Bence hamileliğin başındayız ya vücut halsiz ve yorgun düşüyor ondan da olabilir ben de sürekli bal limon tüketiyorum bol bol da suValla sürekli olumsuz olumsuz konusmayayım diyorum ama iki gündür gripten perişan haldeyim. Arka arkaya 5 kez hapşuruyorum kasıklarıma sancılar giriyor. Gecenin bu saatinde sıcak su bal limon yaptım onu içiyorum bi nebze sanki rahatlatıyor
Olur benceBu arada topiğin sahibi yok ben alabilirim liste yaparız daha kolay takip edebiliriz
26 Ocak ama Pcos var geç yumurtladım 25,26 Şubat pikti 27 de çatladıSon adetin ne zamandı
benim geç döllenme oldu canım o yüzden yumurtlama tarihimi bilmiyorum kan tahlilim en son 100 dü perşembe günüCanım merhaba doğum zamanı 19 Kasım gözüküyor benim de 20 Kasım gözüküyor eğer hamileysem tabi ki bugün test yaptım silik çizgi çıktı senin yumurtlama ne zamandı biliyormusun kan tahlili mi yaptırdın merak ettim sağlıkla al kucağına inşallah
Çok yeni o zaman26 Ocak ama Pcos var geç yumurtladım 25,26 Şubat pikti 27 de
Bide ilaç içmeden gribi atlatmak çok zor. Uyumak istiyorum şöyle deliksizBence hamileliğin başındayız ya vücut halsiz ve yorgun düşüyor ondan da olabilir ben de sürekli bal limon tüketiyorum bol bol da su
Aa anladım canım evet farklı o zamanbenim geç döllenme oldu canım o yüzden yumurtlama tarihimi bilmiyorum kan tahlilim en son 100 dü perşembe günü
Evet çok yeni silik çıktı sabah tekrarlıcam inşallah koyulaşır uyuyamadım heyecandan bir de batmalarım var sağ tarafıma yatamıyorum resmen bu kadar yoğun oluyor mu bu ağrılar yaÇok yeni o zamanptesi kan verirsin hcg yükselir o zamana kadar
Evet ağrılar yoğun oluyor ya ben regli günüme denk gelen günde sürekli wc gittim regl olcam zannederek. Karnım belim felaket ağrıyordu. Test yapınca bize de haber verEvet çok yeni silik çıktı sabah tekrarlıcam inşallah koyulaşır uyuyamadım heyecandan bir de batmalarım var sağ tarafıma yatamıyorum resmen bu kadar yoğun oluyor mu bu ağrılar yakızım da hiç hatırlamıyorum ne yaşadığımı
Ayy kızlar sanırım koyulaşmış hamileyimmmmEvet ağrılar yoğun oluyor ya ben regli günüme denk gelen günde sürekli wc gittim regl olcam zannederek. Karnım belim felaket ağrıyordu. Test yapınca bize de haber ver
Canımm hayırlı olsun Allah sağlıkla ilerlemek nasip etsinAyy kızlar sanırım koyulaşmış hamileyimmmm
Amin inşallah canımm en önemlisi sağlıkla ilerlemesi zaten çok teşekkür ederimCanımm hayırlı olsun Allah sağlıkla ilerlemek nasip etsin
Ilk gebeliğin hiç agrim olmadi merdivenleri 2ser 3 er koşarak çıkarken ay ben hamileyim yahu diyip duzeltiyordum kendimi o kadar haberim yoktu. Ama bu sefer agrim da oldu halsizlik tansiyon düşüklüğü ne ararsan var :) her surec kendine özel oluyor içini ferah tut canim.merhaba kizlar benim gebelik bu gun 6 haftalik oldu keseyi 4 hafta 5 gunde gormusduk. bir daha ki randevuyu 6 hafta 3 ya 4 gunune verdi kalp atisinida duyariz diye.ama ben simdiye kadar hic belirti hiss etmiyorum her kesde kasik agrisi oluyor bende hic yok. acaba sorunmu var diye? bende 2 dusuk oldu kan pihtisi cikti simdi kan sulandirici ve progesteron kullaniyorum bu 3 gunu nasil sabr ederim bilemiyorum
Vallahi bende diyorum ki keşke ağrım olmasa huzurla geçirsem günlerimi.. Öncesinde benimde düşüklerim var bu yüzden herseyi çok takıyoruz kafaya ama hersey olacağına varır bu mübarek günlerde rabbim karnımızdaki yavrulara sıhhat versin sağlıkla kucaklamak nasip etsin inşallahmerhaba kizlar benim gebelik bu gun 6 haftalik oldu keseyi 4 hafta 5 gunde gormusduk. bir daha ki randevuyu 6 hafta 3 ya 4 gunune verdi kalp atisinida duyariz diye.ama ben simdiye kadar hic belirti hiss etmiyorum her kesde kasik agrisi oluyor bende hic yok. acaba sorunmu var diye? bende 2 dusuk oldu kan pihtisi cikti simdi kan sulandirici ve progesteron kullaniyorum bu 3 gunu nasil sabr ederim bilemiyorum
Yarın beta baktıracak mısınAmin inşallah canımm en önemlisi sağlıkla ilerlemesi zaten çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?