Pıhtılaşma varsa kesin başlar o zamankan pıhtılaşmam olduğu için kese göründükten sonra kan sulandırıcı iğneye başlayacak
Benim muayenede rahim kalınlığı ince demişti. Hamileliklerde daha kalın bekleriz düşük tehtidide olabilir dış gebelikte demişti. Bende o sebeple o zmn kullanmayayım dedim kan sulandırıcıyı bence başla dedi. İnşallah bi sorun olmaz ya 28,29,30. Günlerde pembe akıntıyla karışık lekelenmem olmuştu. Geçti şükür inşallah rahim içi gebeliktirevet Allah korusun dış gebelik düşük için önlem amaçlı sanırım kese görününce başlatacak bana da sanırım
tekrar randevumda sorayım tedirgin oluyorum başlamam lazım ama kese görününce diyor doktor
inşallah içini ferah tut tekrar lekelenme yaşarsan doktora hemen görün kesinlikle.Bende tekrar bi randevumda sorayım.Kızlar birde bugün farkettim benim göğüs etrafım resmen pul pul soyuluyorBenim muayenede rahim kalınlığı ince demişti. Hamileliklerde daha kalın bekleriz düşük tehtidide olabilir dış gebelikte demişti. Bende o sebeple o zmn kullanmayayım dedim kan sulandırıcıyı bence başla dedi. İnşallah bi sorun olmaz ya 28,29,30. Günlerde pembe akıntıyla karışık lekelenmem olmuştu. Geçti şükür inşallah rahim içi gebeliktir
ne kadar zaman olduBenimde kasık ağrısı bir iki gündğr azaldı ikinci gebeliğim ama ilkini unutmuşum neler yaşadım ne zaman başladı
Evet yaşadım yaşıyorum şuanda hala. Zaten progestan iğne ve fitil kullandığım için bana extra o tarz düşük önleyici iğne yapılmadı. Ama kan uyuşmazlığı iğnesi oldum. Azalmıştı dünden beri tekrar adet başlamış gibi gelmeye başladı. İstirahat verdiler. Bol su içmek gerekiyor. Başkada yapacak birşey yok maalesef.Kızlar 5+5 im kahverengi lekeden sonra bugün regl kanaması gibi kanama yaşadım doktor düşük önleyici iğne verdi kese duruyor yaşayan var mı bunu?
Benimde 8 ocak son adet 2 hft geç döllenme olmuş 6+3 üm henüz bebeği göremedimbenim de son adet tarihi 8 ocak ama geç döllenme olmuş 22 ocak olarak güncellendi ona göre 6+0 şu anda
Sizin pıhtılaşma sonucunuz heterozigot mu kızlar?Benim doktorum kanda artışı görünce başlattı keseyi beklemedi. Çarşamba keseyi gördük 5 kutu daha yazdı iğne
Sizin pıhtılaşma sonucunuz heterozigot mu kızlar?Salı günü randevum var tekrar söyleyeyim umarım başlatır iğneye
Merhabaa gittiniz mi doktoraYaa hayır olsun senin deedoktor bir şey söyledi mi bana biraz küçük olmasıyla ilgili negatif konuştu yarın biz de tekrar gideceğiz
Benim de oluyor canım bir gün oluyor bir gün olmuyor zaten doktor kontrol ettiyse her şey yolundadır inşallah dinlen bol bolMerhaba arkadaşlar. 5 haftalık hamileyim, bugün keseyi gördük doktor hersey yolunda dedi. Progesteron değerim de iyi. Ama gelin görün ki sabah doktordan döndüğümden beri sol kasığımda bıçak batması şeklinde ağrı var ve hala da devam ediyor geçmedi bi türlü. Cok korkuyorum cünkü 3 gebelik kaybım var. Hersey yolunda gözükmesine rağmen allah korusun düşük falan olur mu içimi rahatlatsın biri ne olur
Merhaba gittim keseyi gördük şükür bir sorun yok şimdilikMerhabaa gittiniz mi doktora
Ay çok şükür. Şimdi birde kalp atışı duyma stresi varMerhaba gittim keseyi gördük şükür bir sorun yok şimdilik
Daha 25 aylıkne kadar zaman oldu
Hayır öyle düşünme ağrılar aksine rahmin büyüdüğüne bebenin iyi olduğuna işaretAy çok şükür. Şimdi birde kalp atışı duyma stresi vardoktor beni haftaya çağırdı tekrar kalp atışı için. Ama şu ağrılar çok canımı sıkıyor geçse öyle rahat edecek ki içim. Önceki kayıplar yüzünden ağrıdan nefret ediyorum
Canım tansiyonun düşüyordur, ölçtükten sonra düşük çıkarsa ayakları yükseğe kaldırıp uzanHepimizin aynı durumları yaşaması içimi rahatlatıyor:) normal demekki diyorum. Ama bende birden bire bayılacak gibi oluyorum böyle bi durum yaşayan varmi? İş güç yapamıyorum yahu
Ben doğurup kucağıma almadan bu endişelerden kurtulamıcam heraldeHayır öyle düşünme ağrılar aksine rahmin büyüdüğüne bebenin iyi olduğuna işaret
Bana pıhtılaşma yaptırmadı doktorum. 9 haftalık kalbi durunca ikinci gebelikte pıhtılaşma olsa da olmasa da iğne başlıcam demiştiSizin pıhtılaşma sonucunuz heterozigot mu kızlar?
Sizin pıhtılaşma sonucunuz heterozigot mu kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?