• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Bu konuyu çok araştırdım canım en korktuğum konulardan biri, kesinlikle istisnasız herkesin tavsiyesi Lierac çatlak kremi, bioderma çatlak yağı, ve organik Hindistan cevizi yağı. Üçünü hazırladım gardımı aldım🤭🤭 hatta Hindistan cevizi yagini şimdiden banyodan sonra sürmeye başladım
Hindistan cevizi yağı hangisi aldınız acaba

Kızlar selaaaaam,
Doktordan geldim. 7+1 herşey çok yolunda dedi doktorum. Haftaya tekrar görecek. Progestan igne fitil, estrofem, folit acid, coraspirin hepsine devam.

Biraz yeme içme bulantı konusunda konuştuk, çoook rahatlattı beni. Az ve sık yemeye çalış, su çok önemli çıkarsan da içmeye çalış, beslenme olarak katı mideyi basacak şeylere yönel, yiyemezsen de zorlama, bebek için sorun olmaz şu dönem dedi. Sadece seni zorlarsa süreç, damardan besleriz yatırırım dedi. Yani sana diyeceğim şu, hiçbirşey olmaz hiç kafana takma dedi, bunu çok vurguladı. Bizi en kötü etkileyecek şey, burda yazıştıgımız tüm konuları ne yazık ki çok kafaya takıp stres olmamız🥹🥹 ilaç konusunu da sordum, hocam çok zor durumda kalmayınca almak istemedim dayanmaya çalışıyorum, ama bir zararı yok al diyorsanız günde 2-3 sefer alırım dedim. Yani çok almamaya çalış, son çaren olsun dedi, tamam dedim.
Oyy senin bıdışın da tepelerde geziyor :KK200::nazar: Tebrik ederim canım rabbim nice güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin. Su meselesine önem vermiş bak zorla içmek lazım demek ki . Kalp pıtpıtını dinlediniz mi

Kizlarr zor da olsa kalp atışını duyduk benim doktorda külüstür bi ultrason cihazı vardi ilk başta duyamadik kan vermeye indik geri çıktım icime kurt düştü başka doktorlardan rica etsek ultrason cihazlarını kullansak dedim o da değiştirmiş zaten 1 ay sonrasina randevu vermişti kalp atışını duymasam duramazdim vallahi ahhaah bu arada 7+0 dedi gelisimine bi sorun yok dedi bir de prilam kullaniyorum iki gündür çok iyiyim ama buradaki konusulanlardan icime şüphe düştü kullanmasam mi acaba bilemedim diğer türlü çok zorlanıyorum kusunca yüzümdeki gözlerimdeki damarlar çatlıyor mosmor olup şişiyor yüzüm ne yapacağımı şaşırdım vallahi
Oh oh maşallah güzel bir gün oluyor bugün :KK200::nazar:

Kızlar demin bişey oldu kızılcık şerbeti izliyordum limoni aramız falan gibi bir diyalog geçti birden limon çekti canım 🤭 Adet günüme 2,3 gün kala da burnuma badem Çağla’sı kokmuştu eşime hatta bademler çiçek açacak heralde Çağla kokusu alıyorum dedim oda saçmalama 2 güne kar yağıcak dedi ertesi gün bademler çiçek açtı 2,3 gün içinde ben olmayan şeyin kokusunu mu aldım aşmıeriyorum anlayamadım 🤣🤣 yokmu aranızda başka aşeren yoksa ben yine belirti batağına mı düştüm imdattt sjfkglglöh

Kızlar demin bişey oldu kızılcık şerbeti izliyordum limoni aramız falan gibi bir diyalog geçti birden limon çekti canım 🤭 Adet günüme 2,3 gün kala da burnuma badem Çağla’sı kokmuştu eşime hatta bademler çiçek açacak heralde Çağla kokusu alıyorum dedim oda saçmalama 2 güne kar yağıcak dedi ertesi gün bademler çiçek açtı 2,3 gün içinde ben olmayan şeyin kokusunu mu aldım aşmıeriyorum anlayamadım 🤣🤣 yokmu aranızda başka aşeren yoksa ben yine belirti batağına mı düştüm imdattt sjfkglglöh
İlk gebeliğim aşermek nedir bilmiyorum ama benimde bazen burnuma koku geliyor durduk yere mesela az önce durduk yerde salça kokusu geldi. Geçen gün turuncu öksürük şurubu varya onun tadı kokusu ağzımdaydı resmen. Bir akşam da turşu suyu kokusu tadı geldi bi bardak doldurup içtim. 😂

Şimdi geldim kese göründü yolk sac da gördü , bebek yok ama haftaya çağırdı 😒 büyük beklentilerle gitmiştim halbuki
Merhaba canım karından bakıldığında benim de sadece yolk sac görünüyordu vajinalde bebekte kalp atışı da görünüyordu 6.haftada. Cihaza göre ve nasıl bakıldığına göre değişiyor ama yolk sac boş gebelik olmadığının belirtisi zaten için rahat olsun.

kızlar 7+2 günlük 1,5 cm kalp atışı dakikada 164 gayet iyi arkadaş dedi doktorumuz :) progestanı bırak artık dedi. Kanama alanı vs yok dedi. Lekelenme içinde üzülme stres yapma ve yorulma bunları yaparsan leke olur dedi. 3 hafta sonra görüşelim dedi

kızlar 7+2 günlük 1,5 cm kalp atışı dakikada 164 gayet iyi arkadaş dedi doktorumuz :) progestanı bırak artık dedi. Kanama alanı vs yok dedi. Lekelenme içinde üzülme stres yapma ve yorulma bunları yaparsan leke olur dedi. 3 hafta sonra görüşelim dedi
Hadi gözün aydın canım çok sevindim 2 gün var aramızda desene ☺️ evet yorulup strese girmek çok etkiliyor dikkatli olmakta fayda var

Hadi gözün aydın canım çok sevindim 2 gün var aramızda desene ☺️ evet yorulup strese girmek çok etkiliyor dikkatli olmakta fayda var
Sağol canım darısı diğer kızların başına inşallah sağ salim atlatalım şu süreçlerimizi

Maşallahh 🧿😍 gün geçtikçe hızlıca büyüyor gelişiyorlar 🙏🏻3 hafta beklemek çok zor geçicek gibi çünkü bana da 1 ay sonra görüşelim denildi dayanamayacağım sanırım 🙄

Gözünaydın canımmm Allah nazardan saklasın
:KK200::nazar:
Ama stres yapmak Kasım annelerinin ata sporu diyeydin ahahasjajs

Oh super canim🩷 hersey normallesmis ki 3 hafta sonra gel demis bak artik, sen de ferahla🌸

Maşallahh 🧿😍 gün geçtikçe hızlıca büyüyor gelişiyorlar 🙏🏻3 hafta beklemek çok zor geçicek gibi çünkü bana da 1 ay sonra görüşelim denildi dayanamayacağım sanırım 🙄
12 hafta geçene kadar hergün zor geliyor bana 🥹 ama stres yapmamaya çalışıyorum

Back
X