Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Aaa anladım canım tamam sevindim o zaman, yoksa baya zararlıymış kafeinsiz, bugün çok yazışma olmuş yetişemedim, sadece kahveyle ilgili mesajını okuyunca unutmadan yazayım dedim

Aaa anladım canım tamam sevindim o zaman, yoksa baya zararlıymış kafeinsiz, bugün çok yazışma olmuş yetişemedim, sadece kahveyle ilgili mesajını okuyunca unutmadan yazayım dedim
Sagol canim duyarliligin icin o meseleyi cay kahve manyagi biri olarak ben de transfer oncesi cok arastirmistim o yuzden hakimim gereksiz detaylara da
Artik su ilk trimester bitsin, normal kahveye gunde bir fincan olmak kaydiyla donerim diyorum ben de.

Kızlar selam geçen haftadan berii aşırı halsizlik bulantı yorgunluk ne ararsan var şikayetler silsilesiyle, koltugun sagından soluna devrilerek yatan ben. Hadi dedim bugün işe gideyim, giyindim süslendim, 45 km yol gittim, tüüüm gün tam bir normal insan gibiydim, şimdi eve girdim, üstümü değiştim uzandım biraz migdem bulanıyor gibi, şoklardayım. Benım bebek şimdiden sokak istiyor korkarım bu ne yaaa

Bende de tam tersi dışarı çıktığımda işe gittiğimde dünyam başıma yıkılıyo eve gelince hamile olduğumu unutuyorum djdhdjhd
Zaten artık şu karnım da büyüsün ya kendimi şizofren gibi hissediyorum sanki hayali bisey yasıyomusum gibi

Benim hep bir tatlı düşkünlüğüm vardır. Bilhassa çikolatalı sütlü tatlılar,pastalar falan ölür biterim. Hamileliğin başından beri tatlı isteğim bıçak gibi kesildi. Eşim arada istiyor sipariş veriyor. Ben görmeye tahammül edemiyorum. Sevdiği şeylerle arası bozulan var mı?

Ete cok duskunumdur, on gundur agzima kendi yogurdugum kofteyi bile suremiyorum nerde gereksiz zararli karbonhidrat orada ben. Tost makarna pilav pide en yakin arkadaslarim

Geçmiş olsun kuzu lekelenme devam ettimi neden olurmş? Bn 2 gündür hem iş hem ev çok yorlmştm dersimi aldm slow moda geçiyorum. 2 litre iyi içiyormşsn bn 1.5 litreliği bitirirsem seviniyorm

Ay aynı benn. Tatlısız assla yapamazken canım gram çekmiyor aksine midem bulanıyor annem mesela çay kafein tiryakisidir bana hamileyken ağzına bile sürmemiş tiksinmiş oluyor yani çok normal

Ete cok duskunumdur, on gundur agzima kendi yogurdugum kofteyi bile suremiyorum nerde gereksiz zararli karbonhidrat orada ben. Tost makarna pilav pide en yakin arkadaslarim
Yaa bende makarnaya düştüm. Geçen uyandım kahvaltıda spagetti napoliten yapıp yedim. Bu başka bir evre artık

Geçmiş olsun kuzu lekelenme devam ettimi neden olurmş? Bn 2 gündür hem iş hem ev çok yorlmştm dersimi aldm slow moda geçiyorum. 2 litre iyi içiyormşsn bn 1.5 litreliği bitirirsem seviniyorm
Yok tatlim bir kez oldu cok sukur tekrarlamadi. Bugun kasiklarim agrimiyor bile. Kendimi yormama yordum lekeyi hic olmamisti cunku bugune dek bulantimin cok yogun oldugu bir kac gun ben de 1.5 gibi kaldim malesef. Ama ben normalde de boyle su icen biriyim o yuzden zorlanmiyorjm sanirim genelde suyu az icenler cok su icmeleri gerektiginde asiri zorlaniyor

Ben ilk doğumumu 20 ikinciyi 23 yaşımda yaptım. O zamanlar kayınvalide ile oturuyordum. Şimdi 38 yaşındayım. İkinci evliliğim. Bu hamilelik benim için çok anlamlı. Çünkü ilk defa her anın her detayın tadını çıkarabilme imkanım var. Yaşım ve yaşadıklarım sebebiyle şuan sahip olduğum herşey çok kıymetli. Diğerlerinde hamilelik nasıl geçti lohusalık neydi hatta evlilik neydi hiç anlamadım. Ya da bebeğimle bir günü geçirmek nasıl bir duygu yasamadım. Harala gürele doğup büyüdüler. Rabbım eksikliklerini göstermesin. Kızlar bir arkadaş bir abla ne olarak görmek isterseniz naçizane tavsiyemdir. Bu günlerinizi kimsenin çalmasına izin vermeyin. Yapmak istemediğiniz hiçbir şeyi aman ayıp olur diye yapmayın. Her anın tadını çıkarın. En çok kendinizi sevin

Ay bende tam tersi asla tiksinme yaşamadım normalde midem bulanır tatlı yerken asla bulanmıyor nedense soğuk baklava ekler çikolata ekmeğe sürüp yiyorum fkkdlxlc

Merhaba benide ekler misiniz?
ilk çocuk
sat: 3 şubat
kese: 5+4
kalp atışı: 6+3
tahmini cinsiyet: kız
tahmini doğum: 10.11.2025
Topuzlu
sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza

kızlar kese altında kanama alanı olan var mı? 5 gündür progestan kullanıyorum vajinal yoldan. tahminen kaçıncı haftada geçer bu kanama alanı? benim gibi olan var mı?