- 17 Ağustos 2024
- 251
- 102
- 18
- 29
Bende de mide kaynaması var gece uyandırıyor bazenKızlar bende Kasım annesi olacağımKasık ağrısı ve mide yanması var bunlar normal mi özellikle kasık ağrısı ? Yaşayan var mı bunları? Doktor normal dedi ama regl olacakmışım gibi sırt üstü yatınca geçiyor ve bende sürekli yatıyorum
Ben ekrandan anlayamadım valla bir yerleri çizdi ama evet karından ultrason ile baktı belki de beni telaslandirmak istemedi hiç bilmiyorum p.tesi yine gel kontrole dedi ama işte oluyorum ctesi gelebilirim dedimHayırlı olsun gebeliğiniz kese karından mı görüldü benim en son gittiğimde değerim 1028di ama kese gözükmemişti henüz
Söylediyse görmüştür keseyi muhtemelen görmeden söyleyeceğini sanmamBen ekrandan anlayamadım valla bir yerleri çizdi ama evet karından ultrason ile baktı belki de beni telaslandirmak istemedi hiç bilmiyorum p.tesi yine gel kontrole dedi ama işte oluyorum ctesi gelebilirim dedim
İşte burda diye gösterdi ben hiçbir şey görmüyorum dedim daha çok küçük dediSöylediyse görmüştür keseyi muhtemelen görmeden söyleyeceğini sanmamsağlıkla kucağınıza alın inşallah hayırlı olsun
Belki çok küçükse ölçememiştir o sırada normalde ölçüm alıp not ediyorlarya telaş yapma hemenİşte burda diye gösterdi ben hiçbir şey görmüyorum dedim daha çok küçük dedişüpheli GS nedir diye googleden arastirinca GS anlamı kese diye okudum bi işgillendim açıkçası
tesekkur ederim canim. hepimize hayirli olsun insallah. ben doktora 4 hafta 5 gunde gitdim baslatdi hemen. test yapdiktan 4 gun sonra gitmisdim 2 gunu ben gidememisdim sonra ki 2 gunude doktor hastanede yokdu. bana soylediyi ki oyrendiyin gun gelmeliydin hemen baslamak icin. kismet bence 4 gunden bisey olmaz olsada dusunyorum 4 gune dayanamayan gebelik demek ki cokda saglikli diyilmis. insallah iyi olurhayırlı olsun sağlıcaklala gelsin bebelerimizkan sulandırıcıya ne zamana başlattı doktorun acaba canım
Sana hangi testler yapıldı acaba pıhtılaşma için? Bana trombofili paneli yapıldı orda bir gen heterozigot çıktı. Coraspirin kullanıyordum hemotoloğa gittim ama sonucun temiz çıkmış gerekli görmüyorum kadın doğumcu gerekli görürse başlar dedi. Doktorum da onlar gerekli görmüyorsa kullanma dedi. Benim de kahverengi lekelerim var o yüzden arada kaldım daha önce bir düşüğüm olmultuCanım bende tereddütteydim kan sulandırıcı için ama doktorum diyor ki tekrarlayan gebelik kayıplarında elimizdeki en büyük silah kan sulandırıcı. Kan sulandırıcı kullanarak ardışık düşüklerin ardından sağlıklı doğumlar elde edebiliyoruz, anne adaylarının daha fazla travma yaşamaması için bu yola başvurmak zorundayız dedi. O yüzden bende şuanda bunu bi kurtuluş yolu olarak görüyorum açıkçası
Merhaba keseyi beta kaçken gördü doktorMerhaba arkadaşlar. 5 haftalık hamileyim, bugün keseyi gördük doktor hersey yolunda dedi. Progesteron değerim de iyi. Ama gelin görün ki sabah doktordan döndüğümden beri sol kasığımda bıçak batması şeklinde ağrı var ve hala da devam ediyor geçmedi bi türlü. Cok korkuyorum cünkü 3 gebelik kaybım var. Hersey yolunda gözükmesine rağmen allah korusun düşük falan olur mu içimi rahatlatsın biri ne olur
Benim suan annelerimiz biliyor bi kaç hafta daha beklemek istiyorum çok küçük biraz daha tutunsunKizlar siz ne zaman ese dosta soylemeyi dusunuyorsunuz? 8inci haftadan itibaren soyleyebilirsiniz diyorlar. 8inden sonra dusuk riski yok degil mi?
Ins saglikli bir sekilde 30lara kadar geliriz
Bana 12li trombofili paneli testi yapıldı canım. Senin tek gende yatkınlık cıkmıs çok önemsememişlerdir ondan. Düşüğe neden olacak bisey değil bence. Heterozigot zaten pıhtılaşma bile değil yatkınlık sadeceSana hangi testler yapıldı acaba pıhtılaşma için? Bana trombofili paneli yapıldı orda bir gen heterozigot çıktı. Coraspirin kullanıyordum hemotoloğa gittim ama sonucun temiz çıkmış gerekli görmüyorum kadın doğumcu gerekli görürse başlar dedi. Doktorum da onlar gerekli görmüyorsa kullanma dedi. Benim de kahverengi lekelerim var o yüzden arada kaldım daha önce bir düşüğüm olmultu
Benim suan annelerimiz biliyor bi kaç hafta daha beklemek istiyorum çok küçük biraz daha tutunsun
Evet sizinde onlarında içi rahat etsin iyi düşünmüşsünüzharika!
Ben henuz bir Allahin kuluna bile soylemedim sadece esim ve ben biliyoruz :)) ailelerimize dusuk riski bitince soylemeyi planliyoruz. Bir de yurtdisinda yasadigimiz icin boyle, simdi soylesek surekli endiselenecekler uzakta..
Biz betaya iki kes baktık sadece. İlkinde 660 iki gün sonra 1600 oldu. Sonra beta bakmayı bıraktık, 5 gün sonra çağırdı doktor direkt keseyi gördü. 3binin üzerindedir muhtemelenMerhaba keseyi beta kaçken gördü doktor
Benimde perşembe günü randevum var tahminimce 2000 üstü olacak inşallah beta görünür mü kese vajınal usgBiz betaya iki kes baktık sadece. İlkinde 660 iki gün sonra 1600 oldu. Sonra beta bakmayı bıraktık, 5 gün sonra çağırdı doktor direkt keseyi gördü. 3binin üzerindedir muhtemelen
Valla ben hersey yolunda giderse 12. Haftada söylemeyi düşünüyorum herkese. Annelere söyleyince herkese yayılıyor, sonra kötü bisey olduğunda bin kişi arıyor geçmiş olsuna. Gerekirse karnım şişsin aa sen hamile misin desinlerKizlar siz ne zaman ese dosta soylemeyi dusunuyorsunuz? 8inci haftadan itibaren soyleyebilirsiniz diyorlar. 8inden sonra dusuk riski yok degil mi?
Benimkini karından gördü. Vajinalden daha da net görünürBenimde perşembe günü randevum var tahminimce 2000 üstü olacak inşallah beta görünür mü kese vajınal usg
Peki çok teşekkür ederimBenimkini karından gördü. Vajinalden daha da net görünür
Ailem hariç buradaki arkadaşlarıma söyledim 8 den sonra düşük riski yok diye bişey yok aslında sadece azalıyor :) inşallah sağlıkla ilerlerizKizlar siz ne zaman ese dosta soylemeyi dusunuyorsunuz? 8inci haftadan itibaren soyleyebilirsiniz diyorlar. 8inden sonra dusuk riski yok degil mi?
Hayırlı olsun bebişin. Gs kese boyutu demek kaç mm dedi ultrason verdiyse atabilirsin burayaİşte burda diye gösterdi ben hiçbir şey görmüyorum dedim daha çok küçük dedişüpheli GS nedir diye googleden arastirinca GS anlamı kese diye okudum bi işgillendim açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?