Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba bende kasım annesi adayıyım bugün kontrolüm vardı kesem yarım cm olmuş. 4 hafta 5 günlük olmuşuz sizlerin nasıl gidiyor

Geldim canım keseyi gördük çok şükür haftaya kalp atışı için çağırdı Allah kalp atışını duymayı da nasip etsin Allah isteyen herkese de bu duyguları yaşatsın inşallah
Yaaa canım çok mutlu oldum gözün aydın Bende kontrolden geldim yarım cm olmuş kesem iki hafta sonrada kalp atışını duyucaz

Perşembe gunude kan test yaptim 67.90 cikti umarım saglikli gebeliktir. Daha once 2 kimyasal 1bos gebelik geçirdim den korkuyorum

Perşembe gunude kan test yaptim 67.90 cikti umarım saglikli gebeliktir. Daha once 2 kimyasal 1bos gebelik geçirdim den korkuyorum
İlla hep aynı şey olucak diye bir şey yok canım pozitif düşünüp bol bol dua et bu sefer olsun inşallah sağlıklaa hem ilk değerin de güzel

İçini ferah tut 15 değerle öğrendim ve git gide arttı önemli olan iki günde iki katına çıkması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…