4. Haftamda aynı ağrı oldu. 7. Haftamdayım. Normal bence o ağrılarYa şöyle tarif edeyim özellikle sol kasığımda bıçak batması gibi bi girip bi çıkan ağrı. Bugün öğleden beri var yani öncesinde bu kadar belirgin değildi. Arada sağ tarafta da oluyor
Cansın ya böyle tecrübe etmiş kişilerden duyunca insan rahatlıyorBenim bi kaç gün önce gece yatarken sürekli adet olacakmışım gibi ağrı oldu. Şimdi de sadece bir süre oturup ayağa kalktığımda ya da aniden kalktığımda yine kasıklarıma bıçak batması adet sancısı gibi ağrılar giriyor. Bunlar normal ağrılar kanama olmadığı sürece sıkıntı yok korkma kızımda da oldu bu ağrılar 9 10. Haftaya kadar sürdü bebik büyüyor rahim büyüyor kaslar çalışıyor normal merak etme
Hadi inşallah benimkide başladığı gibi bitsin rahat edeyim. Sağlıkla doğduğunda totosunu ısıracağım beni bu kadar ürküttüğü için4. Haftamda aynı ağrı oldu. 7. Haftamdayım. Normal bence o ağrılar
Benim düşüklerde çok şiddetli belim ağrıyordu ordan anlıyordum ama kasıkta da ağrı oluyordu. Belli bi aşamayı atlattıktan sonra rahatlarım ya bak bugün kese güzel hormonlar güzel olmasına rağmen kasıkta ağrı olunca dağıldım hemen. Ama söylediğin mantıklı rahim büyüyor sonuçta elbet bi ağrı olacakBen üç düşük yaşadım ve onlarda hiç belirti yoktu ağrı falan. Düşüklerimde şöyle gerçekleşti adet başlangıcı gibi lekelenmeler başladı sonra sökülme başlayınca adet sancısı olmaya başladı. Yani şu an ki ağrılar normal ben ağrımayınca aksine telaş yapıyorum
Anladım bana da ağır kaldırma ve dinlen dedi bekleyip göreceğiz o zamanEvet yaşadım yaşıyorum şuanda hala. Zaten progestan iğne ve fitil kullandığım için bana extra o tarz düşük önleyici iğne yapılmadı. Ama kan uyuşmazlığı iğnesi oldum. Azalmıştı dünden beri tekrar adet başlamış gibi gelmeye başladı. İstirahat verdiler. Bol su içmek gerekiyor. Başkada yapacak birşey yok maalesef.
gerçekten mi oh içimi rahatlattınız teşekkür ederimmmKese görünene kadar zaten pıhtılaşmadan kaynaklı bi sıkıntı olmuyor ondan başlatmamıştır
Sizi üzmek istemiyorum ama neden olmuştu söylediler mi acabaaO korkular doğurana kadar geçmicek şimdi benim hedefim 12 haftayı geçmeköncekinde 9. Haftada elenmiştim
Kan uyuşmazlığı vardı bizde bizim tahminimiz o yönde çünkü kanama vs olmadı iğne yapılmadı haliyle. 5. Haftamda yapılan indirect coombs testim pozitifti sadece o sebepten olduğunu düşünüyoruz ama doktorum kromozom bozukluğu olabilir demiştiSizi üzmek istemiyorum ama neden olmuştu söylediler mi acabaa
Ben de kan uyuşmazlığından korkuyorum. Yapılacak bir şey var mı bu süreçte ek aldığınız önlemler filanKan uyuşmazlığı vardı bizde bizim tahminimiz o yönde çünkü kanama vs olmadı iğne yapılmadı haliyle. 5. Haftamda yapılan indirect coombs testim pozitifti sadece o sebepten olduğunu düşünüyoruz ama doktorum kromozom bozukluğu olabilir demişti
Kan uyuşmazlığı var mı sizde ? Ben bu gebeliğimde tekrar test yaptırdım negatif çıktı önceki düşükte iğne yapılmıştı çünkü şuan vücudumda antikor yok şükür ki. Kan sulandırıcı da kullanıyorum. 10. Haftaya kadar da ilişkiyi yasakladı doktorum yani önlemleri aldık bundan sonrası takdiri ilahiBen de kan uyuşmazlığından korkuyorum. Yapılacak bir şey var mı bu süreçte ek aldığınız önlemler filan
Evet canım malesef bizde de kan uyuşmazlığı var. İlişki için bir şey söylemedi ama biz de dikkat ediyoruz bir iki ay idare edelim dedik. Ben de kan sulandırıcı kullanıyorum yapacak başka bir şey yok sanırım zaten başkaKan uyuşmazlığı var mı sizde ? Ben bu gebeliğimde tekrar test yaptırdım negatif çıktı önceki düşükte iğne yapılmıştı çünkü şuan vücudumda antikor yok şükür ki. Kan sulandırıcı da kullanıyorum. 10. Haftaya kadar da ilişkiyi yasakladı doktorum yani önlemleri aldık bundan sonrası takdiri ilahi
Kan sulandırıcı iğne mi kullanıyorsun?Kan uyuşmazlığı var mı sizde ? Ben bu gebeliğimde tekrar test yaptırdım negatif çıktı önceki düşükte iğne yapılmıştı çünkü şuan vücudumda antikor yok şükür ki. Kan sulandırıcı da kullanıyorum. 10. Haftaya kadar da ilişkiyi yasakladı doktorum yani önlemleri aldık bundan sonrası takdiri ilahi
İlk bebekse etkilenmiyor ikinci üçüncü bebekler etkileniyor. Benim oğlum var onda sıkıntı olmadı uyuşmazlıkEvet canım malesef bizde de kan uyuşmazlığı var. İlişki için bir şey söylemedi ama biz de dikkat ediyoruz bir iki ay idare edelim dedik. Ben de kan sulandırıcı kullanıyorum yapacak başka bir şey yok sanırım zaten başkaaynen takdir Allahtan Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Evet oksapar 4000 kullanıyorumKan sulandırıcı iğne mi kullanıyorsun?
Teşekkür ederimmİlk bebekse etkilenmiyor ikinci üçüncü bebekler etkileniyor. Benim oğlum var onda sıkıntı olmadı uyuşmazlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?