Nasıl bi yerleşmeyse sanki rahmimi ıslak çamaşır esnetir gibi büyütüyor herhaldeEvet ara ara oluyor normal olabilir yerleşmeye çalışıyor bebis kanama olmadığı sürece sıkıntı yok
Yaaaa öyle mi benim de iki oğlum var 3. Gebelik sürpriz oldu biraz ama bende çok heyecanlıyım gönül çok kız istiyor tabi ama sağlıklısı2 aslında ama kız olma ihtimali için çok heyecanlıyım
Ne demek rica ederim hareketlerini hissetmeye başlayınca görmelisin tam bir mucizeNasıl bi yerleşmeyse sanki rahmimi ıslak çamaşır esnetir gibi büyütüyor herhaldeteşekkür ederim size de ilk olunca insan çok tedirgin oluyor içimi ferahlattınız
benim çok bir ağrım olmadı ama iki gün falan kasık ağrım aşağıya doğru vurdu bel ağrım oldu sonra geçti şuan karnım ve yanlarım az şekilde rahatsız edecek gibi değil ama ağrıyorBugün verdim kanı cumartesi ve pazartesi
Tekrar vereceğim sizin ağrınız oldu mu hani böyle regl olacaksınız da olamıyor gibi çok yoğun bir kasık ağrısı
çok şükür keseyi gördük iki hafta sonra kalp atışı için çağırdıTeşekkür ederimm düzensizdi kist vardı en son adet söktürücüyle olmuştum bilemiyorum tam olarak telefon uygulaması cuma gününü gösteriyordu Salı günü kan verdim üç beş gün gecikme tahmini olarak benim için mucize bir bebek olursa inşallah Fsh yüksek Amh çok düşüktü kendiliğinden gelen bir mucizedualarınızı bekliyorum i
Merak ettim nasıl geçti doktor
Hoşgeldiniz öncelikle hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinKızlarr herkes sağlıkla bebişini kucağını alsın inşallahSüreci öğrenmeye çalışan taze anneyim ilk gebeliğimm sanırım kasım annesiyim çok heyecanlıyımmmm 2 gün önce regl günümde kan verdim beta hcg 170 çıktı sabah doktora tekrar gideceğim. Asm ile mi süreci devam ettirmem gerekiyor ne zaman kadın doğuma randevu almak gerekir bilgilendirirseniz sevinirim
Tam net emin olmamakla beraber bat 5şubattı testi 6 martta yaptımKaçıncı gün 168 çıktı hayırlı olsun
Hayırlı olsun benim de 5 şubattı 111 çıktıTam net emin olmamakla beraber bat 5şubattı testi 6 martta yaptım
ben kullaniyorum 1, 2 saat uzaniyorum ama yine de akiyo normal benceKızlar aranızda vajinal yoldan progestan kullanan var mı? Bir süre sonra geri gelmesi normal mi?
Keseniz kaç mm söyledi mi doktorunuz acabaBende çıktım muayeneden ufak bir kese gözüktü çok şükür ama küçük olduğu için başka bir şey göremedik. 10 mart tekrar kontrole gelicem bakalım
Hosgeldin aramiza canımKızlarcım selam ben de 4+4 le aranıza katılıyorum hepimizin sağlıklı hamişlikleri olsun sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Dün gece kan verdim adetim 3 gün geçti betam 2400 çıktı, ilkini de 5 gün önce yapmıştım 210 çıkmıştı hızlı artışım var ama normaldir dimihaftaya randevu aldım keseyi görürüm inşallah
Hayırlı olsun aramza hosgeldin sağlıkla ilerlesin insallahKızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım beta hcg 61 ve son adet tarihi hesaplarıma göre 3 hafta 5 günlükdediğiniz her şeyi birebir yaşıyorum regl olacakmışım gibi bir ağrı var sürekli kanamam var mı diye kontrol ediyorum. Çok güzel ama psikolojik olarak çok yorucuymuş gerçekten hepimize prenses hamilelik ve sağlıklı bir doğum diliyorum
Oruç tutuyor musun canımHepimizin aynı durumları yaşaması içimi rahatlatıyor:) normal demekki diyorum. Ama bende birden bire bayılacak gibi oluyorum böyle bi durum yaşayan varmi? İş güç yapamıyorum yahu
Yok. Tutsam hastanelik olurum kesinOruç tutuyor musun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?