Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

38 üstü önemlidir ama 37 olduğunda hemen önlem almalısın canım. Doktor asistanıyım, önemse 37 olduğunda da . Ateş paroldan daha zararlı
Hemen üstümü çıkardım canım meyve sebze ıhlamur limonlu su ne bulduysam böyle besleniyorum. Üstümü çıkarınca farkediyor hemen 36.7 oldu inşallah yükselmeden geçer gider her şeye stres olmaktan çok yıprandım

Korkma bende aynı durumdayım hapşurmaktan kasıklarım zonkluyor. Ateşinin yükseleceğini anladığın anda hemen anlattığım şekilde önlem al. Grip falan çok önemli değil ama ateş sakıncalı. Bende takipteyim yükselmeye basladığı anda durduruyorum. Yükselirse sıkıntı yani

Tamamdır canım zaten böyle giderse yarın yine de uğricam bir doktora

Adet olacakmisim gibi bacaklarim sizliyor midem bulaniyor sanki adetim baslayacak gibi kramp var. Ve pembelik geldi silince. Bunu yasayan var mi?
Progestan al hemen alttan yada acile git yazsınlar kramp varsa önlem alman lazım kuzum

Valla hamileliğin başında şu pis hastalığın denk gelmesi çok kötü oldu. Dün bütün gün düşük yapıcam sandım kasık sancısından ne tadım kaldı ne tuzum yani
Bugün de ben öyleyim ya saçma sapan bi ağrı var belim kasığım gezip duruyor şimdi de sol tarafım ağrıyor

Nasıl oldun canım?
Bacaklarim fena sizliyor canim bir daha pembelik gelmedi ama korkuyorum belimde de agri var. Sabah yoktu agri. Bulanti da var. Burda doktorlar ulasilamaz haftasonu. Malesef yarini beklicem. Boyle bir ulkede yasiyorum ne yazik ki acil bile bakmaz buna..

Doktor vermeden almak dogrumu bilemiyorum canim ve burda zaten acik exzane bulup almam lazim tecetesiz veriyorlar mi bilmiyorum bugun pazar heryer kapali..
Şuan nasılsın peki uzan dinlen kuzum

Doktor vermeden almak dogrumu bilemiyorum canim ve burda zaten acik exzane bulup almam lazim tecetesiz veriyorlar mi bilmiyorum bugun pazar heryer kapali..
Doktorun varsa arayıp sorabilirsin aslında

Kizlar siz ne zaman ese dosta soylemeyi dusunuyorsunuz? 8inci haftadan itibaren soyleyebilirsiniz diyorlar. 8inden sonra dusuk riski yok degil mi?
Ins saglikli bir sekilde 30lara kadar geliriz
Ben 7. Hafta da doktora gidebilcem doktordan sonra ailelere söyleriz diye düşünüyorum

Hangi ülke ya ne kadar saçma bisey bu. Sata göre kaç haftalıksın 5 mi

Bugün de ben öyleyim ya saçma sapan bi ağrı var belim kasığım gezip duruyor şimdi de sol tarafım ağrıyor
Ben bunu doktora tarif ettiğimde rahimdeki büyümeden kaynaklı yanlarda bulunan ligament bağları geriliyor ondan oluyor dedi dün. Çok normal dedi. Benim de dün çok ağrıyordu bugün daha iyi

Ay canım hangi ülke de yaşıyorsun acil vs yok mu hastanede

Ben bunu doktora tarif ettiğimde rahimdeki büyümeden kaynaklı yanlarda bulunan ligament bağları geriliyor ondan oluyor dedi dün. Çok normal dedi. Benim de dün çok ağrıyordu bugün daha iyi
Ah benimde tam yanlarda iç çamaşırının kestiği yerler tam olarak bugün sadece solda oldu ve belim de ağrıdı

Valla hamileliğin başında şu pis hastalığın denk gelmesi çok kötü oldu. Dün bütün gün düşük yapıcam sandım kasık sancısından ne tadım kaldı ne tuzum yani
Sorma. Yani ağrılar ateş vs katlanırım hiç önemli değil ama insan bebeği için korkuyormuş şimdiden böyle hissetmek ne tuhaf

Ah benimde tam yanlarda iç çamaşırının kestiği yerler tam olarak bugün sadece solda oldu ve belim de ağrıdı
Valla ben dün baktım çok ağrıyor bi tane progestan fitil kullandım. Rahatlattı o beni sanki. Bel ağrısı normal bu arada canım bende de oluyor ara ara. Doktorun ilk sorduğu bel ağrıların basladı mı olmustu

Bana da doktorum ağrılar kramplar olur rahim büyümesinden kaynaklı demişti canım ama kanama olursa gel demişti. Kanamayı takip et ama kötü de düşünme yarın da doktoruna bir git istersen

Şuan nasılsın peki uzan dinlen kuzum
Hala ayni kuzum belime ara ara agri giriyor asiri derecede bacaklarimda ve ayaklarimda sizi var. Simdi yine cis yaptim yine geldi fotosunu koyuyorum. Kusura bakmayin lutfen. Paylasmak istedim belki tecrube eden vardir çok korkuyorum

Eklentiler

• IMG_2993.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…