Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Bugün saçma sapan yerlerim de ağrı var ya çözemiyorum asla nasıl tarif etsem ağrıyan yerimi basenlerim ağrıyor heh buldum

Merhabalar ben de Kasım annesi olarak grubun başlarında yazmıştım ama aniden çok fazla kanamalarım olunca umudumu kesmiştim, yazmaya takatim bile yoktu 2 hafta kabus gibiydi ama bebegim tutundu çok şükür Hala lekelenmelerim ve ağrılarım oluyor ara ara ama grupta okuduğum kadarıyla çoğumuzun lekelenme, kanama ve ağrı sorunu varmış. Doktorlar normal dese de gerçekten Kasım anneleri olarak biraz telaşlıyız sanırım Allah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Topuzlu
Beni de ekleyebilir misiniz Çok teşekkür ederim

Sat: 30 ocak
19 mart 6+6 da kalp atışı
Beklenen doğum tarihi: 6 Kasım

Bana da öyle geliyor ama beklerim gibi hissediyorum ekstra durum olmazsa
insallah ki olmaz icimiz rahat bekleriz. sende yine iyi 14u benimki ayin 19 oluyor benim ama planimda 6 si vardi. hayirlisi olsun saglik olsun o zamana kadar bebislerde buyur tam bebek gibi cikrlar fotolarda

insallah ki olmaz icimiz rahat bekleriz. sende yine iyi 14u benimki ayin 19 oluyor benim ama planimda 6 si vardi. hayirlisi olsun saglik olsun o zamana kadar bebislerde buyur tam bebek gibi cikrlar fotolarda
Uzun süredir kahve içmiyorum nescafe içsem nolur ki

200 mg gunluk max tuketim. İc o kadar bir seycik olmaz ben onu da kafeinsiz iciyorum keci b*ku gibi afedersiniz tadi, basiyorum badem sutunu
Ay onu ilk başlarda içtim nefretlik tadı var bidaha da kahve içmedim

Ay onu ilk başlarda içtim nefretlik tadı var bidaha da kahve içmedim
Felaket ya allahim affetsin. Turk kahvesi de bir tek mehmet efendide bulmustum kafeinsiz,10 paket almisim hala bitmedi zul gibi ahahah. Aldim diye iciyorum

Topuzlu

ilk çocuğum olacak
Sat:11 şubat
Kese: 22 mart
Kalp atışı: 5 nisan duyacağız
Tahmini Doğum Tarihi: 18 kasım

Felaket ya allahim affetsin. Turk kahvesi de bir tek mehmet efendide bulmustum kafeinsiz,10 paket almisim hala bitmedi zul gibi ahahah. Aldim diye iciyorum
Ben bunu almıştım ilk güzel geldi ama yok zamanla nefret ettim

Eklentiler

• 1000064740.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 12
Ben bunu almıştım ilk güzel geldi ama yok zamanla nefret ettim
Bir de kafeinin hangi yontemle ayristigi hususu onemliymis, kimyasalla ayristirilmadan swiss water denen methodla ayristirilip saflastirilmasi lazimmis

Bir de kafeinin hangi yontemle ayristigi hususu onemliymis, kimyasalla ayristirilmadan swiss water denen methodla ayristirilip saflastirilmasi lazimmis
Şimdi eskiden bunlar mı varmış ya ben eski kadınlar gibi yaşamak istiyorum millet çapa yaparken doğurup kenara koymuş bebekleri

Ahahah super o zaman hep bir seyler atistir ☺ ben de kafeinsiz kahve yaptim simdi biraz basima iyi gelir diye umuyorum balkonda gunesleniyorum
Kafeinli kahve iç canım esas o iyi gelir başına, kafeinsiz hiçbirşey yapmaz, çook araştırdım günlük 200ml'e kadar serbest. Hatta araştırırken kafeinsizin içinde, kafeinsizleştirilmek için kullanılan yardımcı katkı maddeleri daha zararlı diye okudum. Ben her gün 1 kahve içiyorum, transferimin taaa başından beri. 2-3 bardak ta açık çay serbest.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…