Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Prolaktin mi? Progesteron değil değil mi? Kendi mi bakacak prolaktin yoksa kadın doğumcu mu baksın dedi? Ben de anlamadım

Prolaktin mi? Progesteron değil değil mi? Kendi mi bakacak prolaktin yoksa kadın doğumcu mu baksın dedi? Ben de anlamadım
progesteron değil ya prolaktin. dün çağırmıştı bugün gittim kan vermeye. progesteron da bakabilir misiniz dedim o iyidir boşver prolaktin önemli olan dedi. göğüslerim de aşırı sert ve ağrıyor sonuç yüksek gelebilir yani. bu da işlerin yolunda gitmediğini mi gösterir acaba. sabah sabah dertsiz başıma dert ya

Hiç hamilelikte prolaktin bakan dr görmedim

Hiç hamilelikte prolaktin bakan dr görmedim
kendi kadın doğum doktorum da istemedi ki. sağlık ocağı doktoru dün aradı prolaktin diye tutturdu canımı sıktı. sabah kan alırken de iki kolumun da damarını patlattılar. zaten kan sulandırıcı kullanıyorum kan durmadı. şeytan kulağıma neler fısıldadı o anda anlatamam yani bütün tadımı tuzumu kaçırdılar sonuç perşembe çıkacakmış

Hiç canını sıkacak bi konu değil bence

Belki yeni bir rutindir bu da ben hiç hatırlamıyorum öncesinde prolaktin bakıldığını, progesteron isteyecektim ben de gidince

Belki yeni bir rutindir bu da ben hiç hatırlamıyorum öncesinde prolaktin bakıldığını, progesteron isteyecektim ben de gidince
bak kadın doğum doktorum progesteronu her hafta takip ediyor. olur da düşerse hemen takviye edelim diye. prolaktinden hiç bahsetmemişti. sağlık ocağı doktorları bazen yanlış yönlendiriyor insanı yani sürpriz yumurtadan çıkar gibi çıktı

Beni de arıyorlar 2 gündür bende cumartesi yapılan testlerime bakılmasını söyledim prolaktinden hiç bahsetmediler ama temiz çıkan idrar kültürüme enfeksiyon var dediler kafamı karıştırdılar tekrar doktoruma yazdım böyle bişe yok sonuç temiz dedi ne yaşıyorlar acaba

Ya ben az önce uzanırken ani bir hapşırma yaşadım çok kasıldım batmalar oldu canım yandı yani alt kısımlarda bişey olmuş mudur acaba korktum biraz normalde pozisyon alırım ama bunda fırsat olmadı

boşu boşuna insana evham yaptırıyorlar ya bide biliyor önceden yaşadıklarımı. bazen mesaj atıyordu gebelik oldu mu diye. en son mesajda hayır hocam olmuyor yapmıyoruz demiştim bi doğursam da kurtulsam şu kadından

bişey olmaz canikom biraz sızlar geçer. çok başıma geldi benim

Ya kesinlikle benmde hocam çok yaşlı bir profesör hiç karından bakmıyr bile direk vajinal. Araştırdığım kadarıyla bir zararı da yok bnde anlamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…