evet canım bende de var, ayrıca hamilelik uygulamasını takip ediyorum o da güzel. Bulantı var, ilaçsız dayanmaya çalışıyorum ama dün gece ilk kez uykumdan uyandırdı bulantı, aşerme yok, normalde de boğazım çok yoktur, 50 kiloyum. Hiç aşerecek gibi görmüyorum kendimi :) merakla bekliyorum. Aşermezsem de ermiş gibi yaparım ama mutlaka :)Aaaa ben de happy mom diye bi app kullanıyorum 6 hafta 5 gün diyor , yarın randevum var , bakalim
Kalp atisi duyabilecek miyimmmmhiç mide bulantısı , aşerme falan oldu mu sende ??
Ya insan meraklaniyor istemsizce. İyi yapmissinbenimde kontrolum hafayaydi bu hafta sonuna dayanamadim randevu aldim endiseleniyorum duramiyorum. kalp atis sayisini soyledilermi
Ay evet çok heyecanlıyım. İnşallah canımYa bende yarına randevu bulmaya calisiyorum. Kendimi yarın 5+0 zannederken aslında bugün 5. Haftaya girmişiz yarın da 5+1 olacakmışız. İnşallah gözükür keseler ya çok heyecan
Canım senin yüzde yüzden fazla artmış iki katını geçmiş ya hani. Güzel yaniEvet 2 günde bir verdim bu yüzde kaç oluyor yani
Yaaaa anladımevet canım bende de var, ayrıca hamilelik uygulamasını takip ediyorum o da güzel. Bulantı var, ilaçsız dayanmaya çalışıyorum ama dün gece ilk kez uykumdan uyandırdı bulantı, aşerme yok, normalde de boğazım çok yoktur, 50 kiloyum. Hiç aşerecek gibi görmüyorum kendimi :) merakla bekliyorum. Aşermezsem de ermiş gibi yaparım ama mutlaka :)
Salı günü benimde randevum bakalım ne alemdeAy hem de nasil 1 cmlik sey neler yapiyor ya icimizdebiz şok ahdjdj
Oyy saliya iyice buyumus olucak seninkiSalı günü benimde randevum bakalım ne alemde
Üşümüyorum ama ağrım oluyor özellikle de geceleri, dün gece baya bir oldu 15-20 dk kadar o sürede hep acile mi gitsem diye düşündüm sonra geçti.Hanımlar sizin de karnınız üşüyor gibi hissediyor musunuz? Karnımı tutma ve ısıtma ihtiyacı hissediyorum.
iyiymisYa insan meraklaniyor istemsizce. İyi yapmissinyok soyle oldu, kac attigini bilmem bir sey ifade ediyor mu dedim, soylemedigime gore senlik bir durum yok cok iyi oldugunu bilmen yeterli dedi benim doktorum hastayi direkt baglamayan ya da hastanin mudahale edemeyecegi hicbir medikal bilgiyi kendiliginden paylasmiyor, sorarsak yanitlar
Seninle aynı galiba kuzum sata göre 8 benim ama yumurtlama 7+2Oyy saliya iyice buyumus olucak seninkizaten bu grubun en buyuk bebisi sende sanirim tarih olarak
hic bir sorun yok demisse insallah ki yoktur canim kafana takma akisina burak iyi olur insallah bazilarinda oyle 7 haftada gorunur.Kızlar 6+3 üm kesem 15mm haftanla uyumlu düzenli büyüyor hiç bir sorun yok dedi dr. Ama bebek görünmedi haftaya geldiğinde kalp atılşarını dinleriz dedi sizce normal mi. Araştırdığım kadarıyla kese 15,20 mm olunca bebek görünüyormuş.
Güldü direkt zaten sorumaiyiymisbiliyor ki sonra onu da kurcalayip kafaya takiyor hamileler
Aa bir güncük o zaman aramizSeninle aynı galiba kuzum sata göre 8 benim ama yumurtlama 7+2
Kesinlikle haklısınız. Net birsey duyamamak insana huzursuzluk veriyor. Ve bu durum şu halimizde gereksiz anksiyeteye sebep oluyor.özellikle son dönemlerde özel doktorlar aldıkları ücretin hakkını vermek için midir nedir çok emin olmadıkları durumlarda bir sorun varmış gibi konuşup tedavi etme eğilimindeler sanki. beni çok rahatsız ediyor bu durum. iki senedir 5-6 farklı kadın doğum doktoruna gitmişimdir, bir türlü içim rahat bir şekilde birine güvenemedim. şimdi gebelik takibi için birini bulmam gerek, nasıl yapıcam bilmiyorum valla
Evet, eşim ile birlikteliğimizdeki önemli günlerİsminizdeki 2328in bir anlamı var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?