kalb ve bebek gormek icin zaman gecmiyo bide hemen hamile kalamoyorum 5 senedir uğraşıyorum
Benim de korkum bundan ama öyle olmicak inşallah sağlıkla doğacaklar ama bu topiğin kaygısı bitmez gibi geliyor bana biz sanırım hepimiz böyleyiz

Bende öyle bak asla kalbime tam anlamıyla huzur girmiyor sıkıntı çekiyorum korkuyorum.. Bazen unutup biseylere dalıyorum o zaman rahatlıyorum. Kurban olduğum allahım karnımızın büyüdüğü günlere eriştir bir an önce yalvarırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…