Ben deBen doğurup kucağıma almadan bu endişelerden kurtulamıcam heralde
Canım bu arada ilk muayenede benimde rahim kalınlığı iyi değildi. Yinede kan sulandırıcı başladık, 1 hafta sonra 5 haftalık olduğunda (bugün)bi gittik kese kocaman olmusBenim muayenede rahim kalınlığı ince demişti. Hamileliklerde daha kalın bekleriz düşük tehtidide olabilir dış gebelikte demişti. Bende o sebeple o zmn kullanmayayım dedim kan sulandırıcıyı bence başla dedi. İnşallah bi sorun olmaz ya 28,29,30. Günlerde pembe akıntıyla karışık lekelenmem olmuştu. Geçti şükür inşallah rahim içi gebeliktir
Sizin de mi ağrınız var? Benim de hala karın ağrım bacak ağrım vs var ben de aynı şekilde korkuyorum daha önce kayıplarım olduğu için ağrıdan ama dua edelim Allah’ın izniyle bir sorun çıkmaz inşallahAy çok şükür. Şimdi birde kalp atışı duyma stresi vardoktor beni haftaya çağırdı tekrar kalp atışı için. Ama şu ağrılar çok canımı sıkıyor geçse öyle rahat edecek ki içim. Önceki kayıplar yüzünden ağrıdan nefret ediyorum
Anladım canımBana pıhtılaşma yaptırmadı doktorum. 9 haftalık kalbi durunca ikinci gebelikte pıhtılaşma olsa da olmasa da iğne başlıcam demişti
Evet ya bugün doktordan döndüğümden beri özellikle sol kasığıma sanki iğneler batıyor uzansam uzanamıyorum kalksam kalkamıyorum. Doktor normal diyor da insan kötü tecrübelere sahip olunca endişeleniyor işte. İnşallah sağlıkla doğum haberleri verelim birbirimizeSizin de mi ağrınız var? Benim de hala karın ağrım bacak ağrım vs var ben de aynı şekilde korkuyorum daha önce kayıplarım olduğu için ağrıdan ama dua edelim Allah’ın izniyle bir sorun çıkmaz inşallah
Ay çok sevindim benim sanırım erken yumurtlama adetten iki gün sonra değerim 1028di kızımda iki gün sonra 130 çıkmıştıCanım bu arada ilk muayenede benimde rahim kalınlığı iyi değildi. Yinede kan sulandırıcı başladık, 1 hafta sonra 5 haftalık olduğunda (bugün)bi gittik kese kocaman olmus
O korkular doğurana kadar geçmicek şimdi benim hedefim 12 haftayı geçmekEvet ya bugün doktordan döndüğümden beri özellikle sol kasığıma sanki iğneler batıyor uzansam uzanamıyorum kalksam kalkamıyorum. Doktor normal diyor da insan kötü tecrübelere sahip olunca endişeleniyor işte. İnşallah sağlıkla doğum haberleri verelim birbirimize
ya benim doktorum niye başlatmadı hepiniz başlamışsınız kan sulandırıcıya sonra da bi sorun olsa bundan dolayı diye düşün dur işin yoksa ofCanım bu arada ilk muayenede benimde rahim kalınlığı iyi değildi. Yinede kan sulandırıcı başladık, 1 hafta sonra 5 haftalık olduğunda (bugün)bi gittik kese kocaman olmus
ya benim doktorum niye başlatmadı hepiniz başlamışsınız kan sulandırıcıya sonra da bi sorun olsa bundan dolayı diye düşün dur işin yoksa of
Evet o hiç sorun olmuyor ya toparlıyor kendini. Sende böyle ağrı sızı oldu mu hiçAy çok sevindim benim sanırım erken yumurtlama adetten iki gün sonra değerim 1028di kızımda iki gün sonra 130 çıkmıştıbelki o sebeple incedir dedim toparlamıştır artık umarım sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Bende 6 haftayı sağlıkla atsam gerisi gelir diyorumO korkular doğurana kadar geçmicek şimdi benim hedefim 12 haftayı geçmeköncekinde 9. Haftada elenmiştim
Bu sefer ilerlicez dur bakalım inanıyorum hepimize bayrağı alcazBende 6 haftayı sağlıkla atsam gerisi gelir diyorumilkinde kalp atışı zayıftı 6da elenmiştim
Valla şu saçma sapan kasık ağrısı yokken gayet umutluydum ama bu başladığından beri keyfim çok kaçıkBu sefer ilerlicez dur bakalım inanıyorum hepimize bayrağı alcaz
Kasık ağrısı olması iyi bişey aslında sürekli devam eden ve şiddetli değilseValla şu saçma sapan kasık ağrısı yokken gayet umutluydum ama bu başladığından beri keyfim çok kaçıkinşallah yarın bitmiş gitmiş olur
Ya şöyle tarif edeyim özellikle sol kasığımda bıçak batması gibi bi girip bi çıkan ağrı. Bugün öğleden beri var yani öncesinde bu kadar belirgin değildi. Arada sağ tarafta da oluyorKasık ağrısı olması iyi bişey aslında sürekli devam eden ve şiddetli değilse
Benim bi kaç gün önce gece yatarken sürekli adet olacakmışım gibi ağrı oldu. Şimdi de sadece bir süre oturup ayağa kalktığımda ya da aniden kalktığımda yine kasıklarıma bıçak batması adet sancısı gibi ağrılar giriyor. Bunlar normal ağrılar kanama olmadığı sürece sıkıntı yok korkma kızımda da oldu bu ağrılar 9 10. Haftaya kadar sürdü bebik büyüyor rahim büyüyor kaslar çalışıyor normal merak etmeEvet o hiç sorun olmuyor ya toparlıyor kendini. Sende böyle ağrı sızı oldu mu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?