Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Benim muayenede rahim kalınlığı ince demişti. Hamileliklerde daha kalın bekleriz düşük tehtidide olabilir dış gebelikte demişti. Bende o sebeple o zmn kullanmayayım dedim kan sulandırıcıyı bence başla dedi. İnşallah bi sorun olmaz ya 28,29,30. Günlerde pembe akıntıyla karışık lekelenmem olmuştu. Geçti şükür inşallah rahim içi gebeliktir

inşallah içini ferah tut tekrar lekelenme yaşarsan doktora hemen görün kesinlikle.Bende tekrar bi randevumda sorayım.Kızlar birde bugün farkettim benim göğüs etrafım resmen pul pul soyuluyor

Kızlar 5+5 im kahverengi lekeden sonra bugün regl kanaması gibi kanama yaşadım doktor düşük önleyici iğne verdi kese duruyor yaşayan var mı bunu?

Kızlar 5+5 im kahverengi lekeden sonra bugün regl kanaması gibi kanama yaşadım doktor düşük önleyici iğne verdi kese duruyor yaşayan var mı bunu?
Evet yaşadım yaşıyorum şuanda hala. Zaten progestan iğne ve fitil kullandığım için bana extra o tarz düşük önleyici iğne yapılmadı. Ama kan uyuşmazlığı iğnesi oldum. Azalmıştı dünden beri tekrar adet başlamış gibi gelmeye başladı. İstirahat verdiler. Bol su içmek gerekiyor. Başkada yapacak birşey yok maalesef.

Merhaba arkadaşlar. 5 haftalık hamileyim, bugün keseyi gördük doktor hersey yolunda dedi. Progesteron değerim de iyi. Ama gelin görün ki sabah doktordan döndüğümden beri sol kasığımda bıçak batması şeklinde ağrı var ve hala da devam ediyor geçmedi bi türlü. Cok korkuyorum cünkü 3 gebelik kaybım var. Hersey yolunda gözükmesine rağmen allah korusun düşük falan olur mu içimi rahatlatsın biri ne olur

Merhaba arkadaşlar. 5 haftalık hamileyim, bugün keseyi gördük doktor hersey yolunda dedi. Progesteron değerim de iyi. Ama gelin görün ki sabah doktordan döndüğümden beri sol kasığımda bıçak batması şeklinde ağrı var ve hala da devam ediyor geçmedi bi türlü. Cok korkuyorum cünkü 3 gebelik kaybım var. Hersey yolunda gözükmesine rağmen allah korusun düşük falan olur mu içimi rahatlatsın biri ne olur

Selam kizlar bende beklemiyordum korunuyorduk kaza kurşununa gittim 4. Olacak hayla kabullenmis degilim ama testte çift çizgiyi gordum
Sat 2 şubat bat 4 mart
Sanirim 5 haftalik gibi bişeyiz
Ve bebeğim 1 yaşinda daha 2024 mart ona ihanet ettim gibi hayirlisi olsun

Benim de oluyor canım bir gün oluyor bir gün olmuyor zaten doktor kontrol ettiyse her şey yolundadır inşallah dinlen bol bol

Merhaba gittim keseyi gördük şükür bir sorun yok şimdilik
Ay çok şükür. Şimdi birde kalp atışı duyma stresi var doktor beni haftaya çağırdı tekrar kalp atışı için. Ama şu ağrılar çok canımı sıkıyor geçse öyle rahat edecek ki içim. Önceki kayıplar yüzünden ağrıdan nefret ediyorum

Hayır öyle düşünme ağrılar aksine rahmin büyüdüğüne bebenin iyi olduğuna işaret

Hepimizin aynı durumları yaşaması içimi rahatlatıyor:) normal demekki diyorum. Ama bende birden bire bayılacak gibi oluyorum böyle bi durum yaşayan varmi? İş güç yapamıyorum yahu
Canım tansiyonun düşüyordur, ölçtükten sonra düşük çıkarsa ayakları yükseğe kaldırıp uzan benim sorunum da kasık batması ağrı

Sizin pıhtılaşma sonucunuz heterozigot mu kızlar?

Sizin pıhtılaşma sonucunuz heterozigot mu kızlar?
Bana pıhtılaşma yaptırmadı doktorum. 9 haftalık kalbi durunca ikinci gebelikte pıhtılaşma olsa da olmasa da iğne başlıcam demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…