- 16 Mart 2025
- 96
- 141
- 8
- 38
Dayanabilirsen 10 haftalık olunca git. Ama dayanamazsın en erken 2 hafta sonrası iyi olur. İlk zamanlar mümkün olsa hergün gidecek duygu durumundayız7+0 da cumartesi günü gitmiştim
Böyle yuvarlak olunca kız diyorlar ama birkaç haftaya göreceğiz. Bunlar uydurma mi yoksa doğru mu? Sağlıklı sıhhatli gelsin evlatlarımız inşallahFotoğrafımızda koyayım dedim
Şu kese şeklinden cinsiyet tahmini yapılıyormuş Galiba daha erken mi anlayan var mı
Evet bu işleri yaparken sen aklıma geldin aslında dün hareketli gün geçirdikten sonra leke görmüştün. Neyse psikolojik tatmin yaşıyorum en azından iki gün götürür beni bu skdjkdjd daha da kalkmam koltuğumdanValla inanirim cok acayip seyler kokuyor burnuma cunkunormalde kokmayan seyler icin bile kokuyor filan diyorum esime sok oluyor hemen uzan canim belini dinlendir, ben artik hareketin fazlasinin en azindan kendime yaramadigina kanaat getirdim cunku
Benmde tüp bebek banada okey verdi seyahate ama ince bir ayarda verdi. tüp bebekte ilk 3 ay riskli dedi düşük olma ihtimali çok. kendini yormayacaksın bol sıvı tüketeceksin dedi. Ben bi korktmCanim benim tup bebek olmasina ragmen doktorum bayramda tatil var mi dediben de yasak saniyordum degilmis meger. Riskli bir durum olmadigi surece tabiki seyahat edevilirsin demisti
Sanki erkek gibi ya tam yuvarlak değilEki Görüntüle 3566065 benimde böyle sence benimkinin cinsiyeti ne
Amin canım evet baya yuvarlak bakalım merakla bekliyoruz sağlıkla gelsinlerdeBöyle yuvarlak olunca kız diyorlar ama birkaç haftaya göreceğiz. Bunlar uydurma mi yoksa doğru mu? Sağlıklı sıhhatli gelsin evlatlarımız inşallah
O korku demeselerde bizde mevcut degil mi zaten cok zor ulastigimiz icin bebislerimizeBenmde tüp bebek banada okey verdi seyahate ama ince bir ayarda verdi. tüp bebekte ilk 3 ay riskli dedi düşük olma ihtimali çok. kendini yormayacaksın bol sıvı tüketeceksin dedi. Ben bi korktm
Vallahi o mutluluk korur seni korkma, ben dun lanet ede ede yaptim o utuyuEvet bu işleri yaparken sen aklıma geldin aslında dün hareketli gün geçirdikten sonra leke görmüştün. Neyse psikolojik tatmin yaşıyorum en azından iki gün götürür beni bu skdjkdjd daha da kalkmam koltuğumdan
İlk 2 çocuk ne :)))biz seninle o kadar aynıyız kibenim de 3. Çocuk sat 29 Ocak yaş 32
Ben kızımı 26 da oğlumu 27 de bu bebişte inşallah 30 da doğmuş olacak. Çook genç olmasa da seri oldu benim kigenç yaşta anne olanlar ohh misss ne güzel
Vücudunun verdiği bütün tepkiler adet dönemini işaret ediyor. O pis baş ağrısı bende de regl olacağım zamanlarda oluyordu. Muz iyi geliyormuş ağrılara aslında hergün tüketmek lazımVallahi o mutluluk korur seni korkma, ben dun lanet ede ede yaptim o utuyuondan olmus olabilir boyle ajsjdj. Bir de dedigim gibi benim dongulerim kisadir normalde, yine adet zamanim gelmis. Basimin agrisini da ona yoruyorum bugun yine var cunku. Sanki dun bedenim regl gormeye calisti her anlamda kasik agrisi bas agrisi lekelenme.
O yuzden dinlen oh uzan kanepene
Geç döllenmedir büyük ihtimalle. Bence bu ara yediklerimizle kapanmaz :) benimde öyle çünküBir şeyi merak ettim yediklerimizle falan o şekilde adet tarihi ile uyum yakalayabiliyor mu? Bana dün doktorum 4+6 dedi keseyi gördü sadece ama adet tarihime göre 7+0 olması gerekiyordu bende endişelenmiştim şu an umut oldunuz bana
Dinlene dinlene gidebilirsin canım 8 aylık hamileyken gittim benKızlar bu haftalarda uzun yola çıkacak olan var mı? 12 saatlik bir yola çıktık ve ben dr a gidebilir miyim diye sormadımşu an yolda giderken aklımıza geldi kızımda riske girmemek için bayramı evde geçirmiştik
Gozunaydin canimKızlar kese de bebiş de göründü. Herşey gayet iyi gözüküyor dedi doktorum. Mide yanmamı ve bulantıları söyledim. Bir tane ilaç verdi mide yanması için. Bulantı için de verdi dayanamayacak durumda olursan içersin dedi. Kalp atışı için şuan olmaz çok küçük dedi dinleyemem dedi vajinal bakmasına rağmen zaten o kadar hızlı baktı ki tutmak istemedi fazla.
15 Nisana randevu verdi. Kan ve idrar verdim.
Bebek biraz büyüsün öyle bakıcaz herşeyine dedi. Çok şükür içim rahatladı
Ayyyy amanin masallah diğer yuvarlağı da kese sandım bir anFotoğrafımızda koyayım dedim
Şu kese şeklinden cinsiyet tahmini yapılıyormuş Galiba daha erken mi anlayan var mı
İkisi de erkek canavarusssİlk 2 çocuk ne :)))
Yaa bakalım bu ne olacakİkisi de erkek canavarusss
Ama o da cesaret ister valla tebrik ederim çocuk çok büyük sorumluluk.Ben kızımı 26 da oğlumu 27 de bu bebişte inşallah 30 da doğmuş olacak. Çook genç olmasa da seri oldu benim ki
Çok sevindim inşallah kalp atışını da görürsünüz bir dahakine :)Kızlar kese de bebiş de göründü. Herşey gayet iyi gözüküyor dedi doktorum. Mide yanmamı ve bulantıları söyledim. Bir tane ilaç verdi mide yanması için. Bulantı için de verdi dayanamayacak durumda olursan içersin dedi. Kalp atışı için şuan olmaz çok küçük dedi dinleyemem dedi vajinal bakmasına rağmen zaten o kadar hızlı baktı ki tutmak istemedi fazla.
15 Nisana randevu verdi. Kan ve idrar verdim.
Bebek biraz büyüsün öyle bakıcaz herşeyine dedi. Çok şükür içim rahatladı
Yaa işte Allâh nasip edecek olunca insan cesaret ediyor bence. Çünkü kızım çok uyumlu ve uslu bi bebekti onun düşüncesi ile hemen bi tane daha düşündük ama canım oğlum çok zor bi bebekti ablasının tam aksi. dedim artık bi daha doğurmam ben. Ama işte büyük konuşmamak lazımmışAma o da cesaret ister valla tebrik ederim çocuk çok büyük sorumluluk.Şu kan sulandırıcı muhabbeti olmasa doğurduktan 2 sene sonra bi tame daha isterdim ama şunu doğursam Allahın izniyle şükredicem
Bu supriz bebek o yüzden kendimi hep şey diye teselli ediyorum Rabbimin bize hediyesi kesin kız fYaa bakalım bu ne olacak
Yiyeyim aksam bariVücudunun verdiği bütün tepkiler adet dönemini işaret ediyor. O pis baş ağrısı bende de regl olacağım zamanlarda oluyordu. Muz iyi geliyormuş ağrılara aslında hergün tüketmek lazım
Hayırla sağlıkla gönlünüze göre versğn Rabbim inşallahBu supriz bebek o yüzden kendimi hep şey diye teselli ediyorum Rabbimin bize hediyesi kesin kız fdiyorum öncelikle sağlıklı olması tabi erkek olursa da başım gözüm üstüne zor olacak ama bu hayatta kolay ne var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?