Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

2 aslında ama kız olma ihtimali için çok heyecanlıyım
Yaaaa öyle mi benim de iki oğlum var 3. Gebelik sürpriz oldu biraz ama bende çok heyecanlıyım gönül çok kız istiyor tabi ama sağlıklısı

Nasıl bi yerleşmeyse sanki rahmimi ıslak çamaşır esnetir gibi büyütüyor herhalde teşekkür ederim size de ilk olunca insan çok tedirgin oluyor içimi ferahlattınız
Ne demek rica ederim hareketlerini hissetmeye başlayınca görmelisin tam bir mucize

Bugün verdim kanı cumartesi ve pazartesi
Tekrar vereceğim sizin ağrınız oldu mu hani böyle regl olacaksınız da olamıyor gibi çok yoğun bir kasık ağrısı
benim çok bir ağrım olmadı ama iki gün falan kasık ağrım aşağıya doğru vurdu bel ağrım oldu sonra geçti şuan karnım ve yanlarım az şekilde rahatsız edecek gibi değil ama ağrıyor

Kızlarr herkes sağlıkla bebişini kucağını alsın inşallah Süreci öğrenmeye çalışan taze anneyim ilk gebeliğimm sanırım kasım annesiyim çok heyecanlıyımmmm2 gün önce regl günümde kan verdim beta hcg 170 çıktı sabah doktora tekrar gideceğim. Asm ile mi süreci devam ettirmem gerekiyor ne zaman kadın doğuma randevu almak gerekir bilgilendirirseniz sevinirim

Kızlar geceleri karnımda şişlik oluyor sabah iniyor ve karım ağrım da oluyor gaz sıkışması gibi bir ağrı bi bende mi var

çok şükür keseyi gördük iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı

Hoşgeldiniz öncelikle hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin şuan çok yeni,kani asm de tekrar verebilirsiniz. bir kere daha kan verip iki güde iki kati olmuş mu diye baktırabilirsiniz. sonrasında zaten degeriniz bin ile uç bin arası civarında kese bebek görünecek o zamanlarda kadın doğuma randevu alıp ultrason muayenesi olabilirsiniz

Kızlarcım selam ben de 4+4 le aranıza katılıyorum hepimizin sağlıklı hamişlikleri olsun sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

Dün gece kan verdim adetim 3 gün geçti betam 2400 çıktı, ilkini de 5 gün önce yapmıştım 210 çıkmıştı hızlı artışım var ama normaldir dimi haftaya randevu aldım keseyi görürüm inşallah

Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım beta hcg 61 ve son adet tarihi hesaplarıma göre 3 hafta 5 günlük dediğiniz her şeyi birebir yaşıyorum regl olacakmışım gibi bir ağrı var sürekli kanamam var mı diye kontrol ediyorum. Çok güzel ama psikolojik olarak çok yorucuymuş gerçekten hepimize prenses hamilelik ve sağlıklı bir doğum diliyorum

Hosgeldin aramiza canım masallah artışın çok güzel kese şuan bile görünür diye düşünüyorum ilk gebelik mi fazla artınca benim aklıma direk ikiz gebelik geliyor

Hayırlı olsun aramza hosgeldin sağlıkla ilerlesin insallah

Hepimizin aynı durumları yaşaması içimi rahatlatıyor:) normal demekki diyorum. Ama bende birden bire bayılacak gibi oluyorum böyle bi durum yaşayan varmi? İş güç yapamıyorum yahu

Hepimizin aynı durumları yaşaması içimi rahatlatıyor:) normal demekki diyorum. Ama bende birden bire bayılacak gibi oluyorum böyle bi durum yaşayan varmi? İş güç yapamıyorum yahu
Oruç tutuyor musun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…