Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
kizlar bu gun 6hafta 3 gunumuz. kalp atisini duymak icin muayinemiz var. Dua ederken banada dua edin nolur kotu bisey cikmasin her sey yolunda gitsin insallah cok korku var icimde asiri stres yapiyorum.
İnşallah kalp atışlarını duyarsınız stres yapmayın

Kızlae bende bu sabah işe gelirken sağ kasığımda belirgin bi sızı vardı hep. Normal normal diyorlar ama böyle olduğunda çok canım sıkılıyor elim ayağım soğuyor sanki ya 5+4 olduk bugün. Yani tam ağrı gibi değil ama derinden bi sızı gibi ve tüm gün hissettiriyor kendini bi sekilde size de oluyor mu ya

insallah yazarim buraya da saat 3 de randevumuz bakalim iyi habere de kotu habere de hazirladim kendimi
Valla bi önceki randevuda kesen güzelse, kan değerlerin iyiyse, lekelenmen de olmadığına göre bugün pıtırcığın kalp sesini duyma günü allahın izniyle

Valla bi önceki randevuda kesen güzelse, kan değerlerin iyiyse, lekelenmen de olmadığına göre bugün pıtırcığın kalp sesini duyma günü allahın izniyle
keseyi gorduk leke falanda yok. 2 kaybimiz oldu bu haftalarda bende kan pihtilasmasi cikmisti kan sulandirici iynemide yapiyorum progesteron kullaniyorum 4 hafta 5 gunden simdiye kadar bakalim iyi olur insallah pitircik bizi sevindirir

keseyi gorduk leke falanda yok. 2 kaybimiz oldu bu haftalarda bende kan pihtilasmasi cikmisti kan sulandirici iynemide yapiyorum progesteron kullaniyorum 4 hafta 5 gunden simdiye kadar bakalim iyi olur insallah pitircik bizi sevindirir
Bende seninle aynı durumdayım 3 kaybım var cok iyi anlıyorum seni. Ama kan sulandırıcı falan kullandığımız için kan akışı iyi olduğundan güzel güzel beslenmiştir kalp atışını normal sınırlarda duyacaksın bugün

Bende de tam tersi belirti yok napıcaz biz böyle her gün stres sıkıntı

Kızlar bende de tam tersi ne ağrı var ne mide bulantısı ne de uyku hiç belirti yok yani ağrı sızı bulantı olsa bir dert yapıyoruz olmasa bir dert ama bulantı kalp atışından oluyormuş benim bulantım yok korkuyorum biraz

bende de yok belirti. ben progesteron fitil ve iyne kullaniyorum dusunuyorum acaba progesteron kullanmak agrilari falan azaltirmi acaba ondanmi olmuyor belkide diyildir ama aklima geliyor.

bende de yok belirti. ben progesteron fitil ve iyne kullaniyorum dusunuyorum acaba progesteron kullanmak agrilari falan azaltirmi acaba ondanmi olmuyor belkide diyildir ama aklima geliyor.
Düşünmekten beynimiz yanıcak artık bilemedim ki neden böyle cuma gidicem ben de doktoruma bakalım

Canım benim de bulantım hiç yok sırt ağrısı ve çok uyuyorum bilerek bende bunu soracaktım bulantı olmaması normal mi kızlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…