Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Evet oksapar 4000 kullanıyorum

Kızlar selam ben 6+5 teyim. Benim de eylül ayında bi kaybım oldu gelişimi durmuştu sonrasında trombofili yaptırdım ben pai genim homozigot çıktı. Herkes büyük ihtimalle iğne verirler demişti genetikçi de biz düşüğü bu gene bağlamayız ama kadın doğumcular tedbiren verir doktorunuz bilir dedi. Doktorum 4.haftada aspirin başladı bir kez kanama yapınca bıraktım. Ve kanama alanı oluşmuştu. Hala da lekelenmeler var kahverengi. Sonrasında perinatoloğa gittim çok ilgili bi kadındı aslında baya inceledi şükür kanama alanı vs görmedi zaten progestan alıyorum. Lekelenme için dozunu arttırdı. İğneyi sorduğumda pai geninden bi şey olmaz biz ona hiçbi kan sulandırıcı başlamıyoruz dedi. Homozigot olduğunu söyledim yok gerek yok dedi. Devlette iyi de bi doktordu. Velhasıl iğne vermedi aspirini de bıraktım zaten. ama benim ilk düşüğümde ne kanama ne leke yoktu bunda olmasını ben de aspirine bağladım biraz. Yine de korkuyorum ya herkes iğne kullanıyor bana hiçbi şey vermediler inşallah gelişim durmaz yine

Kalp atisini duymusmuydunuz

benimde 7 yasinda oglum var onda tam hatirlamiyorum ama agrilarim vardi. sonra 2 dusuk oldu onlarda belirti yoktu hic onun icinde biraz tedirginim insallah hayirlisi olur

insallah hayirlisi olur hepimiz icin. benim oglum var 7 yasinda onda saglikli gebelik gecirdim agrilarim oluyordu kac haftada oluyordu tam hatirlamiyorum. sonra 2 dusuk yasadik kan pihtilasmasi cikti simdi iyne kullaniyorum yine ayni seyleri yasamakdan korkuyorum insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz

Ben hem iğne hem coraspin kullanıyorum. 3 genimde heterozigot yatkınlık var. Daha önce de söylediğim gibi benim doktorum tekrarlayan gebelik kayıplarında elimizdeki tek silah kan sulandırıcı dedi. 3 gebelik kaybım var ve benm doktorum bunu uygun gördü. Bundan önce gittiğim prof bi doktor iğneye gerek görmemişti ama benim içime sinmedi çünkü 3 tane kaybım var bi kere de bu sekilde denemek istiyordum, allah gönlüme göre bi doktor buldurdu sonunda. Her doktorun görüşü farklı en içine sineni bulana kadar devam et bence

Bu pıhtılaşma nereden başımıza bela oldu ya covidden sonra bütün ülkede pıhtılaşma bozukluğu cıktı

Kalp atisini duymusmuydunuz
Yok haftaya çağırdı kalp atışı için. Bugün daha iyiyim bu arada dün çok ağrım olunca 1 tane progestan kullandım geçirdi o krampları. Hapşurmaktan oldu bence o ağrı. Grip geçiriyorum ve günde 50 kez en az hapşuruyorum karın kaslarım bile ağrıdı artık

Bu pıhtılaşma nereden başımıza bela oldu ya covidden sonra bütün ülkede pıhtılaşma bozukluğu cıktı
evet ya ben Turkiyede yasamiyorum amma cok garip bisey once ki gebeliyim saglikli gecti covidden sonra cikti 2 kez covid olduk. asilarida yaptirdik simdi pismanim aşi yapmazdim keske diyorum

evet ya ben Turkiyede yasamiyorum amma cok garip bisey once ki gebeliyim saglikli gecti covidden sonra cikti 2 kez covid olduk. asilarida yaptirdik simdi pismanim aşi yapmazdim keske diyorum
Valla bende çok pişmanım. Covidden önce sorunsuz gebelik geçiren arkadaşlarım covidden sonra bi türlü ikinciyi yapamadı. Aşılarla genetiğimizi bozdular. 10 tane doktor gezdim hepsi de kaç doz aşı olduğumu sordu

Kızlar benimde pai gende mutasyon tam hatırlamıyorum raporu ama genetik dru hafif pıhtılaşma ilaç gerektirmez dedi sonrasında 3 düşük yaşayınca kadın doğum drum iğne ve 12. Haftaya kadar coraspin verdi. Belki denk geldi belki iğne sayesinde bilmiyorum kızım sağlıkla doğdu şükür. Şimdi ki hamileliğimde yine iğne verildi. Çok zor her gün yapmak 9 ay boyunca ama ufakta olsa bi risk varsa böylesini tercih ederim.

hayırlı olsun sağlıcaklala gelsin bebelerimiz kan sulandırıcıya ne zamana başlattı doktorun acaba canım

Canım benim doktorum pıhtılaşma olsada olmasada iğne başlatıcam demişti ilk kaybım olduğunda. Beta takibinden beri de kullanıyorum iğneyi

Canım benim doktorum pıhtılaşma olsada olmasada iğne başlatıcam demişti ilk kaybım olduğunda. Beta takibinden beri de kullanıyorum iğneyi
bende düşük riskinden dolayı hemen başlatmak istemedi sanırım keseyi görünce başlayalım aslında hemen başlamamız lazım demişti bakalım salı günü kontrolümde belki başlatır

Sabah bulantılarınız başl
bende düşük riskinden dolayı hemen başlatmak istemedi sanırım keseyi görünce başlayalım aslında hemen başlamamız lazım demişti bakalım salı günü kontrolümde belki başlatır
Evet genelde kese görününce başlatılıyormuş. Devletteki doktor bana tek düşükte iğneye gerek yok dedi ama kendi doktorum hem doçent hemde riskli gebelik uzmanı o yüzden kendi doktorum ne derse onu yapıyorum sanıyorum bu konuda doktorolar ikiye ayrılıyor

Bugün biraz rahmim de ağrı var benim tam ağrı da diyemem aslında bi doluluk hissi var biraz endişelendiriyor

Ayy bende cuma günü öğrendim testim pozitif çıktı akşamına kanda Total HCG testi yaptırdık sonuç 1194.7 çıktı cuma gecesi

Doktora gittim dün kese var dedi ama sekreterine de GS şüpheli dedi anlayamadım önümüzdeki cumartesi bi daha muayeneye gidicem bakalim

Doktora gittim dün kese var dedi ama sekreterine de GS şüpheli dedi anlayamadım önümüzdeki cumartesi bi daha muayeneye gidicem bakalim
Hayırlı olsun gebeliğiniz kese karından mı görüldü benim en son gittiğimde değerim 1028di ama kese gözükmemişti henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…