Benim de vardı ya ama yazmadılar. İçimde iyi hisler var ama hayırlısı inşallah her şey güzel olur.Benim daha önce kimyasal gebeliğim vardı önlem olarak başladı
Ay hayırlı olsunMerhabalar ben geldimm. Bir negatif aşılama, bir negatif tüp bebekten sonra bugün doğal yoldan süpriz haberimizi aldık. Son adet günü 3 Şubat. İdrar testi ve kan bugün verildi. B hcg 693 geldi..Daha muayene olmadım haftaya gideceğim inşallah.
Benim normal olur hep 14,15 inci günlerde olur. Adet 28 günde bir olur. Muayene oldunuz mu siz. Ben sabah idrar testi pozitif çıkınca gidip kan verdim sadece daha muayene olmadım.Ay hayırlı olsunBenim de 3 Şubat ama yumurtlamam geç, galiba o yüzden betahcg dün 192’ydi. Sizin yumurtlama döneminiz normal mi?
EvetProgesteron u kanamaniz yokkenmi kullaniyosunuz
Doktor bilir onu canım en iyiBenim de vardı ya ama yazmadılar. İçimde iyi hisler var ama hayırlısı inşallah her şey güzel olur.
Daha önce kimyasal gebeliklerim olduğu için yazdı sanırım kan sulandırıcı da kullanıyorum pıhtılaşmadan dolayıNeden kullaniyorsunuz
Kanamam yok hem hapını hem iğnesini verdiProgesteron u kanamaniz yokkenmi kullaniyosunuz
annenin kanı negatif babanın pozitifse kan uyuşmazlığı oluyor bunu önceden size doktor sormamış mıydıKızlar bende şimdi de kan uyuşmazlığı sorunu çıktı. Doktor her ay indirekt coombs diye bir test yapıcaz dedi. Kan uyuşmazlığı durumu yaşayan var mı daha öncee?
tebrikler canım bişey soracağım kan sulandırıcı iğneyi doktor size keseyi gördükten sonra mı başladı çünkü bende de kan pıhtılaşması var doktor her ihtimale karşı kese görüldükten sonra başlayacağız dediGeldim canım keseyi gördük çok şükürhaftaya kalp atışı için çağırdı Allah kalp atışını duymayı da nasip etsin Allah isteyen herkese de bu duyguları yaşatsın inşallah
İlk tüp bebek tedavimde boş gebelik geçirdim kürtaj olduğumda kan uyuşmazlığı iğnesi yapmışlardı. bundan sonra ki gebeliklerde iğne olmaya gerek yok demişlerdi. Şimdi ise salı günü kanama yaşayıp acile gittim acilde tekrar bu test yapıldı ve tekrar kan uyuşmazlığı iğnesi oldum. Sanırım tek bir iğne olmak gibi bi durum yokmuş her gebelikte takip edilmesi gerekiyomuş. O gün iğneyi olduktan sonra ertesi güne kanamam azaldı lekeye döndü. Dün akşamdan beridir yine kanamaya dönmeye başladı. Sanırım kan uyuşmazlığı olduğu durumlarda bu sık yaşanıyor bu kanama durumları.Kızlar bende şimdi de kan uyuşmazlığı sorunu çıktı. Doktor her ay indirekt coombs diye bir test yapıcaz dedi. Kan uyuşmazlığı durumu yaşayan var mı daha öncee?
Doktor randevusu almıştım kan testi yaptırmak için, 70 çıkınca bir hesap yaptı ve 14-17 gibi gelebilirsin dedi kese için (5000’e göre hesapladı siz de ona göre hesap yapıp gidebilirsiniz).Benim normal olur hep 14,15 inci günlerde olur. Adet 28 günde bir olur. Muayene oldunuz mu siz. Ben sabah idrar testi pozitif çıkınca gidip kan verdim sadece daha muayene olmadım.
Merhaba bende de pıhtılaşma var kızımda ve bu gebelikte kan pozitif çıktığı için keseyi beklemeden başladık iğneyetebrikler canım bişey soracağım kan sulandırıcı iğneyi doktor size keseyi gördükten sonra mı başladı çünkü bende de kan pıhtılaşması var doktor her ihtimale karşı kese görüldükten sonra başlayacağız dedi
Teşekkür ederim 70 gelince iki gün sonra tekrar bakalım dedi mi size. Bana 500 üstü pozitif zaten dedi hiç sormadım bende o şokla. Acaba pazartesi tekrar kan versem mi ?Doktor randevusu almıştım kan testi yaptırmak için, 70 çıkınca bir hesap yaptı ve 14-17 gibi gelebilirsin dedi kese için (5000’e göre hesapladı siz de ona göre hesap yapıp gidebilirsiniz).
Yok demedi ama ben kendim asm’ye gidip tekrar verdim üç gün sonra. Aslında gitmeye gerek yok çünkü kötü bir durumda vücut kendi alarm veriyor ama biz biraz üstüne gidiyoruz. Benim bir kimyasal tecrübem var o yüzden şimdi görmek istedim yükselişini.Teşekkür ederim 70 gelince iki gün sonra tekrar bakalım dedi mi size. Bana 500 üstü pozitif zaten dedi hiç sormadım bende o şokla. Acaba pazartesi tekrar kan versem mi ?
Anladım canım inşallah sağ salim kucağımıza alırız.Yok demedi ama ben kendim asm’ye gidip tekrar verdim üç gün sonra. Aslında gitmeye gerek yok çünkü kötü bir durumda vücut kendi alarm veriyor ama biz biraz üstüne gidiyoruz. Benim bir kimyasal tecrübem var o yüzden şimdi görmek istedim yükselişini.
Sormadı şimdi bir test yaptı indirekt coombs testi negatif çıktı şükür. Her ay tekrarlicakmışız bu testi 28. Hafta da da iğne olucakmışımannenin kanı negatif babanın pozitifse kan uyuşmazlığı oluyor bunu önceden size doktor sormamış mıydı
Ben önce başka bir doktora gidiyordum o öğrendiğimde başlattı ama şimdi ki doktorum keseden sonra başlanır dedi doğrusu oymuştebrikler canım bişey soracağım kan sulandırıcı iğneyi doktor size keseyi gördükten sonra mı başladı çünkü bende de kan pıhtılaşması var doktor her ihtimale karşı kese görüldükten sonra başlayacağız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?