- 25 Temmuz 2024
- 653
- 277
- 18
Belki pek güvenemedim ona daharaketlerini hiss etdiyimiz zaman rahatlariz belki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki pek güvenemedim ona daharaketlerini hiss etdiyimiz zaman rahatlariz belki![]()
bende ne bulantı var ne bel ağrısı bazen gögüslerde hassasiyet oluyor o da hemen geçiyor.Canım benim de bulantım hiç yok sırt ağrısı ve çok uyuyorum bilerek bende bunu soracaktım bulantı olmaması normal mi kızlar ?
Endişelenmeyin kızlar bazı kadınlar hiç hissetmiyormuş bazıları çok fazla hissediyor herkesin vücudu farklı stres yapmayın bebişiniz etkilenmesin güzel şeyler düşününbende ne bulantı var ne bel ağrısı bazen gögüslerde hassasiyet oluyor o da hemen geçiyor.
Tedirginligim 2 kimyasal 1 bos yasayinca o kalb ve bebek gormek icin zaman gecmiyo bide hemen hamile kalamoyorum 5 senedir uğraşıyorumBaşta çok erken göremeyebiliriz dedi sonra yolk sac kesesini gördü içinde oluşum var dedi 2 haftaya da kalbini duyarız dedi
İlerlemez canım o kontrol bitecek bu sefer kalbiydi oydu buydu sürekli beklemekle geçireceğizsağlıklı olsunlar da
![]()
benim de hiç bulantım yok ama çok baş dönmem oluyor mide bulantımız olmadığı için şanslı gruptayız bence buna şükretmelisin korkmak yerine :) bulantının kalp atışından olduğunu kim söylüyor bunu ilk defa duyuyorum öyle birşey olduğunu düşünmüyorumKızlar bende de tam tersi ne ağrı var ne mide bulantısı ne de uyku hiç belirti yokyani ağrı sızı bulantı olsa bir dert yapıyoruz olmasa bir dert ama bulantı kalp atışından oluyormuş benim bulantım yok korkuyorum biraz
![]()
Bendede gogus hassasiyet ve modem Bulancak mis gibi midem tuhaf oluyo ama bulanti yokbende ne bulantı var ne bel ağrısı bazen gögüslerde hassasiyet oluyor o da hemen geçiyor.
Kesinlikle katılıyorum benim 1 kizim var ona hamileykende kesinlikle kusmadim sadece kusacakmis gibi miden tuhaf oluyo ya oyle olmusdu sagliklada dogdubenim de hiç bulantım yok ama çok baş dönmem oluyor mide bulantımız olmadığı için şanslı gruptayız bence buna şükretmelisin korkmak yerine :) bulantının kalp atışından olduğunu kim söylüyor bunu ilk defa duyuyorum öyle birşey olduğunu düşünmüyorum
Yanlis biliyorsam duzeltin arkadaslar kese icin 4 bin civari olmasi gerekiyor degerinKızlarrrrrrr biz çok güçlüyüzzzz
Herkes sularını bol bollll içsinnnnnnnn
Durum güncellemesi yapayım benim herşey yine ip üstünde Allah yardımcım olsun bugün özel doktoruma gittim betayı ilk öğrendiğimde 12 ydi ve prohestan değerim 5 di daha sonra hiç progestanıma bakılmamış doktorum 5 az dedi yüksek olması lazım dedi.Sonra alttan muayene yaptı ama betam 400 diye çıkmadı bişey.Kan sulandırıcı iğneme başlattı progestan iğneme başlattı cumartesi tekrar kontrole gideceğim keşke keseyi görseydim yaaa mutlu olurdummm
Bende de 3 gun yerlesme kanamasi geldi damla damla cik degil sonra durdu adete 3 gun kala oldu sanirimYarın bat günüm olması lazım
Benide ekleyin tabloya sat 11 subatBen de birşeyler yaptım ama anlamadım kayıt oldu mu olmadı mıdaha yeniyim burda ilk günüm.
Rahim büyürken oluyor diyorlar canımBu kasık ağrısı bi bende mi oluyor yani ya gerçekten çok korkuyorum ve rahatsız oluyorum bu durumdan. Önceki kayıp gebeliklerimde de hep vardı ağrı. Pozitif düşünmek pozitif olmak istiyorum ama kasığımdaki sızlamayı hissedince hayattan elimi eteğimi çekesim geliyor bak gerçekten
Kesinlikle biz suan oldu mu tuttmu sagliklimi bos gebelikmi falan fisdan sitres tavanOnların bebişleri biraz daha büyümüştür kaygı azalmıştır belki
İnternette okumuştum ama inşallah bir sıkıntı olmasın da gerisi önemli değil. Benim tek derdim daha önce olumsuzluklar olduğu için devamını getirememekten korkuyorumbenim de hiç bulantım yok ama çok baş dönmem oluyor mide bulantımız olmadığı için şanslı gruptayız bence buna şükretmelisin korkmak yerine :) bulantının kalp atışından olduğunu kim söylüyor bunu ilk defa duyuyorum öyle birşey olduğunu düşünmüyorum
Hiç sanmam 50,60 arası bişey çıkar bence. Adeti 3,4 gün geçerse o civarda çıkar diye düşünüyorum400 600 arası bence
Benim de korkum bundan ama öyle olmicak inşallah sağlıkla doğacaklarTedirginligim 2 kimyasal 1 bos yasayinca o kalb ve bebek gormek icin zaman gecmiyo bide hemen hamile kalamoyorum 5 senedir uğraşıyorum
Kaçıncı haftanızbende ne bulantı var ne bel ağrısı bazen gögüslerde hassasiyet oluyor o da hemen geçiyor.
Yani evet de sabahtan akşama kadar mı büyüyor buRahim büyürken oluyor diyorlar canım
Bende öyle bak asla kalbime tam anlamıyla huzur girmiyor sıkıntı çekiyorum korkuyorum.. Bazen unutup biseylere dalıyorum o zaman rahatlıyorum. Kurban olduğum allahım karnımızın büyüdüğü günlere eriştir bir an önce yalvarırımİnternette okumuştum ama inşallah bir sıkıntı olmasın da gerisi önemli değil. Benim tek derdim daha önce olumsuzluklar olduğu için devamını getirememekten korkuyorumAllah hepimizin bebişlerine sağlık versin diye dua ediyorum sürekli
![]()