Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben de Kasım ayı annesi olucam inşallah 5+0 dayız. Keseyi anca alttan görebildi 3 mm biraz küçük dedi inşallah sağlıkla devam ederiz bebeğimle. 2 buçuk yıldır bekliyoruz sadece benim çok fazla kasık ve bel ağrım oluyor bir haftadır bu şekilde inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri

Hosgeldin aramiza canım masallah artışın çok güzel kese şuan bile görünür diye düşünüyorum ilk gebelik mi fazla artınca benim aklıma direk ikiz gebelik geliyor

İlk gebelik evet ikiz geni de iki tarafta da yok ama hayırlısı nasip bakalım ben de çok artınca bu kadar şaşırdım sağlıkla gelir inşallah

Bende 5+0 dayım uygulamaya göre bugün gittim doktora alttan muayene ile var gibi yok gibi çok küçük 3.5 mm 2 gün sonra yeniden gideceğim

Bende 5+0 dayım uygulamaya göre bugün gittim doktora alttan muayene ile var gibi yok gibi çok küçük 3.5 mm 2 gün sonra yeniden gideceğim
Yaa hayır olsun senin dee doktor bir şey söyledi mi bana biraz küçük olmasıyla ilgili negatif konuştu yarın biz de tekrar gideceğiz

Yaa hayır olsun senin dee doktor bir şey söyledi mi bana biraz küçük olmasıyla ilgili negatif konuştu yarın biz de tekrar gideceğiz
Hayır hiç negatif birsey söylemedi , sadece 2 gün sonra çağırdı gönlünüzü ferah tutun Allah’ın izniyle . Bana kalsa 1 hafta sonra giderim ama çalışıyorum dediği günde gideceğim. Sizde haber verin lütfen olumlu haberler gelecek stres yapmayalım

İnşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah haber veririm tabi ki sizin de olumlu güzel haberlerinizi bekliyorumm

Kızlarr biraz grip oldum da burun akıntım baş ağrım var halsizim sadece parol mu içebiliyoruz bebişe zarar vermesin korkuyorum yata yata geçirmeye çalışıyorum

Hanımlar hayırlı olsun bebişlerimiz bnimde 10 günlük bir gecikmeyle bugün 1192 çıktı sonucum kesem gozukmedi haftaya çağrdı tekrar inşallah sağlıklı bir süreç olur hepimiz için hayırlısiyla doğarlar ve büyürler

Kızlar siz hamile olduğunuzu sevdiklerinizle ya da ailenizle ne zaman paylaştınız??

Kızlar siz hamile olduğunuzu sevdiklerinizle ya da ailenizle ne zaman paylaştınız??
Benim sadece anne babam ve iki yakin arkadasim biliyor, tup bebek oldugu icin soylemedik transfer oldugumu aslinda niyetim anne babama da surpriz yapmakti fakat fiziksel yardimlarina ihtiyac duyacagim icin soyledim :) diger herkese ilk trimester bitince dusunuyorum insallah

canım var gibi yok gibi hiç öyle düşünme çünkü hocanın kullandığı aletin kaletisine göre de görüp görememesi oluyo . benim 2.5 mm ydi karından gördüm ve tam 5. haftaydı

Umarım bende 1 hafta sonra Kasım annelerine katılırım. Test günüme az kaldı... içime doğuyor sanki bu ay hamileyim diye
İnsallah 9 ay boyunca bizimle olursun hayırlısı olsun canım
İlk gebelik evet ikiz geni de iki tarafta da yok ama hayırlısı nasip bakalım ben de çok artınca bu kadar şaşırdım sağlıkla gelir inşallah
Orası hiç belli olmaz hakkınız da hayırlısı canım gelişmelerden haberdar et bizi
Kızlarr biraz grip oldum da burun akıntım baş ağrım var halsizim sadece parol mu içebiliyoruz bebişe zarar vermesin korkuyorum yata yata geçirmeye çalışıyorum
Grip de ıhlamur içebiliyorsun canım evet parol dan başka ilaç yasak maalesef geçmiş olsun
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin insallah hosgeldin aramiza
İmmm benim üçüncü çocuk ilk ikisini hemen söylemiştim aslında ama bunda henüz kimseye bisey demedim utanıyorum galiba biraz da kalp atisini duyduktan sonra yada cinsiyeti öğrenince sürpriz yapabiliriz

Kızlar benim de Salı günü 70 çıktı bugün tekrar kan verdim takip için yarın e nabıza düşermiş. Ben yakın arkadaşlarıma söyledim ama anneme biraz daha ilerleyince yüzyüze söylemek istiyorum haftaya yanına gideceğim.

Ben bayramda söyleyeceğim annemlere de kayınvalideme de. Muhtemelen 6 haftalık olacağı için kalp atışı duyarız dedi doktor 2 hafta sonraya ondan sonra da bayramda söyleriz diye düşündük.

Kızlar 4. haftamdayım sürekli ağlama modundayım karnımda bişeyler oluyor ama ağrı yok değişik bir hissiyat birde göğüslerimde hala bir belirti yok normal mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…