Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Evet her kanamaya dikkat etmemiz gerekiyormuş sen de dikkat et canım

Mrb benim son adet 11 subat caraamba test yaptim ikinci silik cikti
Hayırlı olsun hamilesiniz
kızlar ev işlerinizi yapıyor musunuz, süpürme silme gibi nasıl geçiyor günleriniz.
Kendimi iyi hissedersem yapıyorum ama bu aralar oruç da tuttugum için genel de toparlayıp robotu açıyorm canım
Kızlar keseyi gördük şükür iyi dedi doktor sadece karın ağrım devam ediyor normal mi sizcee
Belli bir dönem devam eder yerleşme ağrısı canım
Kızlaaar merhaba tekrar değerim güzel artmış cuma görürüz dedi inşallah iğne verdi kullanan var mı başka
Çok sevindim sağlıkla ilerlesin
Kızlar merhaba bende kasım annesi adayıyım bugün kontrolüm vardı kesem yarım cm olmuş. 4 hafta 5 günlük olmuşuz sizlerin nasıl gidiyor
Hoşgeldiniz kan testi verdim benden doktor randevusunu bekliyorum o zamana kadar değerim de artmış olacak
Çok mutlu oldum adiniza hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin insallah haftaua kadar kese de bebek den oluşmuş olur
Benim de hiç bebek yok gibi sadece kasiklarim ağrıyor ara ara genelde kalp atisi oluşunca belirtiler cogaiyor

Benimde kasık ağrısı bir iki gündğr azaldı ikinci gebeliğim ama ilkini unutmuşum neler yaşadım ne zaman başladı

Kızlar selamm sanırım hamileyim inanamasam da hala yurtdışında yaşadığım için kan veremiyorum testlerle koyulaşma takip edicem bat a kadar. Adetime 5 gün var yumurtlamanın 9. Günü 3+2 günlük diyor uygulama inşallah doğrudur

Eklentiler

• IMG_0696.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_0699.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 20
9. Günde pozitifse erken yumurtladınız demek ki çünkü kana bile geçmemiştir henüz.

Ben önce başka bir doktora gidiyordum o öğrendiğimde başlattı ama şimdi ki doktorum keseden sonra başlanır dedi doğrusu oymuş
evet Allah korusun dış gebelik düşük için önlem amaçlı sanırım kese görününce başlatacak bana da sanırım
Merhaba bende de pıhtılaşma var kızımda ve bu gebelikte kan pozitif çıktığı için keseyi beklemeden başladık iğneye
tekrar randevumda sorayım tedirgin oluyorum başlamam lazım ama kese görününce diyor doktor

Benim doktorum kanda artışı görünce başlattı keseyi beklemedi. Çarşamba keseyi gördük 5 kutu daha yazdı iğne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…