Merhaba, benım gebeliğim 7+2. Başından beri tüm kontrollerim vajinal. Bebege bir zararı olsa asla yapmaz doktorum. Bende hiç bir şey hissetmiyorum, korkma, senin zaten karından görünmez daha, mecbur aşagıdan bakarKızlar merhaba. Yarın ilk doktor kontrolüm var. Büyük ihtimalle alttan muayene edecek çünkü daha dün beta 51di. Alttan muayeneden korkuyorum bir zararı var mı gebeyken?
Yukarida yazmistim aslinda, kafeinsizi swiss water denen methodla ayristirilmis olmasi gerekiyor yoksa bir anlami yokmusKafeinli kahve iç canım esas o iyi gelir başına, kafeinsiz hiçbirşey yapmaz, çook araştırdım günlük 200ml'e kadar serbest. Hatta araştırırken kafeinsizin içinde, kafeinsizleştirilmek için kullanılan yardımcı katkı maddeleri daha zararlı diye okudum. Ben her gün 1 kahve içiyorum, transferimin taaa başından beri. 2-3 bardak ta açık çay serbest.
Ben eski donemde olsa muhtemelen hamile de kalamazdim o yuzden bu donemden raziyim bacim ajdjdjdjdŞimdi eskiden bunlar mı varmış ya ben eski kadınlar gibi yaşamak istiyorummillet çapa yaparken doğurup kenara koymuş bebekleri
Biraz akışa bırakmak lazım bence ya ben oğluma hamileyken hatırlıyorum 2 ayda 1 gidiyordum doktora öyle bir rahatlık hiçte bişey olmadı şükürler olsun onda çok rahattım gerçi pek bi bilgim de yoktu. Akıllı telefonum da yoktuBen eski donemde olsa muhtemelen hamile de kalamazdim o yuzden bu donemden raziyim bacim ajdjdjdjd
Cidden dikkat edilecek 1000 ayri kriter var ve yoruyor ya.. ki benim doktorum sukurler olsun inanilmaz kuralci esnemeyen bir doktor degil, oyle olsa ben ekstra tetiklenirdim zaten yapim musait takmaya
Oyle olmak lazim zaten su an biz yanlisizBiraz akışa bırakmak lazım bence ya ben oğluma hamileyken hatırlıyorum 2 ayda 1 gidiyordum doktora öyle bir rahatlık hiçte bişey olmadı şükürler olsun onda çok rahattım gerçi pek bi bilgim de yoktu. Akıllı telefonum da yoktu
Canim benim tup bebek olmasina ragmen doktorum bayramda tatil var mi dediKızlar bu haftalarda uzun yola çıkacak olan var mı? 12 saatlik bir yola çıktık ve ben dr a gidebilir miyim diye sormadımşu an yolda giderken aklımıza geldi kızımda riske girmemek için bayramı evde geçirmiştik
E bitane kaybettim ya kız ahaha ondan sonra ayarım bozuldu benimOyle olmak lazim zaten su an biz yanlisizbak sen bir kere basarmissin simdi niye ayarin bozuldu hepimize tecrubeli anne olarak telkin verecegine bize ayak uyduruyorsun ahahahah
Ay çok sevindim yola çıktıktan sonra da yazmak istemedim draCanim benim tup bebek olmasina ragmen doktorum bayramda tatil var mi dediben de yasak saniyordum degilmis meger. Riskli bir durum olmadigi surece tabiki seyahat edevilirsin demisti
Artik getirmemeye calis onu aklina canim, bak cok sukur kazasiz belasiz bu haftaya geldin oyle dusunE bitane kaybettim ya kız ahaha ondan sonra ayarım bozuldu benim
Bol mola verin iki saatte bir on dk olsun yuruyun kan akisi olsunAy çok sevindim yola çıktıktan sonra da yazmak istemedim draiçim rahatladı tişkirler
En son ne zaman kontrole gittin?Kızlar doktorum şu hafta gel demedi ne zaman gideceksiniz bi sonra ki kontrole ? 7+3 teyim
Bende artık listeye yazdırabilirim sanırım inşallah sağlıkla ilerlerizE bitane kaybettim ya kız ahaha ondan sonra ayarım bozuldu benim
Sağ ol cnm teşekkür ederimBol mola verin iki saatte bir on dk olsun yuruyun kan akisi olsuniyi yolculuklar
Getirmiyorum aslında çok içim de çok rahat öncekinde hep hissetmiştim çünkü huzursuzdum istemsizceArtik getirmemeye calis onu aklina canim, bak cok sukur kazasiz belasiz bu haftaya geldin oyle dusun
inşallah canım beklemek zor geliyor bişi oldu mu korkusu oluyor ama Allahın izni ile birşey olmayacak ben inanıyorum hiissediyorumben de 8 hafta oldu. 5 haftasindan simdiye kadar 3 defa gitmisdim. onun icin 4 hafta uzun geldi bakalim insallah bir sorun cikmasinda rahat rahat endise etmeden beklerim
Boyle devam o zamanGetirmiyorum aslında çok içim de çok rahat öncekinde hep hissetmiştim çünkü huzursuzdum istemsizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?