Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    4
Teşekkür ederim inşallah herşey yolundadır. Benim ilk haftalar belirtilerim çok oldu iki gün önceye kadar bulantım da oluyordu şimdi kalmadı. İnşallah vücudum alıştığı içindir.
bende de ayni sende ki gibi belirtim kayb oldu ama zaten cok da yokdu. yarin ya sonraki gun kontrole gideceyim

Topuzlu beni buraya da ekler misin haftalarımız daha yakın yaş 27, 1. Çocuk, kese 28 şubat, tahmini doğum 29 ekim

Merhabalar :) ben de 6 hafta 5 günlük hamileyim, ongorulen dogum tarihim 9 Kasım .. bir akrep burcu doğuracağıma inanamıyorum :) sağlıkla gelsin, çok heyecanlıyım !!!
Sizinle aynıyız bende 6+4 yazıyor uygulamalarda 9kasim gösteriyor sat 2 Şubat mi

Ben de dayanmaya çalışıyorum bayramdan sonra mecburen söylemem gerekecek gibi görünüyor iş yerlerinde bu meselelerden hiç hoşlanmıyorum özelimiz sonuçta ama çalışırken çok zorlanıyorum masa başı olmasına rağmen saklamak bize yuk oluyor

bizim işyerindeki meraklılar da ne zaman beni görse çocuk soruyordu. en son dedim ki büyük bi yatırım yaptık şuan çocuk yapamayız ava giderken avlandılar hahahahha şimdi büyük yatırım nedir diye içi içini yiyor hepsinin ahahahha

İnşallah bu günleri kucağımızda bebeklerimizle birbirimize hatırlatıp gülümseyerek hatırlayacağız. Esmaları nerde paylaşmıştın ben kaçırmışım galiba

Ben resmi kurumdayim yasal olarak 10 . Haftada hamile olduğumu bildirmem gerekiyor sanirimm bayram sonrası haber veirriiz inşallah

Evüt canım dış gebelikte hcg düşük değerde çıkıyormuş, artım çok az oluyor,artım olsa bile dengesiz bir artıp azalıyor, in şe Allah bizde öyle olmaz, Allah hakkımızda hayırlısı etsin, amin

Benimde yarin desene bende kese icini goremeyecem

Benimde yarin desene bende kese icini goremeyecem
Herkesin farklı. Daha küçükken görüp daha büyükken göremeyen var. Ama bazı doktorlar insanı çok korkutuyor. Herşey normal bile olsa insana bir sorun varmış gibi hissettiriyor. Zaten duygularımız inişli çıkışlı, Zaten evhamlıyız. Ayy şu ilk üç ayı bir sağ salim devirsek delirmeden
İnşallah sen görürsün

özellikle son dönemlerde özel doktorlar aldıkları ücretin hakkını vermek için midir nedir çok emin olmadıkları durumlarda bir sorun varmış gibi konuşup tedavi etme eğilimindeler sanki. beni çok rahatsız ediyor bu durum. iki senedir 5-6 farklı kadın doğum doktoruna gitmişimdir, bir türlü içim rahat bir şekilde birine güvenemedim. şimdi gebelik takibi için birini bulmam gerek, nasıl yapıcam bilmiyorum valla

İsminizdeki 2328in bir anlamı var mı acaba

1fafeyla konyada devlette bildiğiniz iyi bir doktor var mı?
Devlette değil ama tıp fakültelerinden devam etmenizi öneririm . Şehir hastanesine de gittim gerekli ilgiyi alakayı göremedim. Arkadaşlarım meram tıp selçuklu tıp gibi yarı özel yada devlet olan doktorlarla devam ettiler ve hepsi memnun kaldı. En azından üniversite hastanesi olduğu için ister istemez yoğun ilgi oluyor üstünüze. Devletten devam etmediğim için de iyi bir doktor ismi bilmiyorum

T terapotikbiri canım bu paylaşımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…