Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Yeni yeni oluşup büyüyor annesi haftaya açığı kapatır gözünaydın canım, hersey yolundaymış çok sevindim maşallah

Gözün aydın cnm sağlıkla kavuşun inşallah

Tebrikler canımm maşallah

Ay ne güzel haberler geliyor bugün yaa sana da maşallah canikocuum tiroid hapını kullandığın sürece sıkıntı yok merak etme. Görümcem iki gebeliğinde de kullandı hiç sıkıntı yaşamadı

Gözün aydın canım

K
Bugün saçma sapan yerlerim de ağrı var ya çözemiyorum asla nasıl tarif etsem ağrıyan yerimi basenlerim ağrıyor heh buldum
kalçada östrojen birikiyomuş hamilelikte bacım bende sözde izne cıktım temizlik yaptım yemek yaptım belim kopuyor şuan ağrıdan. İşteyken masa başında oturuyodum bi yerim ağrımıyodu en azından

Kizlar cok sevindim gozunuz aydin

Yormasaydin kendini, dun o lekelenmemi iki saat kesintisiz utu yapmama yordum ben vallahi sakasi yokmus akillandim bugun eski prensesligime geri dondum

Ay ne güzel haberler geliyor bugün yaa sana da maşallah canikocuum tiroid hapını kullandığın sürece sıkıntı yok merak etme. Görümcem iki gebeliğinde de kullandı hiç sıkıntı yaşamadı
Oh iyi bari çok az bir değer dedi zaten ama tedirgin oldum yine de ama bebişim çok iyiymiş o bi nebze rahatlattı

Ya bizde bayramda izmirden fethiye göcek e gidicez ama doktor sıkıntı yok dedi. Cuma günü son kontrole gidicem hersey hala yolundaysa cıkıcaz. Tek söylediği dinlene dinlene gidin mola verin sürekli ve yavaş gidin dedi

Anladım cnm bizimde yolculuk karadenize yol uzun dura dura gideriz

Yormasaydin kendini, dun o lekelenmemi iki saat kesintisiz utu yapmama yordum ben vallahi sakasi yokmus akillandim bugun eski prensesligime geri dondum
Ya inanır mısın evin kokusundan tiksiniyorum ben. Belki saçma gelecek ama sanki heryerden farklı kokular alıyorum. Banyoyu falan yıkadım yerleri sildim ettim. Rahatladım mı rahatladım ama belim tuttu çok fena bütün pencereleri açık bıraktım ev müthiş havalandı. Eşim görse şuan çok kızar. Pencere takıntısı var adamda sanki kutuplardayız dkdjdjd

Valla inanirim cok acayip seyler kokuyor burnuma cunku normalde kokmayan seyler icin bile kokuyor filan diyorum esime sok oluyor hemen uzan canim belini dinlendir, ben artik hareketin fazlasinin en azindan kendime yaramadigina kanaat getirdim cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…