- 26 Temmuz 2016
- 1.352
- 547
- 123
Aaa cok güzel herşey x2 kolay gelsin cnmTek kese iki bebektek yumurta ikizi doktor söyleyince heyecandan bayilacaktim. Birde ikisininde kalp atışını duydum .üniv Hastanesi'ne gitmiştim .şok üzerine şok oldu bana
Ben venatura kullanıyorumHoşbuldum canım
Kızlar hangi Folik asiti kullanıyorsunuz bugün bende alayım iyi bir marka önerirmisiniz
Prolaktin mi? Progesteron değil değil mi? Kendi mi bakacak prolaktin yoksa kadın doğumcu mu baksın dedi? Ben de anlamadımGünaydın kızlar. Dün beni sağlık ocağı doktoru aradı bugüne randevu verdi rutin gebelik tahlilleri için. prolaktin çok önemli ona da özellikle bakılsın dedi. iyi de prolaktin gebelikte yükselmiyor mu zaten kafam karıştı. kendi doktorum hiç bahsetmemişti bundan. daha önce de sağlık ocağı prolaktin diye tutturmuştu
Benim ilk gebelikte 7 haftalıkken başlamıştı 12 haftaya kadarGünaydın annişler bende hala tam bir mide bulantısı yok arada oluyor gibi ama psikolojik mi anlamıyorum. Bulantı olmadıkça sağlıksız diye geriliyorum her gebelikte aynı olmaz biliyorum ama işte analıque
progesteron değil ya prolaktin. dün çağırmıştı bugün gittim kan vermeye. progesteron da bakabilir misiniz dedim o iyidir boşver prolaktin önemli olan dedi. göğüslerim de aşırı sert ve ağrıyor sonuç yüksek gelebilir yani. bu da işlerin yolunda gitmediğini mi gösterir acaba. sabah sabah dertsiz başıma dert yaProlaktin mi? Progesteron değil değil mi? Kendi mi bakacak prolaktin yoksa kadın doğumcu mu baksın dedi? Ben de anlamadım
Hiç hamilelikte prolaktin bakan dr görmedimprogesteron değil ya prolaktin. dün çağırmıştı bugün gittim kan vermeye. progesteron da bakabilir misiniz dedim o iyidir boşver prolaktin önemli olan dedi. göğüslerim de aşırı sert ve ağrıyor sonuç yüksek gelebilir yani. bu da işlerin yolunda gitmediğini mi gösterir acaba. sabah sabah dertsiz başıma dert ya
Benimde kızımda tam 6. Haftada başlamıştı şu an 6+1im bakalım zaman ne gösterecek randevuma 1 hafta var zaman geçmiyeahBenim ilk gebelikte 7 haftalıkken başlamıştı 12 haftaya kadar
kendi kadın doğum doktorum da istemedi ki. sağlık ocağı doktoru dün aradı prolaktin diye tutturdu canımı sıktı. sabah kan alırken de iki kolumun da damarını patlattılar. zaten kan sulandırıcı kullanıyorum kan durmadı. şeytan kulağıma neler fısıldadı o anda anlatamam yani bütün tadımı tuzumu kaçırdılarHiç hamilelikte prolaktin bakan dr görmedim
Hiç canını sıkacak bi konu değil bencekendi kadın doğum doktorum da istemedi ki. sağlık ocağı doktoru dün aradı prolaktin diye tutturdu canımı sıktı. sabah kan alırken de iki kolumun da damarını patlattılar. zaten kan sulandırıcı kullanıyorum kan durmadı. şeytan kulağıma neler fısıldadı o anda anlatamam yani bütün tadımı tuzumu kaçırdılarsonuç perşembe çıkacakmış
teşekkür ederim canımAaa cok güzel herşey x2 kolay gelsin cnm
yarın kontrol sonrası yazarım inşallah canımşimdiden güzel düşünüyoruz bak sıkma canını dua ediyoruz ve bebişlerimiz sağlıkla büyüyordoktor kontrolünde bu süreci kolaylıkla geçireceğini düşünüyorum canım
Belki yeni bir rutindir bu da ben hiç hatırlamıyorum öncesinde prolaktin bakıldığını, progesteron isteyecektim ben de gidinceprogesteron değil ya prolaktin. dün çağırmıştı bugün gittim kan vermeye. progesteron da bakabilir misiniz dedim o iyidir boşver prolaktin önemli olan dedi. göğüslerim de aşırı sert ve ağrıyor sonuç yüksek gelebilir yani. bu da işlerin yolunda gitmediğini mi gösterir acaba. sabah sabah dertsiz başıma dert ya
Ay benim için de öyle, bir görsem rahatlıcam azcık pazartesi olsa hemenBenimde kızımda tam 6. Haftada başlamıştı şu an 6+1im bakalım zaman ne gösterecek randevuma 1 hafta var zaman geçmiyeah
bak kadın doğum doktorum progesteronu her hafta takip ediyor. olur da düşerse hemen takviye edelim diye. prolaktinden hiç bahsetmemişti. sağlık ocağı doktorları bazen yanlış yönlendiriyor insanı yani sürpriz yumurtadan çıkar gibi çıktıBelki yeni bir rutindir bu da ben hiç hatırlamıyorum öncesinde prolaktin bakıldığını, progesteron isteyecektim ben de gidince
Beni de arıyorlar 2 gündür bende cumartesi yapılan testlerime bakılmasını söyledim prolaktinden hiç bahsetmediler ama temiz çıkan idrar kültürüme enfeksiyon var dediler kafamı karıştırdılar tekrar doktoruma yazdım böyle bişe yok sonuç temiz dedi ne yaşıyorlar acababak kadın doğum doktorum progesteronu her hafta takip ediyor. olur da düşerse hemen takviye edelim diye. prolaktinden hiç bahsetmemişti. sağlık ocağı doktorları bazen yanlış yönlendiriyor insanı yani sürpriz yumurtadan çıkar gibi çıktı
boşu boşuna insana evham yaptırıyorlar ya bide biliyor önceden yaşadıklarımı. bazen mesaj atıyordu gebelik oldu mu diye. en son mesajda hayır hocam olmuyor yapmıyoruz demiştimBeni de arıyorlar 2 gündür bende cumartesi yapılan testlerime bakılmasını söyledim prolaktinden hiç bahsetmediler ama temiz çıkan idrar kültürüme enfeksiyon var dediler kafamı karıştırdılar tekrar doktoruma yazdım böyle bişe yok sonuç temiz dedi ne yaşıyorlar acaba
bişey olmaz canikom biraz sızlar geçer. çok başıma geldi benimYa ben az önce uzanırken ani bir hapşırma yaşadım çok kasıldım batmalar oldu canım yandı yani alt kısımlarda bişey olmuş mudur acaba korktum biraz normalde pozisyon alırım ama bunda fırsat olmadı
Ya kesinlikle benmde hocam çok yaşlı bir profesör hiç karından bakmıyr bile direk vajinal. Araştırdığım kadarıyla bir zararı da yok bnde anlamadmYaa bu vajinal bakmayan doktorları anlamıyorım, benım tüm kontroller vajinal. Bugün yime gittim baktı doktorum büyüyor minnoş. Cuma kanamam var diyr gitmiştim bugün yeniden görmek istedi. Bir zararı olsa asla bakmaz, doktoruma güvenim sonsuz çok babacan bir profesör.
Geçti canım sadece her zamanki evhamlı hallerim şöyle bi geçse şu 3 ay biraz rahatlıycambişey olmaz canikom biraz sızlar geçer. çok başıma geldi benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?