- 12 Ocak 2025
- 16
- 6
- 1
- 24
Bende öyle hissediyorum ama belirtilerimde kız hayırlısı olsun ne diyelimSanki erkek gibi ya tam yuvarlak değil
Aaa anladım canım tamam sevindim o zaman, yoksa baya zararlıymış kafeinsiz, bugün çok yazışma olmuş yetişemedim, sadece kahveyle ilgili mesajını okuyunca unutmadan yazayım dedimYukarida yazmistim aslinda, kafeinsizi swiss water denen methodla ayristirilmis olmasi gerekiyor yoksa bir anlami yokmusoyuzden oylesini arayip aldim ben de, transfer gununden beri de kafeinsiz tuketiyorum. Cok keyif vermese de nefs koreltmeye yetiyor simdilik ama basimin agrisi biraz daha gecmezse normal kahve icebilirim evet
Sagol canim duyarliligin icinAaa anladım canım tamam sevindim o zaman, yoksa baya zararlıymış kafeinsiz, bugün çok yazışma olmuş yetişemedim, sadece kahveyle ilgili mesajını okuyunca unutmadan yazayım dedim
Bende de tam tersi dışarı çıktığımda işe gittiğimde dünyam başıma yıkılıyoKızlar selam geçen haftadan berii aşırı halsizlik bulantı yorgunluk ne ararsan var şikayetler silsilesiyle, koltugun sagından soluna devrilerek yatan ben. Hadi dedim bugün işe gideyim, giyindim süslendim, 45 km yol gittim, tüüüm gün tam bir normal insan gibiydim, şimdi eve girdim, üstümü değiştim uzandım biraz migdem bulanıyor gibi, şoklardayım. Benım bebek şimdiden sokak istiyor korkarım bu ne yaaa
Ete cok duskunumdur, on gundur agzima kendi yogurdugum kofteyi bile suremiyorumBenim hep bir tatlı düşkünlüğüm vardır. Bilhassa çikolatalı sütlü tatlılar,pastalar falan ölür biterim. Hamileliğin başından beri tatlı isteğim bıçak gibi kesildi. Eşim arada istiyor sipariş veriyor. Ben görmeye tahammül edemiyorum. Sevdiği şeylerle arası bozulan var mı?
Geçmiş olsun kuzu lekelenme devam ettimi neden olurmş? Bn 2 gündür hem iş hem ev çok yorlmştm dersimi aldm slow moda geçiyorum. 2 litre iyi içiyormşsn bn 1.5 litreliği bitirirsem seviniyormO korku demeselerde bizde mevcut degil mi zaten cok zor ulastigimiz icin bebislerimizeicini ferah tutmaya calis, dun ilk kez lekelenince dunyam basima yikiliyor sandim. Meger ne cok alismisim suncacik surede, her seyi ona baglamisim dedim. Kendimizi gercekten yormamamiz lazim. İki lt den fazla su icemiyorum malesef icsem de aninda wcdeyim cikiyor zaten riskli donemimizin bitmesine az kaldi insallah sıkalim dislerimizi
Ay aynı benn. Tatlısız assla yapamazken canım gram çekmiyor aksine midem bulanıyorBenim hep bir tatlı düşkünlüğüm vardır. Bilhassa çikolatalı sütlü tatlılar,pastalar falan ölür biterim. Hamileliğin başından beri tatlı isteğim bıçak gibi kesildi. Eşim arada istiyor sipariş veriyor. Ben görmeye tahammül edemiyorum. Sevdiği şeylerle arası bozulan var mı?
Yaa bende makarnaya düştüm. Geçen uyandım kahvaltıda spagetti napoliten yapıp yedim. Bu başka bir evre artıkEte cok duskunumdur, on gundur agzima kendi yogurdugum kofteyi bile suremiyorumnerde gereksiz zararli karbonhidrat orada ben. Tost makarna pilav pide en yakin arkadaslarim
Herseyimiz değişiyor. Hemde bu kadar kısa zamanda.Ay aynı benn. Tatlısız assla yapamazken canım gram çekmiyor aksine midem bulanıyorannem mesela çay kafein tiryakisidir bana hamileyken ağzına bile sürmemiş tiksinmiş oluyor yani çok normal
Yok tatlim bir kez oldu cok sukur tekrarlamadi. Bugun kasiklarim agrimiyor bile. Kendimi yormama yordum lekeyi hic olmamisti cunku bugune dekGeçmiş olsun kuzu lekelenme devam ettimi neden olurmş? Bn 2 gündür hem iş hem ev çok yorlmştm dersimi aldm slow moda geçiyorum. 2 litre iyi içiyormşsn bn 1.5 litreliği bitirirsem seviniyorm
Ayyy oley yalniz degilmisim, utandim yazmaya kahvaltida makarna yedim diyeYaa bende makarnaya düştüm. Geçen uyandım kahvaltıda spagetti napoliten yapıp yedim. Bu başka bir evre artık
Ay bende tam tersi asla tiksinme yaşamadım normalde midem bulanır tatlı yerken asla bulanmıyor nedenseBenim hep bir tatlı düşkünlüğüm vardır. Bilhassa çikolatalı sütlü tatlılar,pastalar falan ölür biterim. Hamileliğin başından beri tatlı isteğim bıçak gibi kesildi. Eşim arada istiyor sipariş veriyor. Ben görmeye tahammül edemiyorum. Sevdiği şeylerle arası bozulan var mı?
Bi an eşimde öyle sandıDinlene dinlene gidebilirsin canım 8 aylık hamileyken gittim ben
Gozunaydin canim
Sağlıkla buyusun insallah
Ayyyy amanin masallah diğer yuvarlağı da kese sandım bir an
İkisi de erkek canavarusss
Teşekkür ederim inşallahhhÇok sevindim inşallah kalp atışını da görürsünüz bir dahakine :)
Tam kesinmiymiş bu muhabbet ya bana biraz saçma geldiBende öyle hissediyorum ama belirtilerimde kız hayırlısı olsun ne diyelim
Merhaba benide ekler misiniz?Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-11-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ Topuzlu 34 2 22 ocak 5 mart Erkek 5 Kasım 2025 @maviss_34 32 3. 29 ocak 3 Kasım 2025 @Green girls 11 şubat Kız 18 Kasım @ErabiaE 29 4. 2 şubat 9 Kasım @poncikobella 39 1 30 Ocak 14 mart Kız 6 Kasım @minikkminik 28 1. 13 şubat 20 Kasım Nefertitiiii 28 1. 3 şubat Kız 10 Kasım C cilekcanavari 30 1. 1 şubat M MelinaTur 36 1. 3 şubat 9 Kasım @Nurse9535 29 1. 3 şubat 13 Mart 21 Mart Kız 10 Kasım simlumina 31 1. 29 Ocak 5 Kasım @zeydli 26 7 şubat 14 Kasım @selime6135 35 1. 27 şubat 17 Kasım @terapotikbiri 29 1 21 ocak 28 Ekim it is time 36 1. 6 şubat 7 mart 13 kasım @Synonyms 36 2 26 ocak 2 Kasım @naz-nazz 30 1 26 ocak 2 Kasım @Ruhezgisi 28 1 4 Şubat 11 Kasım @Faylinn 27 1. 28 Şubat 29 Ekim @HeySero 30 3. 29 Ocak Erkek @DaisyBrn 30 1. 30 Ocak 4+1 7+1 @byz2642 28 1. 3 Şubat 24 Mart @brccrk 32 1. 14 Şubat 20 Mart 4+1 @Lady Hacer 32 1. 18 şubat Kız @memurhanim (ikiz bebiş annesi) 35 2. 27 Ocak 5+1 6+4 Erkek Nebileyim2328 38 3. 18 Şubat 5+1 Kız 18 Kasım @kurabik 36 2. 30 Ocak 5. Hafta 7+1 6 Kasım @lina0711 25 1. 26 Ocak 11 mart 18 mart 7 Kasım @nonstoplearning 1 Şubat 5+1 7+0 Kız P pamukusu 24 1. 22 Ocak 5+3 6+6 Erkek @lilo00 30 Ocak 6+6 6 Kasım @MoriAy 34 1. 11 şubat 22 Mart 5 Nisan 18 Kasım @kirmizipatiklikiz 33 2. 3 Şubat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?