İnşallah kalp atışlarını duyarsınız stres yapmayınkizlar bu gun 6hafta 3 gunumuz. kalp atisini duymak icin muayinemiz var. Dua ederken banada dua edin nolur kotu bisey cikmasin her sey yolunda gitsin insallah cok korku var icimde asiri stres yapiyorum.
Ayyyy hadi haber ver bize. Hersey çok güzel olsınnkizlar bu gun 6hafta 3 gunumuz. kalp atisini duymak icin muayinemiz var. Dua ederken banada dua edin nolur kotu bisey cikmasin her sey yolunda gitsin insallah cok korku var icimde asiri stres yapiyorum.
insallah yolunda olur her sey. olmasada artik kendimi simdiden hazirladimİnşallah kalp atışlarını duyarsınız stres yapmayın
insallah yazarim buraya da saat 3 de randevumuz bakalim iyi habere de kotu habere de hazirladim kendimiAyyyy hadi haber ver bize. Hersey çok güzel olsınn
Olumsuz düşünmeyin bu kadar inşallah güzel haber alırsınızinsallah yolunda olur her sey. olmasada artik kendimi simdiden hazirladim
Valla bi önceki randevuda kesen güzelse, kan değerlerin iyiyse, lekelenmen de olmadığına göre bugün pıtırcığın kalp sesini duyma günü allahın izniyleinsallah yazarim buraya da saat 3 de randevumuz bakalim iyi habere de kotu habere de hazirladim kendimi
2 kaybimiz oldu bu haftalarda onun icin korku var. pozitiv olmaya calisiyorum ama cok da pozitiv dusunmuyorum ki cok sevinince kotu haberi duydukta daha cok uzuluyor insan ben hazirlikli olayimOlumsuz düşünmeyin bu kadar inşallah güzel haber alırsınız
keseyi gorduk leke falanda yok. 2 kaybimiz oldu bu haftalarda bende kan pihtilasmasi cikmisti kan sulandirici iynemide yapiyorum progesteron kullaniyorum 4 hafta 5 gunden simdiye kadar bakalim iyi olur insallah pitircik bizi sevindirirValla bi önceki randevuda kesen güzelse, kan değerlerin iyiyse, lekelenmen de olmadığına göre bugün pıtırcığın kalp sesini duyma günü allahın izniyle
evet canım aynı yerde 48 saat sonra verirsen daha sağlıklı olur değerler kurumdan kuruma değişiyorKızlar bugün 2.gunum beta testi vermem lazım aynı yerde mi vermem gerekiyor
Bende seninle aynı durumdayım 3 kaybım var cok iyi anlıyorum seni. Ama kan sulandırıcı falan kullandığımız için kan akışı iyi olduğundan güzel güzel beslenmiştir kalp atışını normal sınırlarda duyacaksın bugünkeseyi gorduk leke falanda yok. 2 kaybimiz oldu bu haftalarda bende kan pihtilasmasi cikmisti kan sulandirici iynemide yapiyorum progesteron kullaniyorum 4 hafta 5 gunden simdiye kadar bakalim iyi olur insallah pitircik bizi sevindirir
Bende de tam tersi belirti yok napıcaz biz böyle her gün stres sıkıntıKızlae bende bu sabah işe gelirken sağ kasığımda belirgin bi sızı vardı hep. Normal normal diyorlar ama böyle olduğunda çok canım sıkılıyor elim ayağım soğuyor sanki ya5+4 olduk bugün. Yani tam ağrı gibi değil ama derinden bi sızı gibi ve tüm gün hissettiriyor kendini bi sekilde size de oluyor mu ya
bende de yok belirti. ben progesteron fitil ve iyne kullaniyorum dusunuyorum acaba progesteron kullanmak agrilari falan azaltirmi acaba ondanmi olmuyor belkide diyildir ama aklima geliyor.Kızlar bende de tam tersi ne ağrı var ne mide bulantısı ne de uyku hiç belirti yokyani ağrı sızı bulantı olsa bir dert yapıyoruz olmasa bir dert ama bulantı kalp atışından oluyormuş benim bulantım yok korkuyorum biraz
teşekkür ederim bi kızım var 3 yaşında o da tüp bebek :)Aramiza hoşgeldiniz sağlıkla ilerlesin insallah ilk bebek mi
Hayırlı güzel haberlerle gel insallah canimm bide fotiii isteriz annesi
Düşünmekten beynimiz yanıcak artıkbende de yok belirti. ben progesteron fitil ve iyne kullaniyorum dusunuyorum acaba progesteron kullanmak agrilari falan azaltirmi acaba ondanmi olmuyor belkide diyildir ama aklima geliyor.
haraketlerini hiss etdiyimiz zaman rahatlariz belkiDüşünmekten beynimiz yanıcak artıkbilemedim ki neden böyle cuma gidicem ben de doktoruma bakalım
400 600 arası benceKızlar bugün de benim bat günüm. Dün kan vermiştim tahmini kaç çıkar sizce beta hcg
Canım benim de bulantım hiç yok sırt ağrısı ve çok uyuyorum bilerek bende bunu soracaktım bulantı olmaması normal mi kızlar ?Kızlar bende de tam tersi ne ağrı var ne mide bulantısı ne de uyku hiç belirti yokyani ağrı sızı bulantı olsa bir dert yapıyoruz olmasa bir dert ama bulantı kalp atışından oluyormuş benim bulantım yok korkuyorum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?