Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bence hamileliğin başındayız ya vücut halsiz ve yorgun düşüyor ondan da olabilir ben de sürekli bal limon tüketiyorum bol bol da su

benim geç döllenme oldu canım o yüzden yumurtlama tarihimi bilmiyorum kan tahlilim en son 100 dü perşembe günü

Çok yeni o zaman ptesi kan verirsin hcg yükselir o zamana kadar
Evet çok yeni silik çıktı sabah tekrarlıcam inşallah koyulaşır uyuyamadım heyecandan bir de batmalarım var sağ tarafıma yatamıyorum resmen bu kadar yoğun oluyor mu bu ağrılar ya kızım da hiç hatırlamıyorum ne yaşadığımı

Merhabalar, tekrar Kasım annesi olacağım için çok heyecanlıyım Regl gecikmesinin 2.günü dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı ama hissediyordum 4.günü tekrar yaptım çift çizgiyi gördüm beklemek gerçekten önemliymiş Uzun yoldayım, gribim baştan zor başladık bakalım umarım keyifli, sağlıkla geçer benim de sizlerinde serüveni Rabbim isteyen, bekleyen herkese nasip etsin

Evet ağrılar yoğun oluyor ya ben regli günüme denk gelen günde sürekli wc gittim regl olcam zannederek. Karnım belim felaket ağrıyordu. Test yapınca bize de haber ver

Evet ağrılar yoğun oluyor ya ben regli günüme denk gelen günde sürekli wc gittim regl olcam zannederek. Karnım belim felaket ağrıyordu. Test yapınca bize de haber ver
Ayy kızlar sanırım koyulaşmış hamileyimmmm

Eklentiler

• IMG_0727.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_0720.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_0725.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_0726.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 10
Dünkü böyleydi koyulaşma var dimi ben farkı görebiliyorum ama siz de görebiliyor musunuz?

Eklentiler

• IMG_0696.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 8
merhaba kizlar benim gebelik bu gun 6 haftalik oldu keseyi 4 hafta 5 gunde gormusduk. bir daha ki randevuyu 6 hafta 3 ya 4 gunune verdi kalp atisinida duyariz diye.ama ben simdiye kadar hic belirti hiss etmiyorum her kesde kasik agrisi oluyor bende hic yok. acaba sorunmu var diye? bende 2 dusuk oldu kan pihtisi cikti simdi kan sulandirici ve progesteron kullaniyorum bu 3 gunu nasil sabr ederim bilemiyorum

Ilk gebeliğin hiç agrim olmadi merdivenleri 2ser 3 er koşarak çıkarken ay ben hamileyim yahu diyip duzeltiyordum kendimi o kadar haberim yoktu. Ama bu sefer agrim da oldu halsizlik tansiyon düşüklüğü ne ararsan var :) her surec kendine özel oluyor içini ferah tut canim.

Vallahi bende diyorum ki keşke ağrım olmasa huzurla geçirsem günlerimi.. Öncesinde benimde düşüklerim var bu yüzden herseyi çok takıyoruz kafaya ama hersey olacağına varır bu mübarek günlerde rabbim karnımızdaki yavrulara sıhhat versin sağlıkla kucaklamak nasip etsin inşallah bende keseyi gördüm, bende kan sulandırıcı kullanıyorum biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbime kalmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…