Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Ya şöyle tarif edeyim özellikle sol kasığımda bıçak batması gibi bi girip bi çıkan ağrı. Bugün öğleden beri var yani öncesinde bu kadar belirgin değildi. Arada sağ tarafta da oluyor
4. Haftamda aynı ağrı oldu. 7. Haftamdayım. Normal bence o ağrılar

Şiddetli olmadığı sürece sorun yok demişti doktorum

Cansın ya böyle tecrübe etmiş kişilerden duyunca insan rahatlıyor

Ben üç düşük yaşadım ve onlarda hiç belirti yoktu ağrı falan. Düşüklerimde şöyle gerçekleşti adet başlangıcı gibi lekelenmeler başladı sonra sökülme başlayınca adet sancısı olmaya başladı. Yani şu an ki ağrılar normal ben ağrımayınca aksine telaş yapıyorum

Benim düşüklerde çok şiddetli belim ağrıyordu ordan anlıyordum ama kasıkta da ağrı oluyordu. Belli bi aşamayı atlattıktan sonra rahatlarım ya bak bugün kese güzel hormonlar güzel olmasına rağmen kasıkta ağrı olunca dağıldım hemen. Ama söylediğin mantıklı rahim büyüyor sonuçta elbet bi ağrı olacak

Anladım bana da ağır kaldırma ve dinlen dedi bekleyip göreceğiz o zaman

Sizi üzmek istemiyorum ama neden olmuştu söylediler mi acabaa
Kan uyuşmazlığı vardı bizde bizim tahminimiz o yönde çünkü kanama vs olmadı iğne yapılmadı haliyle. 5. Haftamda yapılan indirect coombs testim pozitifti sadece o sebepten olduğunu düşünüyoruz ama doktorum kromozom bozukluğu olabilir demişti

ayni ovulasyon zamani gibi beyaz akintim hala, kasik agrim baslayinca akintim da basliyor genellikle. Korkuyorum kizlar akinti normal deniyor, doktora da sordum ama hem akinti hem agri sanki her an adet olacakmisim gibi huzursuzluk yapiyor. Iki gundur mide bulantim ve hafif reflum de var nolur hepsi normal diyin

Ben de kan uyuşmazlığından korkuyorum. Yapılacak bir şey var mı bu süreçte ek aldığınız önlemler filan

Ben de kan uyuşmazlığından korkuyorum. Yapılacak bir şey var mı bu süreçte ek aldığınız önlemler filan
Kan uyuşmazlığı var mı sizde ? Ben bu gebeliğimde tekrar test yaptırdım negatif çıktı önceki düşükte iğne yapılmıştı çünkü şuan vücudumda antikor yok şükür ki. Kan sulandırıcı da kullanıyorum. 10. Haftaya kadar da ilişkiyi yasakladı doktorum yani önlemleri aldık bundan sonrası takdiri ilahi

Evet canım malesef bizde de kan uyuşmazlığı var. İlişki için bir şey söylemedi ama biz de dikkat ediyoruz bir iki ay idare edelim dedik. Ben de kan sulandırıcı kullanıyorum yapacak başka bir şey yok sanırım zaten başka aynen takdir Allahtan Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Kan sulandırıcı iğne mi kullanıyorsun?

İlk bebekse etkilenmiyor ikinci üçüncü bebekler etkileniyor. Benim oğlum var onda sıkıntı olmadı uyuşmazlık

2 düşük üstüne yaşadığım hamilelikte dr kan sulandırılmış igne vermişti. Çok zor geliyordu kullanmak sanırım 4000llikti benimki de başka bi dr a gittim detaylı tahlil olmadan bu tarz bi iğnenin kullanılması yanlis, dogum esnasında kanama bile yapabilir diye kızdı ve 4. Aydan sonra bıraktım. Çok şükür sağlıkla oğluma kavuştum

Küçük haftalarda düşükleri doktorlar pek onemsemiyorlar. Normal görüyorlar genetik bozukluklardan oturudur diye anlatiyor doktorum. 3 düşük yaptim kan sulandirici iğneyi gerçekten ihtiyacınız yoksa kullanmayın. Kendinize iğne yapmak pek de hoş bir şey degilAllah gerek etmesin kimseye insallah

Kızlar benim de sağ kasığımı oyuyorlar gibi bi ağrı var normal mi bu ağrılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…