En doğrusu kalp atisindan sonra söylemek hem de bayram hediyesi olmuş olurBen bayramda söyleyeceğim annemlere de kayınvalideme de. Muhtemelen 6 haftalık olacağı için kalp atışı duyarız dedi doktor 2 hafta sonraya ondan sonra da bayramda söyleriz diye düşündük.
Gayet normal güzel hamisss hormonlar coşuyorKızlar 4. haftamdayım sürekli ağlama modundayım karnımda bişeyler oluyor ama ağrı yok değişik bir hissiyat birde göğüslerimde hala bir belirti yok normal mi ki
Bana ağlama modu döllenme haftasında yüklendi. Oradan anladım bu duygusallık bundandır dedimEn doğrusu kalp atisindan sonra söylemek hem de bayram hediyesi olmuş olur
Gayet normal güzel hamisss hormonlar coşuyor
En doğrusu kalp atisindan sonra söylemek hem de bayram hediyesi olmuş olur
İnşallah bir de kalp atışını duysak çok güzel olacakEn doğrusu kalp atisindan sonra söylemek hem de bayram hediyesi olmuş olur
Amin canım insallah duygusallik bende hep var göğüs şişme henüz yok diğer belirtilr de kalp atisindan sonra başlıyor zaten :))Bana ağlama modu döllenme haftasında yüklendi. Oradan anladım bu duygusallık bundandır dedimGöğüslerim yeni şişmeye acımaya başladı. Sağlıkla ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah
Olacak olacak daha ne günler göreceğiz neler konuşacağız Burdaİnşallah bir de kalp atışını duysak çok güzel olacak
Mide bulantısı ya da mide ekşimesi acaba kalp atışından mı? biz daha duyamadık da bekliyoruzAmin canım insallah duygusallik bende hep var göğüs şişme henüz yok diğer belirtilr de kalp atisindan sonra başlıyor zaten :))
Evet ondan sonra olabilecek durumlar ama olmayabilir de bir de her hamilelik farklı oluyormuş, benim ikisinde de sabahları mide bulantısı olmuştu ama kusmadim hiç merak ediyorum bu nasıl olacakMide bulantısı ya da mide ekşimesi acaba kalp atışından mı? biz daha duyamadık da bekliyoruz
Benim ilk gebelik ilk deneyim hiç bir şey bilmiyorumEvet ondan sonra olabilecek durumlar ama olmayabilir de bir de her hamilelik farklı oluyormuş, benim ikisinde de sabahları mide bulantısı olmuştu ama kusmadim hiç merak ediyorum bu nasıl olacak
bizim beta değerlerimiz aynı ilerliyor inşallah bende keseyi görürüm pamuksu biraz endişe var içimdeBenim ilk gebelik ilk deneyim hiç bir şey bilmiyorumsabah mide bulantıları çoğaldı suyun bile kokusunu alıyorum içimden alevler çıkıyor gibi reflü atakları oluyor
3.aydan sonra gecicek insallah bu hassasiyeterlerBenim ilk gebelik ilk deneyim hiç bir şey bilmiyorumsabah mide bulantıları çoğaldı suyun bile kokusunu alıyorum içimden alevler çıkıyor gibi reflü atakları oluyor
İnşallah canım keseyi görürsün endişe etme bende ediyordum başta bir şeyler ters gidiyor gibi geliyordu ama öyle değilmiş kesemiz oluşmuştu bile içini ferah tutbizim beta değerlerimiz aynı ilerliyor inşallah bende keseyi görürüm pamuksu biraz endişe var içimde
Tabiki endişelenme azalma olmamış artış var az bi artış da değil sen yine de takip et 2 günde birMerhaba Salı günü 70’le başladım, 3 gün sonra cuma günü 192. Olması gerekenden 20 düşük gibi ama farklı laboratuvar. Endişelenmeyeyim değil mi
Sağlık ocağına mı gidiyorsunuz iki günde birlik takip için yoksa kadın doğum acile miTabiki endişelenme azalma olmamış artış var az bi artış da değil sen yine de takip et 2 günde bir
Ben akşamüstü acile gidiyorum hem gün biraz ilerlemiş oluyor daha çok artmış gibi hissediyorum 2 saat içinde de çıkıyor yani hastaneye bağlı acilde bu tahlili yapmayanlarda varSağlık ocağına mı gidiyorsunuz iki günde birlik takip için yoksa kadın doğum acile mi
Bir çamaşır bir bulaşık attım yoruldum. Şimdiden böyleyim ilerleyen safhaları gözümde canlandırabiliyorum.kızlar ev işlerinizi yapıyor musunuz, süpürme silme gibi nasıl geçiyor günleriniz.
Bende dinlene dinlene yapyorum ama korkuyorm da yanlş birşey yapmaktan. Kendimizi zorlamadıkça birşey olmaz inşBir çamaşır bir bulaşık attım yoruldum. Şimdiden böyleyim ilerleyen safhaları gözümde canlandırabiliyorum.
uzanma, egilme gibi hareketlerden kacinmaya calisiyorum elimden geldigince. Agir kaldirma dedigi icin doktorum transferden beri supurgeyi elime bile almadim korktum acikcasikızlar ev işlerinizi yapıyor musunuz, süpürme silme gibi nasıl geçiyor günleriniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?