Bu dönemde halsizlik olabilir dikkat edin az az sık sık besleninYok. Tutsam hastanelik olurum kesin
Hosgeldin aramiza canımmasallah artışın çok güzel kese şuan bile görünür diye düşünüyorum ilk gebelik mi fazla artınca benim aklıma direk ikiz gebelik geliyor
Bende 5+0 dayım uygulamaya göre bugün gittim doktora alttan muayene ile var gibi yok gibi çok küçük 3.5 mm 2 gün sonra yeniden gideceğimKızlar ben de Kasım ayı annesi olucam inşallah 5+0 dayız. Keseyi anca alttan görebildi 3 mm biraz küçük dediinşallah sağlıkla devam ederiz bebeğimle. 2 buçuk yıldır bekliyoruz sadece benim çok fazla kasık ve bel ağrım oluyor bir haftadır bu şekilde inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri
Yaa hayır olsun senin deeBende 5+0 dayım uygulamaya göre bugün gittim doktora alttan muayene ile var gibi yok gibi çok küçük 3.5 mm 2 gün sonra yeniden gideceğim
Hayır hiç negatif birsey söylemedi , sadece 2 gün sonra çağırdı gönlünüzü ferah tutun Allah’ın izniyle . Bana kalsa 1 hafta sonra giderim ama çalışıyorum dediği günde gideceğim. Sizde haber verin lütfen olumlu haberler gelecek stres yapmayalımYaa hayır olsun senin deedoktor bir şey söyledi mi bana biraz küçük olmasıyla ilgili negatif konuştu yarın biz de tekrar gideceğiz
İnşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin AllahHayır hiç negatif birsey söylemedi , sadece 2 gün sonra çağırdı gönlünüzü ferah tutun Allah’ın izniyle . Bana kalsa 1 hafta sonra giderim ama çalışıyorum dediği günde gideceğim. Sizde haber verin lütfen olumlu haberler gelecek stres yapmayalım
Ben öğrenir öğrenmez söyledim canım ama pişman oldum bence kesinleşince kalp atışları filan duyulunca söylemek daha iyi olurduKızlar siz hamile olduğunuzu sevdiklerinizle ya da ailenizle ne zaman paylaştınız??
Benim sadece anne babam ve iki yakin arkadasim biliyor, tup bebek oldugu icin soylemedik transfer oldugumuKızlar siz hamile olduğunuzu sevdiklerinizle ya da ailenizle ne zaman paylaştınız??
Yok canım söylemediKeseniz kaç mm söyledi mi doktorunuz acaba
canım var gibi yok gibi hiç öyle düşünme çünkü hocanın kullandığı aletin kaletisine göre de görüp görememesi oluyo . benim 2.5 mm ydi karından gördüm ve tam 5. haftaydıBende 5+0 dayım uygulamaya göre bugün gittim doktora alttan muayene ile var gibi yok gibi çok küçük 3.5 mm 2 gün sonra yeniden gideceğim
İnsallah 9 ay boyunca bizimle olursun hayırlısı olsun canımUmarım bende 1 hafta sonra Kasım annelerine katılırım. Test günüme az kaldı... içime doğuyor sanki bu ay hamileyim diye
Orası hiç belli olmaz hakkınız da hayırlısı canım gelişmelerden haberdar et biziİlk gebelik evetikiz geni de iki tarafta da yok ama hayırlısı nasip bakalım ben de çok artınca bu kadar şaşırdım sağlıkla gelir inşallah
Grip de ıhlamur içebiliyorsun canım evet parol dan başka ilaç yasak maalesefKızlarr biraz grip oldum da burun akıntım baş ağrım var halsizim sadece parol mu içebiliyoruz bebişe zarar vermesin korkuyorum yata yata geçirmeye çalışıyorum
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin insallah hosgeldin aramizaHanımlar hayırlı olsun bebişlerimiz bnimde 10 günlük bir gecikmeyle bugün 1192 çıktı sonucum kesem gozukmedi haftaya çağrdı tekrar inşallah sağlıklı bir süreç olur hepimiz için hayırlısiyla doğarlarve büyürler
İmmm benim üçüncü çocuk ilk ikisini hemen söylemiştim aslında ama bunda henüz kimseye bisey demedim utanıyorum galiba biraz da kalp atisini duyduktan sonra yada cinsiyeti öğrenince sürpriz yapabilirizKızlar siz hamile olduğunuzu sevdiklerinizle ya da ailenizle ne zaman paylaştınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?