Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bayramda söyleyeceğim annemlere de kayınvalideme de. Muhtemelen 6 haftalık olacağı için kalp atışı duyarız dedi doktor 2 hafta sonraya ondan sonra da bayramda söyleriz diye düşündük.
En doğrusu kalp atisindan sonra söylemek hem de bayram hediyesi olmuş olur
Kızlar 4. haftamdayım sürekli ağlama modundayım karnımda bişeyler oluyor ama ağrı yok değişik bir hissiyat birde göğüslerimde hala bir belirti yok normal mi ki
Gayet normal güzel hamisss hormonlar coşuyor

En doğrusu kalp atisindan sonra söylemek hem de bayram hediyesi olmuş olur

Gayet normal güzel hamisss hormonlar coşuyor
Bana ağlama modu döllenme haftasında yüklendi. Oradan anladım bu duygusallık bundandır dedim Göğüslerim yeni şişmeye acımaya başladı. Sağlıkla ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah

Amin canım insallah duygusallik bende hep var göğüs şişme henüz yok diğer belirtilr de kalp atisindan sonra başlıyor zaten :))

Mide bulantısı ya da mide ekşimesi acaba kalp atışından mı? biz daha duyamadık da bekliyoruz
Evet ondan sonra olabilecek durumlar ama olmayabilir de bir de her hamilelik farklı oluyormuş, benim ikisinde de sabahları mide bulantısı olmuştu ama kusmadim hiç merak ediyorum bu nasıl olacak

Evet ondan sonra olabilecek durumlar ama olmayabilir de bir de her hamilelik farklı oluyormuş, benim ikisinde de sabahları mide bulantısı olmuştu ama kusmadim hiç merak ediyorum bu nasıl olacak
Benim ilk gebelik ilk deneyim hiç bir şey bilmiyorum sabah mide bulantıları çoğaldı suyun bile kokusunu alıyorum içimden alevler çıkıyor gibi reflü atakları oluyor

Benim ilk gebelik ilk deneyim hiç bir şey bilmiyorum sabah mide bulantıları çoğaldı suyun bile kokusunu alıyorum içimden alevler çıkıyor gibi reflü atakları oluyor
bizim beta değerlerimiz aynı ilerliyor inşallah bende keseyi görürüm pamuksu biraz endişe var içimde

3.aydan sonra gecicek insallah bu hassasiyeterler

Merhaba Salı günü 70’le başladım, 3 gün sonra cuma günü 192. Olması gerekenden 20 düşük gibi ama farklı laboratuvar. Endişelenmeyeyim değil mi

bizim beta değerlerimiz aynı ilerliyor inşallah bende keseyi görürüm pamuksu biraz endişe var içimde
İnşallah canım keseyi görürsün endişe etme bende ediyordum başta bir şeyler ters gidiyor gibi geliyordu ama öyle değilmiş kesemiz oluşmuştu bile içini ferah tut

Sağlık ocağına mı gidiyorsunuz iki günde birlik takip için yoksa kadın doğum acile mi
Ben akşamüstü acile gidiyorum hem gün biraz ilerlemiş oluyor daha çok artmış gibi hissediyorum 2 saat içinde de çıkıyor yani hastaneye bağlı acilde bu tahlili yapmayanlarda var

kızlar ev işlerinizi yapıyor musunuz, süpürme silme gibi nasıl geçiyor günleriniz.

Kızlar keseyi gördük şükür iyi dedi doktor sadece karın ağrım devam ediyor normal mi sizcee

Bir çamaşır bir bulaşık attım yoruldum. Şimdiden böyleyim ilerleyen safhaları gözümde canlandırabiliyorum.
Bende dinlene dinlene yapyorum ama korkuyorm da yanlş birşey yapmaktan. Kendimizi zorlamadıkça birşey olmaz inş

kızlar ev işlerinizi yapıyor musunuz, süpürme silme gibi nasıl geçiyor günleriniz.
uzanma, egilme gibi hareketlerden kacinmaya calisiyorum elimden geldigince. Agir kaldirma dedigi icin doktorum transferden beri supurgeyi elime bile almadim korktum acikcasi usul usul yine her isi yapiyorum yemektir camasirdir ama esim hep yardimci mecburen. Keseyi gordukten sonra doktora da sorarak biraz daha aktif hale donmeyi istiyorum, evin ucu cok kaçtı cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…