Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Sıkmak değil dimi gerdir diyorsun sadece iki tarafından gerdireceğim hadi bakalım bu akşam da öyle deneyeceğim

Vallahi doktorla birlikte bu şekilde uygulama kararı aldık, hatta ilkini o gösterdi bu şekilde yaparsan hiç morluğun olmaz gerdir ve dart at dedi. Im nin aynısı ama bende bu yöntem çok işe yarıyor ne topak var ne de iz. Karnımı görsen bir tane bile iğne izi yok. Tabi herkes doktorunun tavsiyesine uysun bu sadece benim tecrübem

Arkadaşlar dün ilk defa kustum çok zorlandım kolay kusamam zaten yüzümdeki damarlar catladi yuzum mosmor oldu sistu çok kotuyum
Muhtemelen az sonra ben
Bugün sabahtan beri bulantı çok çok fena. Ptesiye kavuşursam sağ salim, hemen ilaç isteyeceğim doktorumdan. Hatta bilsem ne yazacak, gider eczaneden aldırırım hemen çok fenayım

Anladım, benim pek yülselmiyo bu aralıkta genelde, teşekkür ediyorum cevabınız için, sizede Allah şifa versin inşallah

Kızlar nasip olursa benimde kasım ayının sonu olacak sanırım. Son adet tarihim 22 Şubat. Beklenen adetim 23 Mart. 06 martta aşılama oldum. Betalarım 14-30-108. Henüz doktora gitmedim sadece üniversitede aşılamayı olmuştum onları aradığımda duphaston a devam et dediler. Uygulamalarda 30 Kasım doğum tarihi gözüküyor ama ne zaman gitsem keseyi görürüm acaba çok heyecanlıyım

Oh gözünaydın canım maşallahh
tesekkur ederim cok rahatladim bu beni 1 hafta goturur 1 haftaya yeni stressler bulurum ama gercektem bir rahatlama geldi kendimi okyanusta bogulur gibi hiss ediyordum simdi ada buldumda ciktim gibi oldu. 2 dusuk olmusdu ayni bu haftalarda simdi belirtide kayb oldu korkmustum

Sıkmak değil dimi gerdir diyorsun sadece iki tarafından gerdireceğim hadi bakalım bu akşam da öyle deneyeceğim
Sadece Gerdirme yeteri kadar iyi olmaz canım sıkarak gergir, göbeğin tam solu veya sagı 3 parmak hizası, iki parmak arasında büyük bir parça cimcikler gibi, dik sok, ilacı yavaş ver, bittikten sonra 5-6 sn bekle, tam dik çek, pamuk koy.
Bu yöntemle hiç sorun yaşamadım, ne önceli tedavilerimde, ne de şuan son 1,5 aydır hergüj kullanıyorum, aslında kevgire döndüm de Allahtan görünmüyor yerleri hiç iz bile olmuyor.

Deneyeceğim bakalım kızlar umarım başarabilirim

Evet canım bende öyle oldum adete yakın hep adet sancıları oluyor ama fazla sürmüyor, sende nasıl, devamlı mı ya böyle ara sıra mı?
Adet olacak gibi his çok olmuyor aslında ama kasıklara ağrı bir gelip bir gidiyor. Bıçak saplanıyor gibi ya da iğne batırılıyor gibi

İşte düşüklerden dolayı bu kadar huzursuz oluyoruz biz. Biseylerin yolunda gitmesinin nasıl bi duygu olduğunu bilmiyoruz kötüyü tattık onu biliyoruz sadece Ama bak çok şükür nasıl da yolunda gidiyor hersey . Biraz rahatlamanın zamanı geldi artık Ben hep kayıplarımdan önce ishal oluyordum. Bu hamileliğimde hersey yolunda ama yine ishalim. Bu ishal burnumdan getirdi herseyi her wcde bisey olacak sanıyorum ama o da normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…