- 22 Kasım 2022
- 586
- 445
- 33
- 30
benim cumartesi kontrol. atım sayısında problem olmadığı sürece söylemeyen doktorlar da var. bizim ki söyledi hemen ama dediğim gibi söylemeyen doktorlar da çokGünaydın sizin bugün müydü kontrol? Birde atım sayısı söyleniyor mu hiç duymamıştım önemli mi?
Kurumdan kuruma değişir mi bilemiyorum ama bizde 11 hafta dolduğu noktada bildirme zorunluluğu varİşyerine bildirme konusunda yasal sınır mı var? Hiç bilmiyorum da
İki gün arayla 9-37-107 çıktı doktor artışı beğendi 10 gün sonra gel keseye bakalım dedi bidaha beta verip stres olma dediMerhaba değerin yükseldi mi acaba benimde 21,55 çıktı
Pandeminin hayatıma kattığı en güzel şey remote ve hibrit çalışma oldu. Evet maalesef bazı mesleklerde işyerinden olmak gerekiyor ben bilg mühendisiyim o yüzden ofiste olmama gerek olmuyor. Sen dayanamadığın yerde söyle bağlı olduğun kişiye belki ona göre aksiyon alırNe güzel olmuşş, benim için uçuşlarla, sistemler vs. havayolunda çalıştığım için maalesef uzaktan çalışma şansım yok. Öyle bi imkanım olsaydı ben de hemen söylemek isterdim herhaldeee, sevindim sizin adınıza.
Geç döllenme olmuştur dedi bu aradaMerhaba değerin yükseldi mi acaba benimde 21,55 çıktı
İlk kez yarin gidicem bakalim yazarim cnm dr dan cikincaSiz keseyi gördünüz mü ilk kez mi gidiyorsunuz
İdrar yolu enfeksiyonu olursa çok fenaHavuzda da bir şey olmaz bence yaa ne olacak ki
Koku değil kız konuYemek kokusundan ziyada arabalarda sokaklarda vs baharat kokusu var özellikle arabaya koku olarak astıklarında dayanılmaz oluyor. Eğer bir şöför ile anlaştıysan önceden mesaj atıp arabaya koku takmamasını rica edebilirsin bence.
merhaba gözün aydın ne yazdı ilaçMerhabayin, kizlar! Dun 6+5 kalp atishini duyduk minigimizin, hersey yoldunda dedi doktor. 4 hafta sonra yeniden kontrolum, ozamana kadar nasil dayanicaz hich bilmiyorumNe olur ne olmaz icin, dushme tehklikesine kadrshi ilac yazdi, her gun 1 saat yolucluk yapiyorum ish yerine ve yollar baya kotu
Ben de 12 hafta sonra söylemeyi planlıyorum da bakalım benim de bulantılarım başladı o kadar saklayamayacağım galiba ama ben de kimse bilsin istemiyorum hazır değilimGünaydınn, kızlar aranızda çalışanlar var mı, İşyerinize söylediniz mi ya da ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz? Ben 12.haftaya kadar beklemek istiyordum ama bulantılardan vs sormaya başladılar şimdilik geçiştiriyorum sanırım söylemem gerekecek. Herkesin bir yorum yapması fikri beni çok geriyo iş yerinde
Hayırlı olsunnn, evet 4 hafta beklemek zor olmalı bende doktorum 4 hafta vs sonra çağırır diye araya devlete randevu aldım dayanamadım :) Düşük tehditi, kanama alanı vs mi vardı peki tamamen tedbir için mi yazdı? Benim doktorum hiç bahsetmedi böyle bir şeyden o yüzden merak ettim canım.Merhabayin, kizlar! Dun 6+5 kalp atishini duyduk minigimizin, hersey yoldunda dedi doktor. 4 hafta sonra yeniden kontrolum, ozamana kadar nasil dayanicaz hich bilmiyorumNe olur ne olmaz icin, dushme tehklikesine kadrshi ilac yazdi, her gun 1 saat yolucluk yapiyorum ish yerine ve yollar baya kotu
Iki gun once hafifi kahverengi bi akinti geldi, bir kere sadece, sonra durdu, biraz endishelendi doktorum ve bunun yolculuk yapmama bagladi acikcasi. Aslinda agrim fln bishe yok. DUPHASTON 10 mg yazdi 15 gun sabah aksam almami soylediHayırlı olsunnn, evet 4 hafta beklemek zor olmalı bende doktorum 4 hafta vs sonra çağırır diye araya devlete randevu aldım dayanamadım :) Düşük tehditi, kanama alanı vs mi vardı peki tamamen tedbir için mi yazdı? Benim doktorum hiç bahsetmedi böyle bir şeyden o yüzden merak ettim canım.
Ben sadece mudure soyledim, okulda calishiyorum ve kendisi acikca cok mutlu olsu bu durumaBen de 12 hafta sonra söylemeyi planlıyorum da bakalım benim de bulantılarım başladı o kadar saklayamayacağım galiba ama ben de kimse bilsin istemiyorum hazır değilim
Günaydınn, kızlar aranızda çalışanlar var mı, İşyerinize söylediniz mi ya da ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz? Ben 12.haftaya kadar beklemek istiyordum ama bulantılardan vs sormaya başladılar şimdilik geçiştiriyorum sanırım söylemem gerekecek. Herkesin bir yorum yapması fikri beni çok geriyo iş yerinde
İnşallah kalp atışını da duyarsınız en kısa zamanda kolay değil ama bu sürede stres yapmamaya çalışınGünaydın. Dün yaşadığım üzüntünün üzerine bugün Devlet hastanesi randevum vardı. Dün yaşadığım olumsuzluklardan bahsetmemeyi tercih ettim. Karından ultrasonla baktı. 6.5 mm kese görüldü. Küçük bir kese ama zaten yeni bir gebelik dedi. 10 gün sonra bir daha bakarız dedi. Sat'a göre 5+1 haftalık olması lazım. Bu doktorda zaten 4,5-5 haftalık gibi dedi. İnşallah en kısa zamanda bebeği de görüp kalp atışı duyarız hepimiz
Ben bugün 6+3 oldum ama hergün belirtilerim azaldı bugün hiç hamilelik belirtim yok sanki tamamen hamilelik öncesi günlerime döndüm. Böyle olan var mı? Bugün kontrolüm var korkuyorum inşallah bir aksilik yoktur.
Canım ben çalışıyorum ama odam ayrı olduğu için bana işleri düşmediği sürece kimseyi görmüyorum. O yüzden gizlemek kolay oluyor ve 11. haftaya kadar söylemeyi düşünmüyorum. 11.hafta yasal sınır sanırım
Yazarım canım saat 15 de kontrolüm.canım ben de öyleyim kontrolden cıkınca haber verir misin
Bugün bende de vardı sabahtan göbek deliğimde sızı gibi hatta bi tribe girdim araştırdım vs olabiliyormuş ya benim hafifledi baya ama ayağa kalkınca yine hissediyorum sızı şeklinde.Kızlar mide ağrısı olan var mı? Tam olarak midem mi onunda anlayamadım gerçi göbek deliği çevremde üstüne doğru bir ağrı var
Benim de ayaktayken oluyor çoğunlukla bi endişelendim ama şiddetli de değilBugün bende de vardı sabahtan göbek deliğimde sızı gibi hatta bi tribe girdim araştırdım vs olabiliyormuş ya benim hafifledi baya ama ayağa kalkınca yine hissediyorum sızı şeklinde.
benim de olup geçiyor devamı gelmiyor hiç. vücudun anlık hamileliğe adapte olma çalışmaları :)Bugün bende de vardı sabahtan göbek deliğimde sızı gibi hatta bi tribe girdim araştırdım vs olabiliyormuş ya benim hafifledi baya ama ayağa kalkınca yine hissediyorum sızı şeklinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?