doktorum yönlendirmişti. hangi firma olduğunu hatırlamıyorum hiçBende yaptıracağım. Henüz araştırma yapmadım. Devlet hastanesi de yaşım sebebiyle yaptırmamı tavsiye etti. Siz nereye yaptırdınız?
hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahMerhaba inşallah ikinci kez kasım annesi olacağım ben de. bugün kaset test pozitif çıktı kan tahlilim beta hcg ise 8400. bu kadar yüksek beklemiyordum. son adet tarihim 20 şubat 4. gün gecikince test yaptım. 4 ay önce 10 haftalıkken düşük yaptım. hayırlısı umarım bu defa sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım. hepinize merhaba demiş olayım bu kısa özgeçmişle :)
tebrikler hoşgeldiniz aramıza21 şubat SAT
Allah izin verirse ben de Kasım annesiyim kızlar ilk çocuk bi de heyecan korku gerilim hepsi var .
Benim diğer gebeliklerim öyleydi hiç bir sorun teşkil etmiyor zaten büyüdükçe de haftasini. ilerisine geçiyorRegl 10 gün gecikmesine rağmen bta degerim 1300 lerde geç dollenme olmuş aynı sorunu yaşayan var mı?
Kaç yılında taptınız ücreti hakkında bilginiz varmıMerhaba. fetal dna testi imkan dahilinde bence kesinlikle yapılması gereken bir test. tarama testleri sonuç değil olasılık verir. sonucunda boşuna stres ve 3,4 lü şeklinde testlerle devam ediyor. fetal dna ise %99 doğruluk oranına sahip. ilk bebeğimde yaptırmıştım cinsiyeti de 12. haftada öğrenmiş oluyorsunuz
Ben canım, bende aynı şekilde. Geç döllenmeden şüpheleniyorum. Bu gidişle Aralık annesi olacağımRegl 10 gün gecikmesine rağmen bta degerim 1300 lerde geç dollenme olmuş aynı sorunu yaşayan var mı?
Senin kızın kaç yaşındaydı kuzumkızım emmedi beni hep süt sağdım birde uyut altını değiştir süt sağ yemek bile yiyememiştim . Annem 10 gün kaldı yanımda bebekle hep hareket halindeydim
Ben canım, bende aynı şekilde. Geç döllenmeden şüpheleniyorum. Bu gidişle Aralık annesi olacağım
Doktorla konuştum geç mi doğar diye hayır Sat tarihi önemli dedi o yüzden kendimi Kasım annesi ilan ettim.Ben canım, bende aynı şekilde. Geç döllenmeden şüpheleniyorum. Bu gidişle Aralık annesi olacağım
Benim tahmini doğum 30 kasım görünüyor. SınırdayımDoktorla konuştum geç mi doğar diye hayır Sat tarihi önemli dedi o yüzden kendimi Kasım annesi ilan ettim.
Sat neydi sizinBenim tahmini doğum 30 kasım görünüyor. Sınırdayım
Aaa ne zararı varmış bende cok severimDünden beri kereviz salatası yiyordum. Zararlıymış ya bilmiyordum
Hic alakası yok boş yere üzülme millet alkol alıyor hic bir seycik olmuyor.bilmeden yemişsin geçmiş gitmiş.Boyle durumlarda bol su için diyorlar.Dünden beri kereviz salatası yiyordum. Zararlıymış ya bilmiyordum
Rahim kasılmasına sebep oluyormuş. Çok şaşırdım sebzedir zararı olmaz diye düşündümAaa ne zararı varmış bende cok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?